İçeriğe Yönlendir

2011 Fiesta Teyp

Hamdi Guncu

Recommended Posts

Hamdi Guncu

Herkese merhaba.2011 fiesta trend sahibiyi m.aracıma aux girişinden usb çalar bağlamıştım o kumandalı olanlardan fakat kullanışsız geldiği için 2013 lerin teyp ve ekranını aldım bi arkadaşımdan.soket birebir aynı fakat taktığımda ford audio 1 saat modu diyor kalıyor açılmıyor.2013 ekranını taktığım zaman bu sefer teyp açılıyor usb de çalıyor ama sadece teyp.ne tuş aydınlatması çalışıyor ne saat nede arabanın ayarları.--:-- saat böyle kalıyor.sanırım 2013 lerin ekranı tipi ve karakteri aynı olmasına rağmen 2011 lere uymuyor.ecu ile uyumsuz.ekranla işim yok teybi ne yaptımsa forscan la bi türlü araca uyduramadım.daha önce uygulayan varmı hangi yolları izlemem gerekiyor.bu arada iki soket olandan değil tek soket olanından aldım yani tak çalıştır olması gerek ama kod sistemi yok bunlarda biliyorum eşleştirmemi yapmam gerekiyor öyleyse forscandan hangi modül konfigrasyonundan yapmam gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim.iyi forumlar

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Soketler aynı ancak bağlantı hatları farklı. Soketteki pinlerin düzeltilmesi lazım, forscan ile çok fazla kurcalamayın. Bağlantı şemalarını bulup karşılaştırarak düzeltmeniz gerekir. 

Yorum bağlantısı
Yaşar Yüce

Bende de 2011 Titanium Fiesta varken sizin yaptığım işlemi uygulamaya çalıştım. 2012 model araca ait orjinal teyp ve ekran aldım. Taktım Teyp ekran vs. çalıştı fakat USB çalışmadı. Yaptığım araştırmalarda araçta USB Bluetooth modülü bulunası gerekiyormuş. Bu modül olmadığı için çalışmadı. Modül alayım takayım dedim baya masraflı olacaktı vazgeçtim. Sizde bu modülü takmak yerine Multimedia sistem taktırabilirsiniz. 

Yorum bağlantısı
Hamdi Guncu

Benim aldığım teybin arkasında mni usb soket var.taşınabilir hdd nin kablosunun ucuna dişi-dişi aparat takıp torpidoya gönderdim.2013 ün mavi ekranıyla çalışıyo sadece ama araçla alakasız.hiçbir anlamı kalmadı.multimedya düşünmüyorum önceki aracıma aldım sonradan kasma vs yapıyor bide kullanmıyorum müzik dışında.şuanda orjinal saat ekranını yeni aldığımın cam kısmını değiştirip beyaz led yapcam.tuş panelinide aydınlatmasını beyaz yapıcam sony paketmiş gibi.birde sol kalorifer ızgarasını kesip hararet saati koydum.dileyen olursa resim atarım bariz içi değişecek özellikle gece harika olucak.kapı hoparlörleride sony paketlerdekinden uyguladım.bide teyp uysaydı tadından yenmicekti.neyse çok teşekkürler cevaplarınız için..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...