İçeriğe Yönlendir

Yeni 2008 1.2 Active Dynamic

Mahmut Yurt

Recommended Posts

Mahmut Yurt
Güzel günlerde kullanın, çok beğendiğim bir model, köyü renklerde araç kendini daha güzel gösteriyor. Beyazın en güzel yanı yıkama istemiyor.
3 katmalı sedefli beyaz, aslında en fazla boya farkını bu renk için ödüyorsunuz. Özellikle mavi ve turuncu renginde gündüz farları ve krom detaylar kendini çok belli ediyor, ancak hem kiri çok belli etmesi, birde en küçük çizik ve ezikte canınız sıkması insanı açık renklere yönlendiriyor. . Özellikle sedefli beyaz istedim bu yüzden. Ama sedefli beyazda rutuş olmuyor. Lokal boyasını tutturmak ise ayrı bir dert. Sonuç her güzelin bir kusura var...
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt
hayırlı olsun.pöjo güzel işler çıkarmaya başladı son 5 yılda.4 çeker dizel c suvu gelse de hayallerimizi süslese be.
Hibrit 300 BG 4x4 3008 var. Türkiye'ye gelir mi? Bilinmez... DS7 modelinde Türkiye'ye geldi ama fiyatı 960.000 TL
Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

Hayırlı olsun. :nazar:

2008 in peşinden çok koştum ama olmadı. Bayiye her gidişimde aracı almak için gittim, ancak bayi çalışanlarının "alçak dağları biz yarattık" egolarından ötürü 2008 almaktan vazgeçtim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen
Evren Barış Özbek yazdı:

Hayırlı olsun. :nazar:

2008 in peşinden çok koştum ama olmadı. Bayiye her gidişimde aracı almak için gittim, ancak bayi çalışanlarının "alçak dağları biz yarattık" egolarından ötürü 2008 almaktan vazgeçtim.

O zamanlar vatandaşa o kampanyalı araçlar size denk gelmez hocam deyip galerilere satan bayiler şimdi elimizde araba var ne olur gelin alın diye mesaj atıyorlar. Galeriler de yüzlerce ilanla sahibindende bekliyorlar

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen

Hayırlı olsun Mahmut Bey. Dynamic seçerek güzel tercih yapmışsınız güzel özellikler var. Şimdiki gelen Active paketler çok boş gerçekten. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

Öğretmen arkadaşım ilk aldiginda deneme sürüsüne cikmistim. Motor performansı benim de çok hoşuma gitti. Motor sesi de çok tatlı idi. Boş donanım olmasına rağmen koltuk isitmasina kadar vardı. Hem dolu hem boş bir araç. Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Barış AÇIL
Hayırlı olsun. default_nazar.gif
O vw çalışanları degilmiydi [emoji846]

Hayırlı olsun Mahmut bey iyi günlerde kullanın
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek
Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı:

O zamanlar vatandaşa o kampanyalı araçlar size denk gelmez hocam deyip galerilere satan bayiler şimdi elimizde araba var ne olur gelin alın diye mesaj atıyorlar. Galeriler de yüzlerce ilanla sahibindende bekliyorlar

2 hafta önce yine gittim. Yaklaşık 20-25 dakika beklettiler. Sebebi de benimle ilgilenecek satış danışmanının müşterisi varmış. Başka bir temsilci baksın dedim, olmaz dediler. Bayiden çıkarken durdurmaya çalıştılar... Sonuç olarak merkeze şikayet ettim. Ertesi gün laf olsun diye arayıp dil ucuyla özür dilediler. Sonrasında merkezden aradılar yine özür diler. Bayiyi arayıp görüştüklerini söylediler. Bende her seferinde araba almak için gittiğimi ve farklı sebeplerle alamadığımı, ayrıca Peugeot markalı bir araç alırsam bakım için kesinlikle bu bayiye gitmeyeceğimi, gerekli durumlarda çevre illerdeki servislere gideceğimi ilettim. 

Bu kadar sinirlendirdiler.

Barış AÇIL yazdı:

O vw çalışanları degilmiydi emoji846.png

Hayırlı olsun Mahmut bey iyi günlerde kullanın

VW burada oldukça iyi. Ellerinden gelen her türlü yardımı yapmaya çalışıyorlar. :)

Yorum bağlantısı
Barış AÇIL

Sizi çok iyi anlıyorum Evren bey, bende mevcut aracımı almadan aklımda 2015 toyota advance otomatik benzinli bir araç almak vardi.

Bir hafta içinde 3 sefer almak için gittim bayiye.Yanlış hatırlamıyor isem 73xxx tl istiyorlardı,tabiki ticaretin gereği kusurati kaldırmak icin pazarlığa çabaladım ama en ufak bir esneme yapmamışlardı.

Bende 3. Seferden sonra hic aklımda yokken direk vw bayiine gidip otomatik vites ve donanımdan vazgeçip 72500 tl ye en boş passati almistim. Tabi gelene kadar 76800 tl oldu.

Şimdide iyiki pazarlığa yanaşmamışlar diyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek
Barış AÇIL yazdı:

Sizi çok iyi anlıyorum Evren bey, bende mevcut aracımı almadan aklımda 2015 toyota advance otomatik benzinli bir araç almak vardi.

Bir hafta içinde 3 sefer almak için gittim bayiye.Yanlış hatırlamıyor isem 73xxx tl istiyorlardı,tabiki ticaretin gereği kusurati kaldırmak icin pazarlığa çabaladım ama en ufak bir esneme yapmamışlardı.

Bende 3. Seferden sonra hic aklımda yokken direk vw bayiine gidip otomatik vites ve donanımdan vazgeçip 72500 tl ye en boş passati almistim. Tabi gelene kadar 76800 tl oldu.

Şimdide iyiki pazarlığa yanaşmamışlar diyorum.

Biz fiyat konusuna gelemiyoruz. Telefonda araba var dediler, 20dk sonra bayiye girdim "hepsini sattık" dediler. Arkadaşıma araba almak için gittik, 1,5 ay beklettiler, arkadaşım araba aldıktan 15-20 gün sonra araba geldi, buyrun dediler. Arada yine bir kaç kere ben gittim, araba alamadım. En sonunda zaten tüm ipleri koparttım.

Servis konusunda vw den memnunum. Eğer arabanın işi uzayacak olursa ikame araç tahsis ediyorlar. Hiçbir şekilde mağdur etmiyorlar.

Araç satışta ellerinden gelen desteği veriyorlar.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

bindiğim berlingo da aynı motor var. 1.2 109 hp. bu araç daha hafif olduğu için biraz daha iyi hızlanacaktır. bence çok iyi bir kombinasyon 6 ileri kutu ile.

bir şey soracağım, berlingo da arabayı kapatıyorum kontaktan, neredeyse 1 sn daha çalışmaya devam ediyor, olurda debriyajı bırakırsam ilei gitmeye çalışıyor. alındığından beri böyle bir tuhaf. bunda da aynısı oluyormu? start stop varsa, düzgün ve sürekli çalışıyormu?

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen
Dogan Arsiray yazdı:

bir şey soracağım, berlingo da arabayı kapatıyorum kontaktan, neredeyse 1 sn daha çalışmaya devam ediyor, olurda debriyajı bırakırsam ilei gitmeye çalışıyor. alındığından beri böyle bir tuhaf. bunda da aynısı oluyormu? start stop varsa, düzgün ve sürekli çalışıyormu?

Benim 2008de de var o geç stop etme durumu yarım saniye falan sonra stop ediyor. Başlarda garip geliyordu sonra alıştım demek ki genelde varmış 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Arif Aykın

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin. İç hacimi nasıl peki?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı:

Benim 2008de de var o geç stop etme durumu yarım saniye falan sonra stop ediyor. Başlarda garip geliyordu sonra alıştım demek ki genelde varmış 

geçen direğe vuruyorudum park ettikten sonra. tam bir salaklık gibi görünürdü dışarıdan.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt
bindiğim berlingo da aynı motor var. 1.2 109 hp. bu araç daha hafif olduğu için biraz daha iyi hızlanacaktır. bence çok iyi bir kombinasyon 6 ileri kutu ile.

Aynısını yapıyor, arada dalıp kontağı kapatıp hemen ayağımı debriyajdan çektiğimde panik oluyorum kontağı kapatmadım mı diye? Dizelde böyle birşey yok. Ama benzinlide var, motorun karakteristiği herhalde. Bu arada start-stop düzgün çalışıyor.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...