Ferit Gür 15 Aralık 2020 Paylaş 15 Aralık 2020 (düzenlendi) Herkese merhaba geçen gün bitirdiğim torpido aydınlatmasını paylaşmak istedim malzeme olarak 12v şerit led (3-4 adet yeterli), ve reed röle. Benim sigorta kutum torpidonun arkasında olduğu için işim çok kolay oldu. Olmayanlar da teypten alabilir. Ben sileceklerin sigortasından aldığım elektriği reed röleye bağladım ve torpido yuvasında bir yere silikonlu çift taraflı bantla yapıştırdım. Torpido tam açılınca röleye denk gelen kısma da ufak bi mıknatısı yine silikonlu çift taraflı bantla yapıştırdım. Ledlerin zaten arkası yapışkanlı onu da uygun bir yere yapıştırdım. Kontak kapalıyken devre dışı kalıyor. Oldukça basit ancak çok işime yaradı 15 Aralık 2020 tarihinde Ferit Gür tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 15 Aralık 2020 Paylaş 15 Aralık 2020 Elinize sağlık ama enerjiyi başka yerden almak lazım, araç çalışmıyorken de yanmalı bence. Yorum bağlantısı
Ferit Gür 15 Aralık 2020 Yazar Paylaş 15 Aralık 2020 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Elinize sağlık ama enerjiyi başka yerden almak lazım, araç çalışmıyorken de yanmalı bence. Tesekkür ederim hocam istege bagli bu dörtlü flasörden de alinabilir Yorum bağlantısı
Recommended Posts