MustafaYılmaz1 12 Aralık 2020 Paylaş 12 Aralık 2020 1 ay sadece çok kısa mesafede bindiğim araçta su eksilmesi olmadı fakat uzun yola çıktığımda araç 120 işe giderken bir anda istop etti kaputu açtığımda su kaçnamıştı ve eksilmiş çalıştırmayı denedim olmadı su ekledikten sonra devam ettik yolda araç durduğunda hararet yükseliyor seyir halinde düşüyor ve bu artış ve azalış çok seri oluyor yani bir dakika içerisinde 15 derece artıp azalıyor sizce sorun nedir araç 2009 1.4 dizel Ford fiesta Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 12 Aralık 2020 Paylaş 12 Aralık 2020 1 ay sadece çok kısa mesafede bindiğim araçta su eksilmesi olmadı fakat uzun yola çıktığımda araç 120 işe giderken bir anda istop etti kaputu açtığımda su kaçnamıştı ve eksilmiş çalıştırmayı denedim olmadı su ekledikten sonra devam ettik yolda araç durduğunda hararet yükseliyor seyir halinde düşüyor ve bu artış ve azalış çok seri oluyor yani bir dakika içerisinde 15 derece artıp azalıyor sizce sorun nedir araç 2009 1.4 dizel Ford fiesta çok sebepten olabilir termostat açmıyor olabilir devirdaim mil kesmiş olabilir Yorum bağlantısı
MustafaYılmaz1 12 Aralık 2020 Yazar Paylaş 12 Aralık 2020 Levent Güzelkalp yazdı: MustafaYılmaz1 yazdı: 1 ay sadece çok kısa mesafede bindiğim araçta su eksilmesi olmadı fakat uzun yola çıktığımda araç 120 işe giderken bir anda istop etti kaputu açtığımda su kaçnamıştı ve eksilmiş çalıştırmayı denedim olmadı su ekledikten sonra devam ettik yolda araç durduğunda hararet yükseliyor seyir halinde düşüyor ve bu artış ve azalış çok seri oluyor yani bir dakika içerisinde 15 derece artıp azalıyor sizce sorun nedir araç 2009 1.4 dizel Ford fiesta çok sebepten olabilir termostat açmıyor olabilir devirdaim mil kesmiş olabilir Devirdaimin mil kesmesi veya termostat açmamasının maliyetleri nedir? Yorum bağlantısı
Alpay Köse 12 Aralık 2020 Paylaş 12 Aralık 2020 Öncelikle su eksilmesi neden olmuş o bulunmalı.borularda kaçak yok ise öncelikle termostatin açıp acmadigina bakılmalı sonrasında hararet müşiri fan kontrol edilmeli onlarda sağlamsa devirdaim olabilir.maliyetine gelirsek parça fiyatları internetten bakılabilir.isçilik sadece termostat ise 100-150 civarında.Antifirizde değişmeli.devirdaimse işçilik 300-500 civarında ayrıca trigerde değişir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts