İçeriğe Yönlendir

Kumpas Tavsiyesi

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Mehmet Göktürk
Hayrettin Gücin yazdı:
Muhittin Kaplan yazdı:
Pilli şeyleri sevmiyoruz.

Öyle demeyin, bence güvenilir, mekanikde çeneler tam kapanmıyorsa sıkıntı ama dijitalde resetleme şansınız var.

Niye kagpanmasın? Onun için de kavrayıcının vidalarından söküp kalibre ediyorsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin
Niye kagpanmasın? Onun için de kavrayıcının vidalarından söküp kalibre ediyorsun
İşte ben o işlemden yışdım mehmet bey saolsun öğrenciler hiç ilglenmiyorlar o küçük vidalar ile kaybesiyorlar gevşeyince önlük cebimde hep saatçi tornavidası, en kötüsüde gevşeyince içindeki bakır baskı plakasını kaybediyorlar genelde okumayı öğrenmelerini sağlamak için kullanıyorlar çeneler arası boşluk vs onlar için önemli değil. Para ailelerinden çıkıyor ama önemsemiyorlar. Hayatım boyunca hiç kumpas düşürmedim elimden veya iş tezgahından. Ama gelin görün... Öğrencilerin umurunda değil.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Abi senin depoda bijon aralığını ölçen alet var mı?

Yok. Google’a soruyoruz onu :)
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Yok. Google’a soruyoruz onu default_smile.png
Iyi depoda olmayan birşey bulduğum için çok üzgünüm [emoji16]
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Musa Değerli yazdı:

Ben teknik resim okudum.İkea mobilyasını semaya bakarak kuramayan insanların bana konstrüksiyon dehası gözüyle bakmasindan baska pek bi saygınlıģı olmuyor.Ama ben bircok seyi bu sayede ćozebiliyorum ozellikle mekanik tamirat.Genćler ah genćler 14 disketle 12 saatte filan autocad yüklemiş adamım çok geriliyorum onları düşününceemoji23.png

sizde benim gibi autocad i fare kullanmadan öğrenenlerdensiniz galiba yıl 1995 versiyon 2,5 idi galiba benim ilk kullandığım. yeşil ekranda tamamen komut kullanarak öğrenmiştim. sonrasında okulun bilgisayar laboratuvarı yenilenince AutoCAD Release 12 yüklemişlerdi. ilk defa hdd li ve renkli ekranlı bilgisayar kullanmıştım. ondan öncekilerin hepsinde disket kullanıyorduk dos ortamında tamamen yeşil ledlerden oluşan nokta nokta ekranlar vardı.

hey gidi günler hey şimdi benim 10 yaşındaki sıpa evdeki diz üstü bilgisayarı (İ5, 8 gb rem, 2 gb harici ekran kartı, ssd hdd özellikleri olan) beğenmiyor oyuncu bilgisayarı istiyor.

çok çabuk yeniliklere alışıyoruz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli
sizde benim gibi autocad i fare kullanmadan öğrenenlerdensiniz galiba yıl 1995 versiyon 2,5 idi galiba benim ilk kullandığım. yeşil ekranda tamamen komut kullanarak öğrenmiştim. sonrasında okulun bilgisayar laboratuvarı yenilenince AutoCAD Release 12 yüklemişlerdi. ilk defa hdd li ve renkli ekranlı bilgisayar kullanmıştım. ondan öncekilerin hepsinde disket kullanıyorduk dos ortamında tamamen yeşil ledlerden oluşan nokta nokta ekranlar vardı.
hey gidi günler hey şimdi benim 10 yaşındaki sıpa evdeki diz üstü bilgisayarı (İ5, 8 gb rem, 2 gb harici ekran kartı, ssd hdd özellikleri olan) beğenmiyor oyuncu bilgisayarı istiyor.
çok çabuk yeniliklere alışıyoruz. 
Bisikletinin başında oturmuş ağlayan bir çocuk gördüm yazın otoparkta.Sebep zinciri atmış.Bizim nesilde bunu pedala dokunan her çocuk yapardı.Mekanik olayına dahil edemedik onları.1 yıldır arduinoyla her oynadıģımda diyorum ah ulan geć geldi bu meret[emoji23]
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Hocam, mekanik giriş seviyesi İzeltaş, Cetaform ve Insize markalarından birini seçebilirsiniz. Biz imalatta Mitutoyo Dijital kumpas kullanıyoruz. Mekanik veya dijitalde olsa yeni kumpasın hata payı 0,01 mm'yi geçmez.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Cihat Küçükay yazdı:

Hocam, mekanik giriş seviyesi İzeltaş, Cetaform ve Insize markalarından birini seçebilirsiniz. Biz imalatta Mitutoyo Dijital kumpas kullanıyoruz. Mekanik veya dijitalde olsa yeni kumpasın hata payı 0,01 mm'yi geçmez.

aldım ben çin malı iyimsi kalite. doğru görünüyor. kavuşuyor uçları ve sıfırı tutuyor şimdilik. 100 lira

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...