Ali Darbaz 16 Aralık 2020 Paylaş 16 Aralık 2020 Bende deprem korkusuda var. Araba olurda sağlam çıkarsa , deposunun full olması işime yarar. Otomobilimiz aynı zamanda acil durum eylem planımın bir parçası. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 16 Aralık 2020 Paylaş 16 Aralık 2020 Durmak yok yola devam Hedef 2023 de 20 TL ben hep 100 TL Alıyorum diyen zihniyete hayranım bu arada . Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 Aralık 2020 Paylaş 16 Aralık 2020 Mert Gulkokan yazdı: Doğrudur abi Bir şekilde ticari faaliyetler etkileniyor. Ben işe servisle gidip gelebiliyorum araç kullanmasam da olur Devletin birşekilde çiftçi ve nakliye sektörü için ötv indirimine gitmesi lazım aaa olurmu onlar pasta yesin esas ötv indirimi ihtiyacı olanlar yatlar onlara yapmak lazım indirimi yazık adamlara bodrumdan marmarise kaç litre yakıt harcanıyor allah yardımcıları olsun Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 16 Aralık 2020 Paylaş 16 Aralık 2020 Ali Gök yazdı: aaa olurmu onlar pasta yesin esas ötv indirimi ihtiyacı olanlar yatlar onlara yapmak lazım indirimi yazık adamlara bodrumdan marmarise kaç litre yakıt harcanıyor allah yardımcıları olsun Dimi ama. Ek bilgi sahilde gezen yatlar yakıtı bizden ucuza alıyorlar yarı yarıya 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 Aralık 2020 Paylaş 16 Aralık 2020 mart ayından kasım ayına kadar su motoru çalıştırdım bahçeyi sulamak için. litrelerce mazot harcadım . passata aldığım rakam neyse lombardine aldığım rakamda o 1 lira bile ucuz olmazmı yahu çifçiye yok olmaz diyorlar. devlet bi interesan en güzeli çikolatalı frambuazlı pasta yiyin ekmek yoksa 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Aralık 2020 Paylaş 16 Aralık 2020 Mesut Eyibil yazdı: varsa aramızda twitter da sağlam takipçileri fln olan ondan rica ediyorum bi el atı versin Otobüste aleyhte konuşan, otobüsten inerken tutuklanıyor. Başka bir konu varsa yardımcı olalım 2 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 16 Aralık 2020 Paylaş 16 Aralık 2020 Ali Gök yazdı: mart ayından kasım ayına kadar su motoru çalıştırdım bahçeyi sulamak için. litrelerce mazot harcadım . passata aldığım rakam neyse lombardine aldığım rakamda o 1 lira bile ucuz olmazmı yahu çifçiye yok olmaz diyorlar. devlet bi interesan en güzeli çikolatalı frambuazlı pasta yiyin ekmek yoksa O iş aynen öyle, Çiftçiye, nakliyeciye bugünkü rakam ile motorin 6,75, ama milyon dolarlık yat ın varsa motorin 3,50 Sebep ? Çünkü onlar uluslar arası suları kullanıyor ÖTV den muaf tutuyoruz. Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 16 Aralık 2020 Paylaş 16 Aralık 2020 Peki takip etmediğim için soruyorum, Dizel ile Benzin makas tekrar açılıyor mu ? Yani yeni alacağım suv'da dizel 270 cdi mı, 320 benzin /lpg mi karar vermiş değilim de. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 16 Aralık 2020 Paylaş 16 Aralık 2020 Ayın 10'unda kendi aracıma aldım benzin litresi 7.20 idi. Dün hanımın arabasına aldım, 7.37 TL olmuş. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Aralık 2020 Paylaş 16 Aralık 2020 Adamın memleketinde benzin litresi 14 kuruş , ona rağmen freaking expensive diyor. İçimden manyakmısın diyorum bende. Biz ölek en iyisi. Bi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Aralık 2020 Paylaş 16 Aralık 2020 Daha dur. 10 lirayı geçecek bu günler geçici. Benzinle işiniz mi var? Benzinle mi maaş alıyorsunuz? 6 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Aralık 2020 Paylaş 16 Aralık 2020 Beyler, istedikleri kadar çok zam yapsınlar. Gelin bana uyun , videodaki gibi araba sürelim. Bakın tüketim nasıl düşüyor. Ben yolu boş buldukca böyle sürüyorum. Ama İstanbulda çok zor böyle sürmek. Ama hepimiz bu disipline uyarsak 5 litre ile araba sürmek mümkün olacak. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Aralık 2020 Paylaş 16 Aralık 2020 1.4 tsi al, 2 misli hız git aynı yakar, uy bize 2 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 16 Aralık 2020 Paylaş 16 Aralık 2020 Uğur Kamil yazdı: Her yerde her saatte büyük şehirlerdeki gibi ucuz ve yaygın dolmuş yok maalesef. İşe arabayla gidip gelirsem en fazla 2 tl yakıyor aracım(dahada az yaktırabilirim) dolmuşla gidip gelirsem 2.5 tl gidiş(dolmuş), 15 tl geliş(taksi) ücreti ödemem lazım. Akşam saatinde dolmuş yok, olsa bile günlük 5 tl yapıyor. 2 tl kendi aracımla gidip gelirim daha iyi. Aracın diğer masraflarıda var diyceksiniz ama araç kapıda yatsada(yatsın diye araç almam) diğer masrafların çoğunu zaten yıllık yine ödüyorum. Dışardan bakınca 2 adımlık yerede arabayla gidiyor gibi görünebilir bazı durumlarda ama işin aslı üste paylastiğim gibi. Yazın aynı mesafeyi yürüyerek rahatca gidip gelinebilir (yürüyerek 15 dk sürüyor) dolmuş olayı çok farklı bir durum. haklısınız. fakat dediğiniz gibi 15 dakikalık yürüme mesafesine arabayla ekmek almaya gidenleri görüyorum biliyorum. beraber aynı fırına gidiyoruz evlerimiz yanyana adam arabasıyla fırına geliyor. (başka bir yere uğramıyor) yani demek istediğim olay bu. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 16 Aralık 2020 Paylaş 16 Aralık 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Daha dur. 10 lirayı geçecek bu günler geçici. Benzinle işiniz mi var? Benzinle mi maaş alıyorsunuz? Bu cümleyi en son döviz cinsinden söyleyen, kayboldu bir anda. 1 5 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 16 Aralık 2020 Paylaş 16 Aralık 2020 Ne o öyle herkes araç kullanıyor. 10-15 lira falan olsa da şu fakirler çekilse trafikten [emoji51][emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Aralık 2020 Paylaş 16 Aralık 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: Bu cümleyi en son döviz cinsinden söyleyen, kayboldu bir anda. Gara gara düşünüyor. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 16 Aralık 2020 Paylaş 16 Aralık 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Benzinle mi maaş alıyorsunuz? birini hatırlattı. Haluk Şentürk yazdı: Ne o öyle herkes araç kullanıyor. 10-15 lira falan olsa da şu fakirler çekilse trafikten trafikte azalma olur mu dersin Mehmet Yeter yazdı: Ben hep 50 liralık alıyordum ancak 60 lira almaya başlayacağım. Not: Tuzla'nın dışına çok çıkmıyorum tersaneler caddesine uğrasaydınız hocam bol bol dur kalk ve tümsekler. göl çevresi çalışmalarında yapılan çukurlar vs falan 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Aralık 2020 Paylaş 16 Aralık 2020 (düzenlendi) Ümit Türk yazdı: birini hatırlattı. trafikte azalma olur mu dersin tersaneler caddesine uğrasaydınız hocam bol bol dur kalk ve tümsekler. göl çevresi çalışmalarında yapılan çukurlar vs falan Zaten oraya yakın oturuyorum. Yakın zamanda F1 pistinin asfaltının dökülmesinde sanki kendi yapmış gibi paylaşım yapıp Hamilton'un mızmızlanmalarına cevap olarak "işine bak" diye yazmış birine, cevap olarak arada bizim oralara da uğrayın burada WRC Tuzla etabı yapabiliriz diye cevap atmıştım.🤣🤣 16 Aralık 2020 tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 16 Aralık 2020 Paylaş 16 Aralık 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: Bu cümleyi en son döviz cinsinden söyleyen, kayboldu bir anda. ve halen gizemini koruyor, ses seda, çıt dahi yok. gerçi böylesi daha güzel... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Aralık 2020 Paylaş 16 Aralık 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Benzinle işiniz mi var? Benzinle mi maaş alıyorsunuz? servisler kalktığı için benzin ödemesi yapıyorlar? Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 16 Aralık 2020 Paylaş 16 Aralık 2020 çok şükür kangoomuz az yakıyor akaryakıta zam gelse ne olacagh? bu pandemi döneminde 1 depo 2 ay yetiyor hem arabaya çok binmekte gereksiz şeyler oturun oturduğunuz yerde... Yorum bağlantısı
Recommended Posts