Ali Kaya 8 Ocak 2021 Paylaş 8 Ocak 2021 Abilerim ustalarım merhaba,Kalorifer motorum 3-4 kademede ses yapıyordu.Söküp temizlemek istedim,son kademeye kadar geldim fakat motoru koruyan kapağı bir türlü yerinden çıkaramıyorum.Daha önce söken var mı ? İnternette videolaea baktım onlar çok kolay şekilde sökmüşler ama ben bir türlü sökemiyorım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Kaya 8 Ocak 2021 Yazar Paylaş 8 Ocak 2021 Motoru sökmeyi becerdim,Elektrikçi ustaya gösterdim burçları gitmiş çıkma bul birtane dedi başından gönderdi Ankara da yaptıraleceğim bir ustam varmıdır hazır parça sökülü iken yaptırayım Yorum bağlantısı
Ümit Türk 8 Ocak 2021 Paylaş 8 Ocak 2021 Ali Kaya yazdı: Motoru sökmeyi becerdim,Elektrikçi ustaya gösterdim burçları gitmiş çıkma bul birtane dedi başından gönderdi Ankara da yaptıraleceğim bir ustam varmıdır hazır parça sökülü iken yaptırayım @Oğuzkan Erışık Ankara var mı tanıdık usta. (Ford) Yorum bağlantısı
Ümit Türk 8 Ocak 2021 Paylaş 8 Ocak 2021 ekrem helvacıyıda duymuştum. HELVACI OTO şaşmazda Yorum bağlantısı
Ali Kaya 8 Ocak 2021 Yazar Paylaş 8 Ocak 2021 Metin Taşcı yazdı: Arda ford tarık ustayı tavsiye ederim. Ankarada 5-6tane ford servisine gittim, en iyisi tarık usta. Oldukça dürüst, ilgili ve tecrübeli birisi. Arda Ford / Ankara Ford Özel Servisi / Ford Servisi Ankara Şaşmaz Şaşmaz Oto San. Sit. Eski 1.Cad. 2551 Cad. 12. Sokak. 2575 Sokak. No:49, Güverci, 06000, 06797 0535 503 21 01 https://goo.gl/maps/MzgjnjVsJiJ83B5P7 Çok teşekkür ederim hocam,şimdi Arda usta ile görüştük pazartesi halledecez inşaallah. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 Ocak 2021 Paylaş 8 Ocak 2021 İskitlerde ALC otomotiv var. Erdal usta. Fiestayı oraya götürüyordum. Biraz servis usulü çalışıyorlar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts