Furkan Sumer 5 Ocak 2021 Paylaş 5 Ocak 2021 Selam herkese.. Kombi/şofben altindaki borularin, hortumlarin cirkin goruntusunu gizlemek icin ne gibi bi cozum oneriniz olur? Hortumlari alüminyum folyo ile kaplamak bi cozum ancak goruntu ne derece kurtarilabilir emin degilim? Yanitlar icin simdiden tesekkur ederim. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 5 Ocak 2021 Paylaş 5 Ocak 2021 Kombi evde mi balkonda mı? İlandaki gibi hasır dolap uygun olur. Balkonda bile olsa o borular ısı yayılımı yapıyor sonuçta kışın ve balkon kapalıysa ılık olmasını sağlıyor. Komple önünü dolap ile kapatmaktansa bu şekilde yapman daha mantıklı olur. https://www.letgo.com/tr-tr/i/hasir-dolaphem-kombi-hem-cok-amacli_1a68094b-b9ae-44b3-b1a7-fb7a4e1161ed 1 Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 5 Ocak 2021 Yazar Paylaş 5 Ocak 2021 kombi balkonda (oturulan bi alan), yer isgal etmemesi icin dolap ilk etapta dusunulmuyor. Yorum bağlantısı
ALİ SEYKAN 5 Ocak 2021 Paylaş 5 Ocak 2021 Sadece kombi ve boruları kapatacak bir dolap yaptırmanız yakıt tasarrufu, uzun kombi ömrü ve estetik bir görüntü kazandırır. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 5 Ocak 2021 Yazar Paylaş 5 Ocak 2021 yorumlariniza saygi duyuyorum ve tesekkur ediyorum.. ancak dolap yaptirmak istesem dolap tavsiyesi istiyorum derdim. basliktan da anlasilacagi gibi borulari ve o alani gizleyecek dogal bi goruntu istiyorum. bahsettigim folyo kaplamak, köpük boru dahi bana sicak gelmeyen bi fikir. goruntu ortadan kalkmayacak, sadece zimbirtilari dolamış olacağım.. nacizane, sarmaşık koymayi dusunuyorum. hem renk acisindan hem de dogal bi yasam alani olmasi icin.. ustten saksiyi yerlestirip uzayan dal budaklari bahsi gecen alanda dolastirmak istiyorum. boylece yer olarakta tasarruf edebilirim diye dusunuyorum. Yorum bağlantısı
ALİ SEYKAN 5 Ocak 2021 Paylaş 5 Ocak 2021 Borularda ısı varsa bitkiye zarar verebilir. Ayrıca yapışkan kaplamalar var belli ölçü ve desenlerde. Onunla tek sarımda ( fotoğrafta attığınız gibi) tüm boruları kapatacak şekilde işlem yapabilirsiniz. Alüminyum çok kırıştığı için hoş görüntü vermeyebiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 5 Ocak 2021 Paylaş 5 Ocak 2021 (düzenlendi) https://www.kazemyapi.com.tr/boru-gizleme/ https://optolov.ru/tr/dizajjn-odnokomnatnyh-kvartir/dekor-trub-otopleniya-rozetki-ekrany-i-drugie-resheniya-kak.html 5 Ocak 2021 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 Ocak 2021 Paylaş 5 Ocak 2021 Furkan Sumer yazdı: dolap tavsiyesi istiyorum derdim kombisi örtüsü tavsiyesi yazınca arkadaşların dolap tavsiye etmesi normal .Gördüğüm 10 kombinin 9 unda dolap var . dolap yoksa açıkta duruyor duvara doğa resmi yapılıp kombi ve borularıda boyanarak estetik görüntü oluşturulabilir belki 1 1 1 Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 5 Ocak 2021 Yazar Paylaş 5 Ocak 2021 art niyetli yazmadim, tum fikirler degerli tabi ki. dediginiz gibi kombi ya dolaplidir ya dolapsiz ciplak sekilde.. sagli sollu dolapli olmasi kullanisli olabilir (erzak koymak icin vs) ama benim istedigim alan isgal etmeyecek sekilde, daha kibar bi tasarim.. bambu ya da kalorifer peteklerine yapilan baklava desenli modeller gordum ancak onu kombiye uydurmak bana yapay ve islevsiz geldi. Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 5 Ocak 2021 Paylaş 5 Ocak 2021 Ben de düşünüyorum ancak daha önceden dolapla kaplattığım için kombiyi yine aynı malzemeden açılan kapaklı bir şekilde mdf ile boruları da kapattırmayı düşünüyorum. Dışarıdan bakan dolap zannedecek ancak aslında içinde boru olacak.. Yorum bağlantısı
ALİ SEYKAN 5 Ocak 2021 Paylaş 5 Ocak 2021 Tayfun Aydın yazdı: Ben de düşünüyorum ancak daha önceden dolapla kaplattığım için kombiyi yine aynı malzemeden açılan kapaklı bir şekilde mdf ile boruları da kapattırmayı düşünüyorum. Dışarıdan bakan dolap zannedecek ancak aslında içinde boru olacak.. Bahsettiğiniz şey lambiri sanırım. Bu da güzel bir çözüm olabilir. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Ocak 2021 Paylaş 5 Ocak 2021 O duvar kırılır borular içeri gömülür kombinin altından çıkarılır. O nasıl bir tesisat yahu. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 6 Ocak 2021 Paylaş 6 Ocak 2021 Metin Akbal yazdı: O duvar kırılır borular içeri gömülür kombinin altından çıkarılır. O nasıl bir tesisat yahu. bende görünce aynı şeyi düşündüm nasıl tesisat öyle. onu yapan usta kör olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 6 Ocak 2021 Paylaş 6 Ocak 2021 bu tesisat pompayı yormaz mı ve bence de tesisatı yapanda ya acemilik var ya da estetik yoksunu. ayrıca kombideki magnetler, borulara sarılı o siyah beyaz bez de göz yoruyor .sadelik candır bana göre 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts