İçeriğe Yönlendir

Yeni Aracımız Opel Grandland X 1.2 EAT8

Muhammed Lokman Tosun

Recommended Posts

Muhammed Lokman Tosun

Merhaba arkadaşlar; yıllarca Skoda Superb ve Kodiaq'tan sonra biraz da ekonomik sebeplerden ötürü 2020 model Enjoy donanım Grandland x ile yola devam edeceğiz. İlk defa 3 silindirli bir araç kullanıyorum, düşük devirlerde Skoda'ların sessizliğini aratsa da otoban kullanımlarında bu üç silindirli 1.2 litrelik motorun 1.4 ve 1.5 TSİ motordan pek de bir eksik kalır yanı yok. Aisin üretimi sekiz ileri EAT8 şanzıman tatmin edici seviyede kararlılık sunuyor. İç hacmi bence pek tatminkar olmamakla beraber yeterli seviyede diyebilirim. Donanımı ise dört donanım paketi olan Grandlan x'in ikinci paketi olan Enjoy'da dahi bence tatminkar, sadece multimedya ekran (7inch) biraz daha büyük ve daha premium bir arayüzle gelmeliydi. Aracı henüz bir haftadır kullandığım için yakıt tüketimi konusunda bir şey diyemeyeceğim fakat şehir içi 7.5-8 litrelerde olacağını öngörüyorum. Yeni aracım hakkında varsa tavsiyelerinizi duymak ve yine varsa (elimden geldiğince) sorularınızı yanıtlamak isterim.

• Beğen 14
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk
Merhaba arkadaşlar; yıllarca Skoda Superb ve Kodiaq'tan sonra biraz da ekonomik sebeplerden ötürü 2020 model Enjoy donanım Grandland x ile yola devam edeceğiz. İlk defa 3 silindirli bir araç kullanıyorum, düşük devirlerde Skoda'ların sessizliğini aratsa da otoban kullanımlarında bu üç silindirli 1.2 litrelik motorun 1.4 ve 1.5 TSİ motordan pek de bir eksik kalır yanı yok. Aisin üretimi sekiz ileri EAT8 şanzıman tatmin edici seviyede kararlılık sunuyor. İç hacmi bence pek tatminkar olmamakla beraber yeterli seviyede diyebilirim. Donanımı ise dört donanım paketi olan Grandlan x'in ikinci paketi olan Enjoy'da dahi bence tatminkar, sadece multimedya ekran (7inch) biraz daha büyük ve daha premium bir arayüzle gelmeliydi. Aracı henüz bir haftadır kullandığım için yakıt tüketimi konusunda bir şey diyemeyeceğim fakat şehir içi 7.5-8 litrelerde olacağını öngörüyorum. Yeni aracım hakkında varsa tavsiyelerinizi duymak ve yine varsa (elimden geldiğince) sorularınızı yanıtlamak isterim.
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. İnceleme fırsatım oldu.arkadaşım pandemi nedeniyle 4-5 ay gibi uzunca bir süre bekleyip sonunda sahip olmuştu. Güzel araç... [emoji106]
Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun
Haluk Şentürk yazdı:

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. İnceleme fırsatım oldu.arkadaşım pandemi nedeniyle 4-5 ay gibi uzunca bir süre bekleyip sonunda sahip olmuştu. Güzel araç... emoji106.png

Oğuzkan Erışık yazdı:

Hayırlı olsun kazasız belasız günlerde inşallah.. 

Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Hayırlı olsun.. Bende 2 hafta 1.5 litre dizel otomatik kullandım. Araç çok rahat ve konforlu.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun
Servet Aydın yazdı:

Hayırlı olsun.. Bende 2 hafta 1.5 litre dizel otomatik kullandım. Araç çok rahat ve konforlu.

Abi araç iyi hoş eyvallah da şu üç silindirin sesine alışmak zaman alacak gibi.

Metin Akbal yazdı:

Fotoğraf olsaydı :)

Yarın inşallah :D

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Hayırlı olsun kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle... Opelin nedendir bilmiyorum ama Suv araçları ülkemizde hak ettigi yeri alamadigini düşünüyorum...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Hayirli olsun. Bunu kulanmak nasip olmadi ama Crosslandı kullandim. Sevdim. Sadece malzeme kalitesi düsündürdü. Gerisi gayet güzeldi..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Recep Demirci

Hayırlı olsun hoşuma giden yüzünü sevdiğim bir araç. Fotoğraf olmalı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Turbo desteği ile motoru üzmez tahminim. 3 silindirli motorun sesi garip, alışmak zaman alıyor biraz. Dizel traktör edasıyla çalışıyor hanımın araç, 1.5, 136 hp bmw.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arif Aykın

Hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk

Bence çok ideal boyutlarda güzel bir araç. Güle güle kullanın. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
(düzenlendi)
Cem Işık yazdı:

Turbo desteği ile motoru üzmez tahminim. 3 silindirli motorun sesi garip, alışmak zaman alıyor biraz. Dizel traktör edasıyla çalışıyor hanımın araç, 1.5, 136 hp bmw.

v6 yavrusu. alt devirde biraz titreşimli...ama düzgün bir titreşim bu. özellikle soğuktayken. puretech öyle. soğukta dizel gibi. ama normal sürüş devirlerinde problemsiz. birde saçma sapan titreşimler olumuyor rölantide.

tarihinde Dogan Arsiray tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...