Ümit Türk 14 Ocak 2021 Paylaş 14 Ocak 2021 Ali Darbaz yazdı: 1 haftalık deneyimden sonra sonucu söyeliyim. Google map kırmızı olan yollar, yandexte sarı ve yeşil çıkıyor. Gözle görüldüğünde ise yandexte sarı olan ama google mapsde kırmızı olan yolların en az 37 km hız ortalaması var. Yandex trafik konusunda, google fark atıyor. Arabanın şehir içi ortalama hızı 35 km hızdan 39 40 km süratlere ulaştı. İstanbul trafiği için yandex tercih edilebilir. yoğunluk olarak yandex kullanılıyor olabilir mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ocak 2021 Paylaş 14 Ocak 2021 Alternatif öneriminde çok başarılı buluyorum ben. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ocak 2021 Paylaş 14 Ocak 2021 Ali Darbaz yazdı: İstanbul trafiği için yandex tercih edilebilir. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ocak 2021 Paylaş 14 Ocak 2021 Gps olarak telefonlarda yandex daha çok kullanılıyor. Uygulama açık kaldıkça doğru veri de artıyor. Ama yandex adres, konum, yerler konusunda çooook geride. O yüzden kullanmıyorum. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 14 Ocak 2021 Paylaş 14 Ocak 2021 (düzenlendi) Murat Sahın yazdı: Side de beni bir yere götürdü çay bahçesi diye, dağın başı, git git bitmedi yol. Bende inat ettim, gittim, yol bitti Çay bahçesi falan da yoktu... O bazı işgüzarların yanlış işaretlemesinden kaynaklı. Benim gittiğim dişçinin muayenehanesini biri ankara çevre yolunda dağın başına işaretlemiş. Sonra da tesadüfen! Ofise biri gelmiş, sizin google sayfanızı yapalım, harita yerinizi düzeltelim diye para istemişler. Beni aradı ben iki dakikada düzenledim birkaç gün sonra da aktifleşti. Çok seyahat ettiğimden düzelttiğim eklediğim yern haddi hesabı yok. Puanım yüksek sanırım düzenlediğim şey kısa sürede onaylanıyor. Yandexte yeri bulmak zor, adı yazınca çoğu zaman çıkmıyor ama götürmesi google dan daha iyi. 14 Ocak 2021 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 14 Ocak 2021 Paylaş 14 Ocak 2021 Çevrimdışı tavsiye ettiğiniz uygulama var mı. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 14 Ocak 2021 Paylaş 14 Ocak 2021 Haluk Şentürk yazdı: Çevrimdışı tavsiye ettiğiniz uygulama var mı. android de sygic fena değil, onun haricinde yandex ve google maps de haritaları bir kere indiriyorum. 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ölmez 14 Ocak 2021 Paylaş 14 Ocak 2021 Google maps belirttiğiniz alanın haritasını çevrimdışı kullanabilmeniz için indirebiliyor, bunun dışında bir de maps.me uygulaması var aynı şekilde çalışan. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 14 Ocak 2021 Paylaş 14 Ocak 2021 Erhan Doruk yazdı: O bazı işgüzarların yanlış işaretlemesinden kaynaklı. Benim gittiğim dişçinin muayenehanesini biri ankara çevre yolunda dağın başına işaretlemiş. Sonra da tesadüfen! Ofise biri gelmiş, sizin google sayfanızı yapalım, harita yerinizi düzeltelim diye para istemişler. Beni aradı ben iki dakikada düzenledim birkaç gün sonra da aktifleşti. Çok seyahat ettiğimden düzelttiğim eklediğim yern haddi hesabı yok. Puanım yüksek sanırım düzenlediğim şey kısa sürede onaylanıyor. Yandexte yeri bulmak zor, adı yazınca çoğu zaman çıkmıyor ama götürmesi google dan daha iyi. Evet, Etimesgut tarafında garanti bankamatiği arattırmıştım google beni bir terziye götürmüştü Sonradan anladım sorunun birilerinin işgüzarlığı olduğunu. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Şubat 2021 Paylaş 4 Şubat 2021 Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günün gece yarısı izmir otoyolu turuncu renk trafik. Gündüz bile boş bu yol. Sanal trafiği de geçti. Bunun sebebi ne ola ki? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 Şubat 2021 Paylaş 5 Şubat 2021 https://www.google.com/amp/s/haberglobal.com.tr/teknoloji/icinde-99-cep-telefonu-bulunan-el-arabasiyla-google-haritalar-i-kandirdigini-one-suren-adam-27452/amp Yorum bağlantısı
Recommended Posts