Tufan Korkmaz 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Öncelikle merhabalar aracım soğukken ilk kalkış anında tak tak tak diye ses yapıyor çok rahatsız etmeye başladı artık fakat aracım ısınınca hiç bir ses kalmıyor bu sorunum sadece 1.ci viteste iken ortaya çıkıyor bir kaç yere gösterdim şanzuman takozunu değiştirdim sorun hala devam ediyor motor kulaklarına baktırdım sorun yok dediler fakat bu ses bir türlü kesilmiyor biraz araştırdım enjeksiyon ile alakalı olabilir mi diye çok fazlada bir bilgim yok sizlere danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim.. Yorum bağlantısı
Tufan Korkmaz 5 Aralık 2020 Yazar Paylaş 5 Aralık 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Motordan gelmiyor değil mi.. Yani bi ses var ama tam anlayamıyorum usta kendisi de bir kaç kez kullandı aracı alttan üstten inceledi normal dedi fakat sorunum araç soğukken aşırı gürültülü çalışması traktör gibi çalışıyor yağı falan da tamamlandı ama bir türlü çözüm bulunamadı.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Aralık 2020 Paylaş 5 Aralık 2020 Duymadan yorumlayamayız bu sesi. Aracı akşamdan ustanıza bırakın. Sabah soğukken çalıştırıp dinlesin. Sadece soğukken yapıyorsa motordan geliyordur. O da iyi değildir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts