Burak ışık 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Merhabalar. İnternette bikaç video izledim ve sony teyipte bluetooth olduğunu gördüm. Benim teyipte phone tuşu ve telefon açma kapama tuşu var ama bluetooth aktif değil. Acaba bozukmudur yoksa yokmudur Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Malesef yok. Modül vs takarak yapılabilir ama aslı astarını geçer.. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Aslında var ancak her modelinde yok bildiğim kadarıyla tekno paketi olan focuslarda var diye biliyorum. İsterseniz bluetooth modüller var migrosta filan satılıyor onlardan alabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Rıdvan Turan 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Benim araçta da dediğiniz gibi bir durum var ama bluetooth yok maalesef . Bizim araçlar(mk2,5-3) için uyumlu modül bulamadım. Komple teybi değiştireceğim derseniz vardır ama modül olarak bulamadım. Kendim bi bluetooth adaptörünü aux a bağlayarak sorunu çözdüm. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Focus 2 de torpido kısmına bir modül takılarak Bluetooth ve USB geliyor ama her araçta kablo hazır değil. Sony teyp olunca Fiesta da da olabilir öyle bir imkan. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Bir de teyplere takılan sistemler var ancak uğraştırıcı bir yöntem aklımda ama araçta nereye koyacağını düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Burak ışık 4 Aralık 2020 Yazar Paylaş 4 Aralık 2020 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Focus 2 de torpido kısmına bir modül takılarak Bluetooth ve USB geliyor ama her araçta kablo hazır değil. Sony teyp olunca Fiesta da da olabilir öyle bir imkan. Sonradan alınan bir modül sanırım. Benim aracın aux girişide çalışmıyor. Yeni aıx aldım teyipten çıkıp vitese kadar olan kısım ama yine olmadı Yorum bağlantısı
Ozan Cengiz 5 Aralık 2020 Paylaş 5 Aralık 2020 Rıdvan Turan yazdı: Benim araçta da dediğiniz gibi bir durum var ama bluetooth yok maalesef . Bizim araçlar(mk2,5-3) için uyumlu modül bulamadım. Komple teybi değiştireceğim derseniz vardır ama modül olarak bulamadım. Kendim bi bluetooth adaptörünü aux a bağlayarak sorunu çözdüm. Bende Cmaxın torpidoda bulunan aux girişine migrostan aldığım blootut bağlantı cihazıyla sorunu hallettim. 1 Yorum bağlantısı
Rıdvan Turan 5 Aralık 2020 Paylaş 5 Aralık 2020 (düzenlendi) Ozan Cengiz yazdı: Bende Cmaxın torpidoda bulunan aux girişine migrostan aldığım blootut bağlantı cihazıyla sorunu hallettim. Güle güle kullanın hocam bende öyle birşey alacaktım lakin ses sistemi doyurucu bir sony ses sistemi iken ses aktarımında sesin kalitesinde kayıp olmaması için adaptör ile çözdüm. tabi benim aldığımdan çok daha kalitelileri vardır ama bununla idare ediyorum. 5 Aralık 2020 tarihinde Rıdvan Turan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ozan Cengiz 5 Aralık 2020 Paylaş 5 Aralık 2020 Rıdvan Turan yazdı: Güle güle kullanın hocam bende öyle birşey alacaktım lakin ses sistemi doyurucu bir sony ses sistemi iken ses aktarımında sesin kalitesinde kayıp olmaması için adaptör ile çözdüm. tabi benim aldığımdan çok daha kalitelileri vardır ama bununla idare ediyorum. Bu iyiymiş ama fiyatı yüksek ben 20 tl ye migrostan almıştım. Ses kalitesini bozmadı.Keşke aux girişi torpidoya koymasalardı.şarj kablosu bazen sıkıntı olabiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 Aralık 2020 Paylaş 5 Aralık 2020 Ozan Cengiz yazdı: Bu iyiymiş ama fiyatı yüksek ben 20 tl ye migrostan almıştım. Ses kalitesini bozmadı.Keşke aux girişi torpidoya koymasalardı.şarj kablosu bazen sıkıntı olabiliyor. Benim telefon tutacağı ön göğsün üstünde oraya doluyorum aux kablosunu teybin soluna kadar iniyor oradan şarj kablosunu uzatmak kolay oluyor tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Burak ışık 7 Aralık 2020 Yazar Paylaş 7 Aralık 2020 Aux için teyipçiye götürdüm ne denediyse aux u çalıştıramadı aux kartı yanmış dedi. Bu problemle karşılaşan oldumu acaba Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 7 Aralık 2020 Paylaş 7 Aralık 2020 Burak ışık yazdı: Aux için teyipçiye götürdüm ne denediyse aux u çalıştıramadı aux kartı yanmış dedi. Bu problemle karşılaşan oldumu acaba Teybin fotoğrafını atar mısınız, bir de orjinal aux girişi nerede, soketi çıkmış olabilir. Yada teyp menüsünden kapatılmış olabilir. Yorum bağlantısı
Burak ışık 7 Aralık 2020 Yazar Paylaş 7 Aralık 2020 Mustafa Yanar yazdı: Teybin fotoğrafını atar mısınız, bir de orjinal aux girişi nerede, soketi çıkmış olabilir. Yada teyp menüsünden kapatılmış olabilir. Buraya tesimi nasıl atacağımı bilmiyorum. 2009 fiesta collection sony teyip. Sorun şu şekilde. Aux kablosunu değiştirdim teyipçi de değiştirdi ses cızırtılı geliyor. Fordun normal teyibini takıyolar çalışıyor. Teyibin içindeki aux kartı dediler tmirine 250 300 gider dediler 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 7 Aralık 2020 Paylaş 7 Aralık 2020 Burak ışık yazdı: Buraya tesimi nasıl atacağımı bilmiyorum. 2009 fiesta collection sony teyip. Sorun şu şekilde. Aux kablosunu değiştirdim teyipçi de değiştirdi ses cızırtılı geliyor. Fordun normal teyibini takıyolar çalışıyor. Teyibin içindeki aux kartı dediler tmirine 250 300 gider dediler Geçmiş olsun o paraya 2.el teyp alırsınız aynısından, tammirine çok istemiş bence. 1 Yorum bağlantısı
Orhan Kayalak 2 Ocak 2021 Paylaş 2 Ocak 2021 Bu konuya bir soru sorcam arkadaslar ayni teyp mp3 modeli olandan takcam gakat teybin kenar citasi yok soktugum teyp 6000cd dikdorgen koseli takacagim teyp kenarinda cita olursa dikdortgen olcak ama o cita yok bazi teyiplerde var ornegin focuslarda ovel sekildeayni teyp cmaxda fiestaya takildigi gibi dikdortgen citali fiestalarda o cita olmadan takilmiyor nerden bulabiliriz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak 2021 Paylaş 2 Ocak 2021 Orhan Kayalak yazdı: Bu konuya bir soru sorcam arkadaslar ayni teyp mp3 modeli olandan takcam gakat teybin kenar citasi yok soktugum teyp 6000cd dikdorgen koseli takacagim teyp kenarinda cita olursa dikdortgen olcak ama o cita yok bazi teyiplerde var ornegin focuslarda ovel sekildeayni teyp cmaxda fiestaya takildigi gibi dikdortgen citali fiestalarda o cita olmadan takilmiyor nerden bulabiliriz. dıştan gördüğünüz şekilde ayrı değil o çıta. çerçeve değişmeli veya uygun teyp almalısınız o daha mantıklı, dışı dikdörtgen teybi oval şekilde ola sony lerden, dıştaki dikdörtgen sökülebilir bir parça değil Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 Ocak 2021 Paylaş 2 Ocak 2021 Orhan Kayalak yazdı: Bu konuya bir soru sorcam arkadaslar ayni teyp mp3 modeli olandan takcam gakat teybin kenar citasi yok soktugum teyp 6000cd dikdorgen koseli takacagim teyp kenarinda cita olursa dikdortgen olcak ama o cita yok bazi teyiplerde var ornegin focuslarda ovel sekildeayni teyp cmaxda fiestaya takildigi gibi dikdortgen citali fiestalarda o cita olmadan takilmiyor nerden bulabiliriz. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-ford-sony-mp3-player-864438991/detay sizin almak istediğiniz böyle bir şey sanırım. İlan temsilidir. Satan kişiyi uzaktan yakından tanımam. Yorum bağlantısı
Orhan Kayalak 2 Ocak 2021 Paylaş 2 Ocak 2021 Evet bu twyptwn bende var ama kenarinda ki cita yok malesef Çağlar Bayur yazdı: dıştan gördüğünüz şekilde ayrı değil o çıta. çerçeve değişmeli veya uygun teyp almalısınız o daha mantıklı, dışı dikdörtgen teybi oval şekilde ola sony lerden, dıştaki dikdörtgen sökülebilir bir parça değil Ama bazilarinda var bazilarinda yok o parca Yorum bağlantısı
Burak ışık 2 Ocak 2021 Yazar Paylaş 2 Ocak 2021 Orhan Kayalak yazdı: Bu konuya bir soru sorcam arkadaslar ayni teyp mp3 modeli olandan takcam gakat teybin kenar citasi yok soktugum teyp 6000cd dikdorgen koseli takacagim teyp kenarinda cita olursa dikdortgen olcak ama o cita yok bazi teyiplerde var ornegin focuslarda ovel sekildeayni teyp cmaxda fiestaya takildigi gibi dikdortgen citali fiestalarda o cita olmadan takilmiyor nerden bulabiliriz. İhtiyacın varsa uygun fiyata verebilirim ben multimedia taktım araca 886494447 Yorum bağlantısı
Orhan Kayalak 2 Ocak 2021 Paylaş 2 Ocak 2021 Bu konuya bir soru sorcam arkadaslar ayni teyp mp3 modeli olandan takcam gakat teybin kenar citasi yok soktugum teyp 6000cd dikdorgen koseli takacagim teyp kenarinda cita olursa dikdortgen olcak ama o cita yok bazi teyiplerde var ornegin focuslarda ovel sekildeayni teyp cmaxda fiestaya takildigi gibi dikdortgen citali fiestalarda o cita olmadan takilmiyor nerden bulabiliriz. Burak ışık yazdı: İhtiyacın varsa uygun fiyata verebilirim ben multimedia taktım araca 886494447 Fiyat Yorum bağlantısı
Burak ışık 2 Ocak 2021 Yazar Paylaş 2 Ocak 2021 Orhan Kayalak yazdı: Bu konuya bir soru sorcam arkadaslar ayni teyp mp3 modeli olandan takcam gakat teybin kenar citasi yok soktugum teyp 6000cd dikdorgen koseli takacagim teyp kenarinda cita olursa dikdortgen olcak ama o cita yok bazi teyiplerde var ornegin focuslarda ovel sekildeayni teyp cmaxda fiestaya takildigi gibi dikdortgen citali fiestalarda o cita olmadan takilmiyor nerden bulabiliriz. Fiyat İşine yarayacaksa fiyatı sen belirle ihtiyacın giderilsin Burak ışık yazdı: İşine yarayacaksa fiyatı sen belirle ihtiyacın giderilsin Verdiğim ilan numarasından yazabilirsin ordan görüşebiliriz Yorum bağlantısı
Recommended Posts