Tansu Kalafatoğlu 23 Ekim 2024 Paylaş 23 Ekim 2024 tam tersi çoğu kez yüksek viteste motor yüke bindirilerek yakıt düşürülür şu videoda zaten verimle yük ilişkisini açıklamış mühendis bey Nokta atışı 8. Dakikadan izlenebilir Yorum bağlantısı
Mertol Kip 23 Ekim 2024 Paylaş 23 Ekim 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kendi aracımdan örnek vereyim. Tansu arabalardan bahsediyoruz, elektrik supurgeli goturgeclerden degil. Senin dogru yanlis diye yazip cizdigin seye ECU tasarlayip hardwareinden mappingine kadar sifirdan uretmis, isin teorisini de pratigini de uygulamis, yetmemis unide dersini vermisim sen hala inat ediyorsun, tamam guzel kardesim sen inatlasmayi seviyorsun da ben surekli sana bir seyler anlatmaktan sıkıldım. Haklisin. En iyi sen biliyorsun, sanziman diye bir sey de yok, motorda yuk zaten verimlilik demek bid bidi bidi. Bir gun sana statik anlatmaya kalkarsam bana hasdi len diyebilirsin ama bilmediklerin de de bu kadar inatci olma. Bir zamanlar Fahri vardi bos bos inatlasip cok bilen, o gitti ruhu kaldi. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ekim 2024 Paylaş 23 Ekim 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: çoğu kez yüksek viteste motor yüke bindirilerek yakıt düşürülür teorik ile pratik arası fark fıkrasıvar dır, bilir misin? bil ama zira buraya yazamam emmi saçımızı yolar. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Ekim 2024 Paylaş 23 Ekim 2024 Çağlar Bayur yazdı: teorik ile pratik arası fark fıkrasıvar dır, bilir misin? bil ama zira buraya yazamam emmi saçımızı yolar. kurumların istatistikleri hatalı, forumda sahada tecrübe eden var, o haklı, matematik hatalı, forumda pratikte uygulayan var, o haklı. Dünya tümden yanlış, forum daha doğrusunu bilir zaten değil mi Mertol Kip yazdı: Tansu arabalardan bahsediyoruz, elektrik supurgeli goturgeclerden degil. Senin dogru yanlis diye yazip cizdigin seye ECU tasarlayip hardwareinden mappingine kadar sifirdan uretmis, isin teorisini de pratigini de uygulamis, yetmemis unide dersini vermisim sen hala inat ediyorsun, tamam guzel kardesim sen inatlasmayi seviyorsun da ben surekli sana bir seyler anlatmaktan sıkıldım. Haklisin. En iyi sen biliyorsun, sanziman diye bir sey de yok, motorda yuk zaten verimlilik demek bid bidi bidi. Bir gun sana statik anlatmaya kalkarsam bana hasdi len diyebilirsin ama bilmediklerin de de bu kadar inatci olma. Bir zamanlar Fahri vardi bos bos inatlasip cok bilen, o gitti ruhu kaldi. Ne yarışırım ne atışırım. Arabayı matkaptan da yapsalar, elektrik süpürgeli götürgeç demem, diyenle de uzatmam. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ekim 2024 Paylaş 23 Ekim 2024 Gaza az basınca az gidiyor, çok basınca çok gidip çok yakıyor. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Ekim 2024 Paylaş 23 Ekim 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Gaza az basınca az gidiyor, çok basınca çok gidip çok yakıyor. Birde şanzıman faktörü var. 10 derece yokuşta 6.vites 70 ile çıkmaya kasarsak tamgaz isteyecek olan motor 3.viteste 4000 devir çevirse bile daha az yakabilir. Değerleri salladım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ekim 2024 Paylaş 23 Ekim 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: matematik hatalı, o kipritçilerin hesabı Yorum bağlantısı
Recommended Posts