İçeriğe Yönlendir

Liqui Moly' mi Üretici Marka mı ? Sıvı Bakımları Hakkında

Çağrı Alaf

Recommended Posts

Mustafa Arıkan

LM yağ ile birlikte Ceratec kullanıyorum. (1.9 TDI)

Bu tarz seçimlerin etkisini kısa vadede göremezsiniz. Uzun vadede sonuçları görülebilir. Onu da gözlemlemek oldukça zor.

Sıvılar için de LM veya Motul kullanabilirsin. Orijinal etiketli ürünlere tercih ederim bu iki markayı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Öngür

Tabiki liqui moly .

Otomobil firmaları anlaşmalı olduğu sponsorunu tavsiye der her zaman . Ben liqui moly den Şaşmadım, hiç de beni yanıltmadı 

Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Ben motoruma koyduğum liqui moly motor yağının aynını arabamada koymuştum :) 7500 km içinde dolandı. Yağ değişiminde baktıkki yağda bozulma  bile yoktu. Gerçeğini bulup koyarsanız çok güzel yağdır. Full sentetik olsun yeter. Liqui moly hemen hemen çoğu ürünlerini motorum için kullandım.

İnternetteki sahte yağ baskınlarından sonra castroldan vazgeçtim. Mobil full sentetik oydum. Satıcı 20 bin km gider diyor :) ben yine bildiğim aralıklarda değiştireceğim.

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Anıl Akca yazdı:

Aracınız LPG'li mi ? 10W40 kullanacak kadar ne sıkıntısı var ki de kullanıyorsunuz?

Aracınız benzinli ise Liqui Moly Special DX1 5W30 

LPG Varsa Liqui Moly Synthoil 0W40 

Dizel ise; Liqui Moly 4600 5W30  öneririm.

Yağ değişimi öncesi motor iç temizleyici kullanın ve her bakımda kullanmaya özen gösterin.

Aksine motoru gayet sağlıklı şükür. Eski Binicisi 10W40 kullanmış şimdiye kadar. Sanırım artık 5W30'a dönmek için geç. 5W40 kullanmayı düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...