İçeriğe Yönlendir

2009 Fiesta Collection Sony Teyp Bluetooth Var mı?

Burak ışık

Recommended Posts

Burak ışık

Merhabalar. İnternette bikaç video izledim ve sony teyipte bluetooth olduğunu gördüm. Benim teyipte phone tuşu ve telefon açma kapama tuşu var ama bluetooth aktif değil. Acaba bozukmudur yoksa yokmudur

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Aslında var ancak her modelinde yok bildiğim kadarıyla tekno paketi olan focuslarda var diye biliyorum. İsterseniz bluetooth modüller var migrosta filan satılıyor onlardan alabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Rıdvan Turan

Benim araçta da dediğiniz gibi bir durum var ama bluetooth yok maalesef .  Bizim araçlar(mk2,5-3) için uyumlu modül bulamadım. Komple teybi değiştireceğim derseniz vardır ama modül olarak bulamadım. Kendim bi bluetooth adaptörünü aux a bağlayarak sorunu çözdüm.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Focus 2 de torpido kısmına bir modül takılarak Bluetooth ve USB geliyor ama her araçta kablo hazır değil. Sony teyp olunca Fiesta da da olabilir öyle bir imkan.

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Bir de teyplere takılan sistemler var ancak uğraştırıcı bir yöntem aklımda ama araçta nereye koyacağını düşünüyorum. 

Yorum bağlantısı
Burak ışık
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Focus 2 de torpido kısmına bir modül takılarak Bluetooth ve USB geliyor ama her araçta kablo hazır değil. Sony teyp olunca Fiesta da da olabilir öyle bir imkan.

Sonradan alınan bir modül sanırım. Benim aracın aux girişide çalışmıyor. Yeni aıx aldım teyipten çıkıp vitese kadar olan kısım ama yine olmadı 

Yorum bağlantısı
Ozan Cengiz
Rıdvan Turan yazdı:

Benim araçta da dediğiniz gibi bir durum var ama bluetooth yok maalesef .  Bizim araçlar(mk2,5-3) için uyumlu modül bulamadım. Komple teybi değiştireceğim derseniz vardır ama modül olarak bulamadım. Kendim bi bluetooth adaptörünü aux a bağlayarak sorunu çözdüm.

Bende Cmaxın torpidoda bulunan aux girişine migrostan aldığım blootut bağlantı cihazıyla sorunu hallettim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Rıdvan Turan
(düzenlendi)
Ozan Cengiz yazdı:

Bende Cmaxın torpidoda bulunan aux girişine migrostan aldığım blootut bağlantı cihazıyla sorunu hallettim.

Güle güle kullanın hocam bende öyle birşey alacaktım lakin  ses sistemi doyurucu bir  sony ses sistemi iken  ses aktarımında sesin kalitesinde kayıp olmaması için adaptör ile çözdüm. tabi benim aldığımdan çok daha kalitelileri vardır ama bununla idare ediyorum.

tarihinde Rıdvan Turan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ozan Cengiz
Rıdvan Turan yazdı:

Güle güle kullanın hocam bende öyle birşey alacaktım lakin  ses sistemi doyurucu bir  sony ses sistemi iken  ses aktarımında sesin kalitesinde kayıp olmaması için adaptör ile çözdüm. tabi benim aldığımdan çok daha kalitelileri vardır ama bununla idare ediyorum.

Bu iyiymiş ama fiyatı yüksek ben 20 tl ye migrostan almıştım. Ses kalitesini bozmadı.Keşke aux girişi torpidoya koymasalardı.şarj kablosu bazen sıkıntı olabiliyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Ozan Cengiz yazdı:

Bu iyiymiş ama fiyatı yüksek ben 20 tl ye migrostan almıştım. Ses kalitesini bozmadı.Keşke aux girişi torpidoya koymasalardı.şarj kablosu bazen sıkıntı olabiliyor.

Benim telefon tutacağı ön göğsün üstünde oraya doluyorum aux kablosunu teybin soluna kadar iniyor oradan şarj kablosunu uzatmak kolay oluyor tavsiye ederim. 

Yorum bağlantısı
Burak ışık

Aux için teyipçiye götürdüm ne denediyse aux u çalıştıramadı aux kartı yanmış dedi. Bu problemle karşılaşan oldumu acaba 

Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar
Burak ışık yazdı:

Aux için teyipçiye götürdüm ne denediyse aux u çalıştıramadı aux kartı yanmış dedi. Bu problemle karşılaşan oldumu acaba 

Teybin fotoğrafını atar mısınız, bir de orjinal aux girişi nerede, soketi çıkmış olabilir. Yada teyp menüsünden kapatılmış olabilir. 

Yorum bağlantısı
Burak ışık
Mustafa Yanar yazdı:

Teybin fotoğrafını atar mısınız, bir de orjinal aux girişi nerede, soketi çıkmış olabilir. Yada teyp menüsünden kapatılmış olabilir. 

Buraya tesimi nasıl atacağımı bilmiyorum. 2009 fiesta collection sony teyip. Sorun şu şekilde. Aux kablosunu değiştirdim teyipçi de değiştirdi ses cızırtılı geliyor. Fordun normal teyibini takıyolar çalışıyor. Teyibin içindeki aux kartı dediler tmirine 250 300 gider dediler

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar
Burak ışık yazdı:

Buraya tesimi nasıl atacağımı bilmiyorum. 2009 fiesta collection sony teyip. Sorun şu şekilde. Aux kablosunu değiştirdim teyipçi de değiştirdi ses cızırtılı geliyor. Fordun normal teyibini takıyolar çalışıyor. Teyibin içindeki aux kartı dediler tmirine 250 300 gider dediler

Geçmiş olsun o paraya 2.el teyp alırsınız aynısından, tammirine çok istemiş bence. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Orhan Kayalak

Bu konuya bir soru sorcam arkadaslar ayni teyp mp3 modeli olandan takcam gakat teybin kenar citasi yok soktugum teyp 6000cd dikdorgen koseli  takacagim teyp kenarinda cita olursa dikdortgen olcak ama o cita yok bazi teyiplerde var ornegin focuslarda ovel sekildeayni teyp cmaxda fiestaya takildigi gibi dikdortgen citali fiestalarda o cita olmadan takilmiyor nerden bulabiliriz.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Orhan Kayalak yazdı:

Bu konuya bir soru sorcam arkadaslar ayni teyp mp3 modeli olandan takcam gakat teybin kenar citasi yok soktugum teyp 6000cd dikdorgen koseli  takacagim teyp kenarinda cita olursa dikdortgen olcak ama o cita yok bazi teyiplerde var ornegin focuslarda ovel sekildeayni teyp cmaxda fiestaya takildigi gibi dikdortgen citali fiestalarda o cita olmadan takilmiyor nerden bulabiliriz.

dıştan gördüğünüz şekilde ayrı değil o çıta. çerçeve değişmeli veya uygun teyp almalısınız o daha mantıklı, dışı dikdörtgen teybi oval şekilde ola sony lerden, dıştaki dikdörtgen sökülebilir bir parça değil

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Orhan Kayalak yazdı:

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-ford-sony-mp3-player-864438991/detay sizin almak istediğiniz böyle bir şey sanırım. İlan temsilidir. Satan kişiyi uzaktan yakından tanımam.

Yorum bağlantısı
Orhan Kayalak

Evet bu twyptwn bende var ama kenarinda ki cita yok malesef

Çağlar Bayur yazdı:

dıştan gördüğünüz şekilde ayrı değil o çıta. çerçeve değişmeli veya uygun teyp almalısınız o daha mantıklı, dışı dikdörtgen teybi oval şekilde ola sony lerden, dıştaki dikdörtgen sökülebilir bir parça değil

Ama bazilarinda var bazilarinda yok o parca 

Yorum bağlantısı
Burak ışık
Orhan Kayalak yazdı:

İhtiyacın varsa uygun fiyata verebilirim ben multimedia taktım araca 886494447

Yorum bağlantısı
Orhan Kayalak

Burak ışık yazdı:

İhtiyacın varsa uygun fiyata verebilirim ben multimedia taktım araca 886494447

Fiyat

Yorum bağlantısı
Burak ışık
Orhan Kayalak yazdı:

Fiyat

İşine yarayacaksa fiyatı sen belirle ihtiyacın giderilsin 

Burak ışık yazdı:

İşine yarayacaksa fiyatı sen belirle ihtiyacın giderilsin 

Verdiğim ilan numarasından yazabilirsin ordan görüşebiliriz

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...