İçeriğe Yönlendir

Yakıt Fiyatları 7 TL yi geçti

Mesut Eyibil

Recommended Posts

Ali Darbaz

SOkaklar boşalırsa eve 70 km hızla gitmek mümkün olucak. Kalabalık iken 80 altına inmek çok zor. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Çağlar Bayur yazdı:

servisler kalktığı için benzin ödemesi yapıyorlar?

Bu sistemi yıllardır uygularım ben, misal istasyonun doplosuna lastik alırım.

Lastikciye dükkandan benzin motorin veririm.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

SOkaklar boşalırsa eve 70 km hızla gitmek mümkün olucak. Kalabalık iken 80 altına inmek çok zor. 

Varoluşsal risk, insanoğlu ya da gelecek nesillerine nokta koyacak tehditlerdir...

vesile ile sosyologlar 202o de insanın içinde uyanan bu isteği konuşuyor dünyada. hava da daha temiz oldu mesela insanlar azalınca.....

Hasan Karabekiroglu yazdı:

Bu sistemi yıllardır uygularım ben, misal istasyonun doplosuna lastik alırım.

Lastikciye dükkandan benzin motorin veririm.

:rofl: kaybolma ama aniden

alıntıdır:

Yaşamın Geleceği Enstitüsü'nden araştırmacı Phil Torres, kıyameti getirebilecek bir düğme olsaydı, kaygı verecek sayıda çok insanın bu düğmeye basmayı tercih edebileceğini söylüyor.

Bu "düğme severler" arasında Japonya'daki kıyamate inanan Aum Shinrikyo tarikatı gibi, Tanrı'nın kendisine dünyayı yok ederek kurtarma görevi verdiğine inanan aşırı dinciler olabilir.

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Çağlar Bayur yazdı:

Bu "düğme severler" arasında Japonya'daki kıyamate inanan Aum Shinrikyo tarikatı gibi, Tanrı'nın kendisine dünyayı yok ederek kurtarma görevi verdiğine inanan aşırı dinciler olabilir.

Bu felsefeyi en son Avengers filmindehi Thanos da görmüştük 

"Ben kaçınılmazım" diyordu, nüfusunuz çok fazla bunu yarıya indirme görevini Tanrı bana verdi bende bu görevi yerine getiriyorum, aslında sevinmelisin sen yaşayanlardan olacaksın  diyordu Tony Stark a :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bu felsefeyi en son Avengers filmindehi Thanos da görmüştük 

"Ben kaçınılmazım" diyordu, nüfusunuz çok fazla bunu yarıya indirme görevini Tanrı bana verdi bende bu görevi yerine getiriyorum, aslında sevinmelisin sen yaşayanlardan olacaksın  diyordu Tony Stark a :) 

en son kellesini almışlardı :rofl: , tipi de shrek e benziyordu biraz

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Çağlar Bayur yazdı:

shrek

Çenesi büyütülmüş mor Şirek :D 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu
Ali Darbaz yazdı:

Beyler, istedikleri kadar çok zam yapsınlar. Gelin bana uyun , videodaki gibi araba sürelim. Bakın tüketim nasıl düşüyor. Ben yolu boş buldukca böyle sürüyorum. Ama İstanbulda çok zor böyle sürmek. Ama hepimiz bu disipline uyarsak 5 litre ile araba sürmek mümkün olacak. 

Dpf tıkanıyor motor ısınınca basıyoz biz😀

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Ali Darbaz yazdı:

60 kilo net ağırlıktan bişiy olmaz. 

Emin misin? 

Yorum bağlantısı
Ramazan Turan
Dogan Arsiray yazdı:

ben hep 250 tl lik alıyorum.

Ben bu ara 125 alıyorum, banka kampanyası oluyor :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Selçuk Keleş yazdı:

Emin misin? 

Depodaki benzin benim deprem çantamın bir parcası. Yarıdan aşağı inmemeye çalışıyoruz

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Ali Darbaz yazdı:

Depodaki benzin benim deprem çantamın bir parcası. Yarıdan aşağı inmemeye çalışıyoruz

Bisiklet bulundurmak lazım.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Selçuk Keleş yazdı:

Bisiklet bulundurmak lazım.

Kışın deprem olurda evde oturamazsak, arabanın içinde bir kaç gün geçirmek zorunda kalırsak " ısınma ve elektrik " kaynağı olarak kullanmayı düşünürüm her zaman. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Kışın deprem olurda evde oturamazsak, arabanın içinde bir kaç gün geçirmek zorunda kalırsak " ısınma ve elektrik " kaynağı olarak kullanmayı düşünürüm her zaman. 

İyide böyle birşey olursa sizin ailede bir araç kalmadımı (ev için satmıştınız ya i 10 nu.) babanızmı ailecek binecek araca sizmi ailecek bineceksiniz arabaya. Bu koşulda i10 satmamanız gerekirdi depremden dolayı. Bu kadar ince düşündüğünüze göre benzin olayını.
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Arda Bülent Güzel yazdı:

İyide böyle birşey olursa sizin ailede bir araç kalmadımı (ev için satmıştınız ya i 10 nu.) babanızmı ailecek binecek araca sizmi ailecek bineceksiniz arabaya. Bu koşulda i10 satmamanız gerekirdi depremden dolayı. Bu kadar ince düşündüğünüze göre benzin olayını.

Tamam komple 5 kişilik aileyiz zaten. Daha bu yaz tam kadro Ak yaka tatiline gittik. Arabaya herkes sığıyor. 

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Tamam komple 5 kişilik aileyiz zaten. Daha bu yaz tam kadro Ak yaka tatiline gittik. Arabaya herkes sığıyor. 

Sığmak farklı birşey bir gece 5 kişi kalmak farklı birşey. Yoksa 6-7 kişide sığar arabaya. Neyse en iyisini siz bilirsiniz tabiki kendi aracınız.
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Arda Bülent Güzel yazdı:

Sığmak farklı birşey bir gece 5 kişi kalmak farklı birşey. Yoksa 6-7 kişide sığar arabaya. Neyse en iyisini siz bilirsiniz tabiki kendi aracınız.

1999 depreminde 3 gün arabada geceledim. Kimse korkusundan sağlam evinde kalmadı. Deprem sonrası kim 4 duvar altına güvenipte girerki. 

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Ali Darbaz yazdı:

1999 depreminde 3 gün arabada geceledim. Kimse korkusundan sağlam evinde kalmadı. Deprem sonrası kim 4 duvar altına güvenipte girerki. 

Bu kadar korkuya deprem çantanız vardır o zaman?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Koray Demir yazdı:

Bu kadar korkuya deprem çantanız vardır o zaman?

Bavulum var. Ayrıca çatıda bir sürü elbise var. Çatı katında moloz altında kalmayacağı bir alanda. 

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Önce kadınlar ve çocuklar. Titanic ten ne ara konu benzine geldi.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Metin Akbal yazdı:

Önce kadınlar ve çocuklar. Titanic ten ne ara konu benzine geldi.

Hyundai i10da 4,9 liradan aldığım benzini 6 ay hiç kullanmadan sakladığımı bilirim :D ( kullanmadım derken tabi ilk marşta eser miktarda yanardı) O benzini 2018 yazında tatilde harcamıştım. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu cümleyi en son döviz cinsinden söyleyen, kayboldu bir anda.

Hakkatten ya... yok. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Serkan Aktay
Ali Darbaz yazdı:

Fransızcada pasta demek , makarna demekmiş. Ekmek bulamıyorsanız pasta yiyin derken , düşes orda makarnayı kastedmiş. 

Bunu Türkçeye  çeviren akıllı ekmeği çevirmiş, bulamıyorsanızı çevirmiş, yiyini çevirmiş. makarnayımı çevirememiş?

Adı bilinmeyen bir prenses, oyun oynarken, hizmetçilerin ekmeğinin bittiğinin konuşulduğunu işitmiş ve lafa karışarak 'ekmek bulamıyorlarsa, brioche (yüksek miktarda yumurta ve tereyağı içeren bir tür Fransız ekmeği) yesinler' manasına gelen 'qu'ils mangent de la brioche' demişti.

Kaynak Yeniçağ: Meşhur ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler sözü kime ait ve nereden geliyor

Zaten cümlede pasta geçmiyor.

Fransızcada makarna ''Pâtes'' olarak geçiyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Serkan Aktay yazdı:

Fransızcada makarna ''Pâtes'' olarak geçiyor.

Allahtan direk ''Pâtes'' patates dememişler.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Hyundai i10da 4,9 liradan aldığım benzini 6 ay hiç kullanmadan sakladığımı bilirim :D ( kullanmadım derken tabi ilk marşta eser miktarda yanardı) O benzini 2018 yazında tatilde harcamıştım. 

ocak 2018 de benzin 5,57 miş. haziranda 6,24 olmuş. zararı da hesapladım ama yazmayayım. depoda bekletince zarar etmişsin...

https://www.opet.com.tr/gecmis-tarihli-akaryakit-fiyatlari#istanbul

Yorum bağlantısı
Tufan Caliskan

Geçen sene de benzin 7 yi geçmişti. 1 yıl boyunca ucuz benzin kullandım deyin, mutlu olun. :) Ben de ışık yanınca hep dolduruyorum. Pahallı olanından alıyorum hem de :) ohh bi daha mı gelicez...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...