Cem Toksal 9 Şubat 2021 Paylaş 9 Şubat 2021 (düzenlendi) Herkese merhaba; 2,0 Otomatik vites S-Max almak istiyoruz ama ilanlarda ortalama 2008-2009 modeller 200bin-220bin km civarlarında. Elbette ekspertiz yaptıracağım fakat bu yaşta bu km'de S-Max bakarken nelere dikkat etmem ve neleri göz önünde bulundurmam gerekir? Bir de bu yaşlarda S-Max kullanıcısı olarak, gerekli olduğu durumlarda yedek parçaları yurt içinde temin etmekte ne kadar zorlanıyorsunuz? Paça sıkıntısını ciddi problem olarak mı değerlendirmem gerekir? 9 Şubat 2021 tarihinde Cem Toksal tarafından düzenlendi eksik bilgi yazmışım Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 9 Şubat 2021 Paylaş 9 Şubat 2021 Herkese merhaba; 2,0 Otomatik vites S-Max almak istiyoruz ama ilanlarda ortalama 2008-2009 modeller 200bin-220bin km civarlarında. Elbette ekspertiz yaptıracağım fakat bu yaşta bu km'de S-Max bakarken nelere dikkat etmem ve neleri göz önünde bulundurmam gerekir? Bir de bu yaşlarda S-Max kullanıcısı olarak, gerekli olduğu durumlarda yedek parçaları yurt içinde temin etmekte ne kadar zorlanıyorsunuz? Paça sıkıntısını ciddi problem olarak mı değerlendirmem gerekir?Öncelikle arayışınız hayırlı sonucnalir inşallah. Motor parçası anlamında muhtemelen sorun yaşamazsınız ancak kaporta aksamı için aynı şeyi düşünmüyorum. Bence alırsanız mutlaka kaporta olarak parça ihtiyacı olmayan bir aracı seçip sonrası için garanti olması açısından kasko yaptırmayı atlamamaniz sizin yararınıza olacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Cem Toksal 9 Şubat 2021 Yazar Paylaş 9 Şubat 2021 Hacı Şenyurt yazdı: Cem Toksal yazdı: Herkese merhaba; 2,0 Otomatik vites S-Max almak istiyoruz ama ilanlarda ortalama 2008-2009 modeller 200bin-220bin km civarlarında. Elbette ekspertiz yaptıracağım fakat bu yaşta bu km'de S-Max bakarken nelere dikkat etmem ve neleri göz önünde bulundurmam gerekir? Bir de bu yaşlarda S-Max kullanıcısı olarak, gerekli olduğu durumlarda yedek parçaları yurt içinde temin etmekte ne kadar zorlanıyorsunuz? Paça sıkıntısını ciddi problem olarak mı değerlendirmem gerekir? Öncelikle arayışınız hayırlı sonucnalir inşallah. Motor parçası anlamında muhtemelen sorun yaşamazsınız ancak kaporta aksamı için aynı şeyi düşünmüyorum. Bence alırsanız mutlaka kaporta olarak parça ihtiyacı olmayan bir aracı seçip sonrası için garanti olması açısından kasko yaptırmayı atlamamaniz sizin yararınıza olacaktır. İlginiz ve iyi dileğiniz için teşekkür ederim. Öncelikli baktığım nokta şase ve podye kısımlarında ciddi hasar olmaması. Onun dışında motor ve/veya yürüyen aksamlarda bu yaşta ve böyle km'lerde (mesela metal yorgunluğundan kaynaklı) problemlerle karşılaşırmıyım diye düşünüyorum. Zaten hor kullanılmamışsa sağlam araç oldukları kanısındayım. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Şubat 2021 Paylaş 9 Şubat 2021 Ekspertiz haricinde iyi bir Ford ustası yada turbo enjektör işinden anlayan kişilere baktırın. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 9 Şubat 2021 Paylaş 9 Şubat 2021 Motoru iyi kontrol ettirmek, mümkünse kompresyon testi yaptırmak, araç otomatik olacaksa şanzuman kontrolü yapılması iyi olur. Kaporta ve boya kısmına değinmiyorum zira onlara herkes baktırıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 9 Şubat 2021 Paylaş 9 Şubat 2021 Kaportanın bir değeri yok. Önemli olan ağır kazası olmaması, Motor ve şanzuman önemli kriterler. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 9 Şubat 2021 Paylaş 9 Şubat 2021 2008-2009 bilmem ama 2013 model var şirkette sıfır aldık, bunca zamandır sadece 2019da sol ön amortisör değişti onu da serviste takım değiştirdiler, yanılmıyorsam 2-3 gün sürmüştü değişmesi hatta ikame araç vermişlerdi. 1 Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 9 Şubat 2021 Paylaş 9 Şubat 2021 Forumda satılık galaxy var. O olmazsa diğer araçlar için dikkat ettiğiniz hususlar aynen geçerli. Parça olarak çok sıkıntı çekmezsiniz. Hiç olmadı yurt dışından getirirsiniz. Ancak araç olarak her türlü uğraştığınıza değer. Galaxy de bakabilirsiniz, ama tercih meselesi tabi. Forumdaki konulardan araç hakkında geniş bilginiz olur. Bence 2011 sonrası makyajlı cam tavanlı full araçlara bakın. 1 Yorum bağlantısı
Cem Toksal 9 Şubat 2021 Yazar Paylaş 9 Şubat 2021 Emrullah Aydoğdu yazdı: Forumda satılık var. O olmazsa diğer araçlar için dikkat ettiğiniz hususlar aynen geçerli. Parça olarak çok sıkıntı çekmezsiniz. Hiç olmadı yurt dışından getirirsiniz. Ancak araç olarak her türlü uğraştığınıza değer. Galaxy de bakabilirsiniz, ama tercih meselesi tabi. Forumdaki konulardan araç hakkında geniş bilginiz olur. Bence 2011 sonrası makyajlı cam tavanlı full araçlara bakın. Az önce yeniden baktım ama forumda satılık araçlar kısmında s-max yada galaxy göremedim bilginiz varsa link atabilirseniz memnun olurum. S-max mı Galaxy mi diye arada kalmadım da değil aslında Yine de Galaxy fiyatları S-max üstünde olunca şimdilik S-max diyebiliyorum. Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 9 Şubat 2021 Paylaş 9 Şubat 2021 Az önce yeniden baktım ama forumda satılık araçlar kısmında s-max yada galaxy göremedim bilginiz varsa link atabilirseniz memnun olurum. S-max mı Galaxy mi diye arada kalmadım da değil aslında [emoji4] Yine de Galaxy fiyatları S-max üstünde olunca şimdilik S-max diyebiliyorum.ilan no 870912985km biraz yüksekmiş. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Şubat 2021 Paylaş 9 Şubat 2021 İlla s Max demezseniz Citroen C4 grand picasso da tavsiye ederim. Ben kullanıyorum memnunum. Yakıt donanım kullanım maliyet vs olarak. Yorum bağlantısı
Cem Toksal 9 Şubat 2021 Yazar Paylaş 9 Şubat 2021 Emrullah Aydoğdu yazdı: ilan no 870912985 km biraz yüksekmiş. İlan için teşekkürler. Km konusunda 200binler beni düşündürürken 300bin üstü korkutuyor açıkçası. Yine de sağol. Mustafa Tüfekçi yazdı: İlla s Max demezseniz Citroen C4 grand picasso da tavsiye ederim. Ben kullanıyorum memnunum. Yakıt donanım kullanım maliyet vs olarak. 2,0 bakıyorum alınca sonrasında çeki demiri ile römork kullanacağım. Grand Picasso'lar benim de hoşuma gidiyor ama hep 1,6 motor var Yoksa tasarım ve genişlik etkileyici zaten. Hayırlı sürüşler sana da. Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 9 Şubat 2021 Paylaş 9 Şubat 2021 2,0 bakıyorum alınca sonrasında çeki demiri ile römork kullanacağım. Grand Picasso'lar benim de hoşuma gidiyor ama hep 1,6 motor var Yoksa tasarım ve genişlik etkileyici zaten. Hayırlı sürüşler sana da.çeki demirli bir ilan vardı sanırım Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 9 Şubat 2021 Paylaş 9 Şubat 2021 Kilometresinin orjinal olması ve bakımlarının yapılmış olması çok önemli bu araçlarda, mondeo 2.0tdci mk4 kasa ile kaporta hariç aynı araç, ufak tefek farklılar olabilir. Yani mondeo mk4 den anlayan bir ustaya baktırıp öyle alın, parça bulmada istanbul, Ankara da iseniz sorun yaşamazsınız, artık internet sayesinde her yere ulaşılıyor. Otomatik olacaksa mutlaka bir otomatikçiye ayrıca test ettirin, mutlaka cihaz bağlatıp bakın hata var mı, 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts