Mahmut Yıldız 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Çağlar Bayur yazdı: bir iğne kafi.... şişme şeylerin en zayıf noktası katlanmış halde bekletilmesidir, 1 sene beklemiş çadırı kontrol etmeden kampa gitmezdim mesela. kapladığı yer için de orta halli bir kamyonet kasası lazım. pretiklik göremiyorum Genişlet Ev gibi olanlar çok ağır ama 6 metrekare olanlar 15-20 kg. Avantajları pratik olmaları. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: şişme bot tarzı bişi Genişlet 88 senedir mevcut bende vikinglerle çıkartma bile yapmıştık 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Mahmut Yıldız yazdı: Ev gibi olanlar çok ağır ama 6 metrekare olanlar 15-20 kg. Avantajları pratik olmaları. Genişlet sadece pratik değil. Çadır gibi basık boğucu değil. Pencere var. Tavan yüksek falan 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çadır gibi basık boğucu değil. Genişlet kempinkçi deeelsin 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Çağlar Bayur yazdı: 88 senedir mevcut bende vikinglerle çıkartma bile yapmıştık Genişlet 8mmlik anektarım hep yanımda Çadır budur gerisi boştur ebabil kuştur 2 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Servet Aydın yazdı: 8mmlik anektarım hep yanımda Çadır budur gerisi boştur ebabil kuştur Genişlet Tavan kaç kg taşıyor? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Mahmut Yıldız yazdı: Tavan kaç kg taşıyor? Genişlet sabit ve hareketli yük olarak sorayım ben de ?? 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Mahmut Yıldız yazdı: Tavan kaç kg taşıyor? Genişlet 300'ü taşır rahatlıkla. Tansu Kalafatoğlu yazdı: sabit ve hareketli yük olarak sorayım ben de ?? Genişlet Kaşınma 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: sabit ve hareketli yük olarak sorayım ben de ?? Genişlet 75 kg. Ama artık Cx5 rulez. Bunu sana satalım. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Ali Darbaz yazdı: Servet abi bu araba secidi ne oldu. Genişlet Bakıma girdi. Çıkınca satılacak Mehmet Göktürk yazdı: 75 kg. Ama artık Cx5 rulez. Bunu sana satalım. Genişlet Bendeki güçlendirilmiş hocam. Çadır 75kg. Barlar ve taşıyıcı 300kg kapasiteli. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Nisan Paylaş 23 Nisan Servet Aydın yazdı: Dinamik 75 ne demek Genişlet Çöp demek istiyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Nisan Paylaş 23 Nisan Servet Aydın yazdı: Dinamik 75 ne demek Genişlet çadır içinde hareketli yük yani 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Nisan Paylaş 23 Nisan Servet Aydın yazdı: Dinamik 75 ne demek Genişlet Arabayı sürerken. Servet Aydın yazdı: Dinamik 75 ne demek Genişlet Arabayı sürerken. passat 100. Çoğu araba 75 ufaklar 50 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 23 Nisan Paylaş 23 Nisan Fiesta 50kgdı. Tavan göçmesinden ziyade virajda savrulmadan ötürü düşük olsa gerek. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Nisan Paylaş 23 Nisan Evren Erakçora yazdı: Fiesta 50kgdı. Tavan göçmesinden ziyade virajda savrulmadan ötürü düşük olsa gerek. Genişlet Evet ağırlık merkezi vs. Yoksa hurdalıkta 5 araba üst üste duruyor en alttaki ee daha yok mu der dili olsa 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Nisan Paylaş 23 Nisan AB130 için max hız 120km iken bi kaç kere 150-160'a çıktım. Arka müsaitti. Bakiim dedim uçacak mı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts