Tuncay Erdoğan 20 Aralık 2020 Paylaş 20 Aralık 2020 Merhaba arkadaşlar bende 2006 fiesta var lpg taktırmayı düşünüyorum ancak hangi marka taktırsam bilemedim bundan önce auris vardı brc taktırdım fakat araç lpg ye geçince enjektör sesi içeriye çok geliyor aracın sesi değişiyor sordum ustaya bu kadar enjektör sesi normal dedi takan usta.. o yüzden prins marka taktırmayı düşünüyorum sizce uyum sağlarmı acaba bide enjektör sessi çok mu bide takıldıktan sonra motor arıza lambası yakarmı bu 2 markayı da aracında uygulayan ustaların fikirleri benim için çok önemli şimdiden çok teşekkür ediyorum🙏 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 20 Aralık 2020 Paylaş 20 Aralık 2020 Brcnin enjektör sesi çok fazladır. Diğer markalarda o kadar duyamazsınız. Prins iyidir bütçe yetmezse atiker düşünebilirsiniz bence. Yorum bağlantısı
Koray Demir 20 Aralık 2020 Paylaş 20 Aralık 2020 Aracınız yakıt bakımından iyidir zaten benzinde devam etseniz? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Aralık 2020 Paylaş 20 Aralık 2020 Yanlış anlamayın 3 bin liralık Şahin e 5 bin liralık teyp koymak gibi birşey olur. (Hoş 3 bine Şahin kalmadı ama en uygun tabir bu olur) Prins taktırırsanız ne ara telafi edecek? Atiker Grand vs yeterli bence. BRC kullanıyorum enjektörler sesli ama içerde farketmiyorum. Araç Astra J. 1 Yorum bağlantısı
Tuncay Erdoğan 20 Aralık 2020 Yazar Paylaş 20 Aralık 2020 Oğuzkan Erışık yazdı: Brcnin enjektör sesi çok fazladır. Diğer markalarda o kadar duyamazsınız. Prins iyidir bütçe yetmezse atiker düşünebilirsiniz bence. Anladım ustam çok teşekkürler Koray Demir yazdı: Aracınız yakıt bakımından iyidir zaten benzinde devam etseniz? Ondan yana şikayetim yok çok şükür ama şimdilik evim iş yerime yakın ama ilerisinde kendi evime taşınma olasılığım var git gel 80 km felan ileri dönük benim düşüncem şimdi biraz daha ucuz Ken taktırayım diye düşünüyorum nasılsa elinde sonunda taktırcaz kaçarımız yok. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 20 Aralık 2020 Paylaş 20 Aralık 2020 Prins iyidir ancak filtre değişim ücretleri çok pahalı garanti süresince servise gitmek zorunda olduğunuzdan bu durumu göz önünde bulundurun derim. Misal Brc veya Atiker filtre değişimi aynı ve 50 TL iken Prins 180 TL idi. Brc’de ise özellikle kaputu açıp dinlemedikçe enjektör sesi duymuyorum ben. Atiker hiç kullanmadım ancak İtalyan sistem ekipman olanları (Akl) iyi diyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 20 Aralık 2020 Paylaş 20 Aralık 2020 Yanlış anlamayın 3 bin liralık Şahin e 5 bin liralık teyp koymak gibi birşey olur. (Hoş 3 bine Şahin kalmadı ama en uygun tabir bu olur) Prins taktırırsanız ne ara telafi edecek? Atiker Grand vs yeterli bence. BRC kullanıyorum enjektörler sesli ama içerde farketmiyorum. Araç Astra J.Enjektör sesi biraz araç izolasyonuna da bağlı. Stilo da BRC my07 kitin enjektör sesi içerde hiç duyulmuyordu. Dışarıdada kaputu acinca farkediyorsunuz. Aynı kit arkadasimin 2006 hyundai elentra aracında vardı. Enjektör sesi direk içerden duyuluyordu. 1 1 Yorum bağlantısı
Tuncay Erdoğan 20 Aralık 2020 Yazar Paylaş 20 Aralık 2020 Koray Demir yazdı: Prins iyidir ancak filtre değişim ücretleri çok pahalı garanti süresince servise gitmek zorunda olduğunuzdan bu durumu göz önünde bulundurun derim. Misal Brc veya Atiker filtre değişimi aynı ve 50 TL iken Prins 180 TL idi. Brc’de ise özellikle kaputu açıp dinlemedikçe enjektör sesi duymuyorum ben. Atiker hiç kullanmadım ancak İtalyan sistem ekipman olanları (Akl) iyi diyorlar. Anladım çok teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 20 Aralık 2020 Paylaş 20 Aralık 2020 Focus ta BRC kullaniyorum herhangi bir enjektör sesi duymuyorum. Ayrıca arıza lambası yakmak markaya özgü değildir. Ya araçta bir sorun vardır ya da montaj yapan ustada 1 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 20 Aralık 2020 Paylaş 20 Aralık 2020 Tolgahan Doğru yazdı: Ayrıca arıza lambası yakmak markaya özgü değildir. Ya araçta bir sorun vardır ya da montaj yapan ustada Bu kısma kesinlikle katılıyorum 👍Obd’li güncel kaliteli kitlerin hiçbirisinin sağlıklı motorda doğru montaj ve kalibrasyon ile salt LPG takıldı diye arıza lambası yakabileceğini zannetmiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 20 Aralık 2020 Paylaş 20 Aralık 2020 Belli başlı markaları zaten önermiş arkadaşlar ama ustalık çok önemli kötü bir işçilik ile prins bile lanet ettirebilir. Çevrenizde referanslı düzgün işçiliği olan bir yere taktirin 2 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal2 20 Aralık 2020 Paylaş 20 Aralık 2020 Merhabalar 22 Bin Km'de Focus 2.5 aracıma BRC Sequent32 model Lpg montajı yaptırdım sadece bakımdan bakıma LPG'ciye uğradım. Enjektör için ise bence tamamen psikolojik daha o sesten dolayı hiç şikayetim olmadı. Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 20 Aralık 2020 Paylaş 20 Aralık 2020 Tahir İlter yazdı: Belli başlı markaları zaten önermiş arkadaşlar ama ustalık çok önemli kötü bir işçilik ile prins bile lanet ettirebilir. Çevrenizde referanslı düzgün işçiliği olan bir yere taktirin + 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 21 Aralık 2020 Paylaş 21 Aralık 2020 bende ford fiesta var iken ustam lovatoyu öneriyordu. isterseniz bir araştırın. kendi aracımda ladirenzo var. enjektörler sesli. ses olayı abartılacak kadar bir sorun değil. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 21 Aralık 2020 Paylaş 21 Aralık 2020 İyi bir ustaya ya atiker ya prins taktırın. Atiker her şekilde hesaplıya gelir ustası çok parçası bol prins ise kalite tabiki. O yüzden karar sizin 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts