Ayhan Asil 9 Mart 2021 Paylaş 9 Mart 2021 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-dolu-hasarli-megan-2-911716423/detay Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 9 Mart 2021 Yazar Paylaş 9 Mart 2021 Ayhan Asil yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-dolu-hasarli-megan-2-911716423/detay Araç 57 bin TL ye bitecek gibi... Alınır mı... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Mart 2021 Paylaş 9 Mart 2021 (düzenlendi) çok yıpranmamışsa, yürüyen sağlamsa motorda tabii, bence olabilir, dizel düz vites ve otomatiğini kullandım, geniş ferah rahat ve dizeli beklenmeyecek kadar atik son hızı yüksek ve çok az yakan bir araç, yakıt olarak cillopta diyebiliriz, gidişi falanda güzel, bence denildiği gibiyse alınabilir... 9 Mart 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 9 Mart 2021 Yazar Paylaş 9 Mart 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: çok yıpranmamışsa, yürüyen sağlamsa motorda tabii, bence olabilir, dizel düz vites ve otomatiğini kullandım, geniş ferah rahat ve dizeli beklenmeyecek kadar atik son hızı yüksek ve çok az yakan bir araç, yakıt olarak cillopta diyebiliriz, gidişi falanda güzel, bence denildiği gibiyse alınabilir... Çok teşekkür ederim abi. Motor ve yürürü çok temiz. Test ettim. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 9 Mart 2021 Paylaş 9 Mart 2021 Ayhan Asil yazdı: Çok teşekkür ederim abi. Motor ve yürürü çok temiz. Test ettim. Genişlet Motoru ve yürürü düzgünse dolu hasarına takılmayın. 50 bin liraya düzgün clio 2 vermiyorlar. Fakat anlamadığım bir şey var. Ön panjuru ve çamurluğu da dolu mu kırmış? Bunun üzerine direklerde yani aracın sağlam noktalarında bile dolu ezikleri göze çarpıyor. Siz de Şırnakta olduğunuz için soruyorum, nasıl bir dolu yağdı ki? 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 9 Mart 2021 Yazar Paylaş 9 Mart 2021 Murat Sahın yazdı: Motoru ve yürürü düzgünse dolu hasarına takılmayın. 50 bin liraya düzgün clio 2 vermiyorlar. Fakat anlamadığım bir şey var. Ön panjuru ve çamurluğu da dolu mu kırmış? Bunun üzerine direklerde yani aracın sağlam noktalarında bile dolu ezikleri göze çarpıyor. Siz de Şırnakta olduğunuz için soruyorum, nasıl bir dolu yağdı ki?Dolu Şırnakda değil kastamonu da yağmış. Ben de direklere çok şaşırdım açıkça, en sağlam yeri bile yamultmuş. Söylenene göre küçük bir portakal büyüklüğünde dolu yağmış. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Mart 2021 Paylaş 9 Mart 2021 (düzenlendi) ha aklıma geldi, aracı aldığında motorun üst arkasında egr nin fişi var, çek çıkar onu egr iptal olsun, ikaz hata falan vermiyor, boşuna kurum yapmasın motor, bizimki egr den hata verince çekmez olduydu, kalkıyorsun gaza basıyorsun yok arkadaş gitmiyor, arkada dumandan göz gözü görmüyor, turboydu enjektördü vs bakıp durdular hatta az kaldı turbo değişecekti intekıl falan alayı, bulamadılar arızayı, sonradan benim jeton düştü, hata mata dinlemem dedim bir çektim fişi aha rokett oldu araba 9 Mart 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 9 Mart 2021 Yazar Paylaş 9 Mart 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: ha aklıma geldi, aracı aldığında motorun üst arkasında egr nin fişi var, çek çıkar onu egr iptal olsun, ikaz hata falan vermiyor, boşuna kurum yapmasın motor, bizimki egr den hata verince çekmez olduydu, kalkıyorsun gaza basıyorsun yok arkadaş gitmiyor, arkada dumandan göz gözü görmüyor, turboydu enjektördü vs bakıp durdular hatta az kaldı turbo değişecekti intekıl falan alayı, bulamadılar arızayı, sonradan benim jeton düştü, hata mata dinlemem dedim bir çektim fişi aha rokett oldu araba [emoji4]Alırsam ilk onu yaparım abi. İlk kez megane kullanacağım, aracı hiç tanımıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 9 Mart 2021 Paylaş 9 Mart 2021 Ayhan bey ucuz alıp ucuz satacak iseniz olur. Yoksa bu araci ileride satmak çok zor olacaktir. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 9 Mart 2021 Yazar Paylaş 9 Mart 2021 Hacı Şenyurt yazdı: Ayhan bey ucuz alıp ucuz satacak iseniz olur. Yoksa bu araci ileride satmak çok zor olacaktir. Çok teşekkür ederim güzel insan. Sizi hiç unutmuyor, sürekli dua ediyoruz. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 Mart 2021 Paylaş 9 Mart 2021 Ayhan abi araç dediği gibi ise alınır. Çok düzgün bir yerde de dolu hasarları yaptırılır. En fazla 5 lira tutsun. Kmsi de az. A sütununa da çok bakma içindeki iskeleti önemli orası darbe almamıştır. Bence alınır. Alırsan eğer önce bi direksiyon hava yastığını söküp direnç var mı ona bakmak lazım. Sargısı çabuk kopar bilmeyen adam da direnç atar geçer. Kaloriferi 4.seviyede çalıştırmamak lazım uzun süreli. Fan rezistansını kolay yakar. Bir de enjektör hatası çok verir onlara baktırmak lazım. Ondan sonra bal kaymak gibi kullanılır. Yol tutuşu çok güzel. Bagajı çok geniş içi ferah kullanması kolay ve keyifli. 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 9 Mart 2021 Yazar Paylaş 9 Mart 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Ayhan abi araç dediği gibi ise alınır. Çok düzgün bir yerde de dolu hasarları yaptırılır. En fazla 5 lira tutsun. Kmsi de az. A sütununa da çok bakma içindeki iskeleti önemli orası darbe almamıştır. Bence alınır. Alırsan eğer önce bi direksiyon hava yastığını söküp direnç var mı ona bakmak lazım. Sargısı çabuk kopar bilmeyen adam da direnç atar geçer. Kaloriferi 4.seviyede çalıştırmamak lazım uzun süreli. Fan rezistansını kolay yakar. Bir de enjektör hatası çok verir onlara baktırmak lazım. Ondan sonra bal kaymak gibi kullanılır. Yol tutuşu çok güzel. Bagajı çok geniş içi ferah kullanması kolay ve keyifli. Oğuzhan ne güzel yazmışsın kardeşim benim, defalarca okudum, teşekkür ederim. Tavsiyelerine muhakkak uyacağım. Tabi ki alırsam. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 Mart 2021 Paylaş 9 Mart 2021 Ayhan Asil yazdı: Oğuzhan ne güzel yazmışsın kardeşim benim, defalarca okudum, teşekkür ederim. Tavsiyelerine muhakkak uyacağım. Tabi ki alırsam. Genişlet Rica ederim abim. Aklıma gelen olursa buraya ekleyeceğim. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Ayhan Asil yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-dolu-hasarli-megan-2-911716423/detay Genişlet Merhaba, bende 1yıldan fazladır kullanıyorum hiç bir arıza yada sorun ile karşılaşmadım. Piyasaya göre fiyatı çok uygun. Temiz bir megane sorun çıkaracağını sanmam. aldığınız zaman yapacağınız masrafı kafanızda netleştirin ona göre alınmayacak araç değil. Bence değişmesi gerekenler Ön tampon , iki ızgara, sol çamuluk, sol arka stop. Ayrıca dolu hasarı deyip geçmeyin, merdiven altı yapılan yerlerden başınız daha çok ağrımasın, boya olan yerlerde göçük düzeltme işlemi hakkında da bilgi alın mutlaka. Dolu hasarlı bir aracımız komple arabaya 3.000 lira verdik geçen sene araç şu anda harita gibi.. 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Ayhan Asil yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-dolu-hasarli-megan-2-911716423/detay Genişlet Dolu hasarı muhabbetine kesinlikle inanmamanı tavsiye ediyorum. Kaza geçirmiştir tramere işletmeden yaptırmıştır cebinden. Bu tip araçlarda ileride karşına ne çıkacağını bilemezsin. Geçen yıl bir haber vardı dolu hasarlı ama tramersiz araç alıyor adam kaza geçiriyor airbagler açılmadığı için ağır yaralanıyor. Linki bulursam atarım. Uyanıklar airbag ışığını da iptal ediyorlar sorun yoktur diye kafa rahat binersin. Allah korusun canınla ödersin. Megane 2 bol kronik sorunu olan araç 6 ay bindim kuzenimde var hala biniyor ben olsam almam. Ha binilir mi binilir. Bence 5 bin 10 bin fazla ver temizini al ama bu megane 2 lerin temizi pek yok piyasada. Olan da satmıyor biniyor. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Muhammet Ali Deli yazdı: Dolu hasarı muhabbetine kesinlikle inanmamanı tavsiye ediyorum. Kaza geçirmiştir tramere işletmeden yaptırmıştır cebinden. Bu tip araçlarda ileride karşına ne çıkacağını bilemezsin. Genişlet ilanı açtınız mı? Kaputta ve tavanda yüzlerce vuruk izi var. bu Takla atmış araçlarda mı oluyor sizce 2 Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 (düzenlendi) Fatih Evcin yazdı: ilanı açtınız mı? Kaputta ve tavanda yüzlerce vuruk izi var. bu Takla atmış araçlarda mı oluyor sizce Genişlet İlanı açtım çok dikkatli incelemedim. Bu ilanla ilgili konuşmadım zaten dolu mevzusuna pek inanma diye genel uyardım arkadaşı. Bu gibi mevzularda yalancı sahtekar çok. Dolu da vurmuştur doğrudur ama bundan başka çok şey yaşamış olabilir. İsterse gidip alır biz dilimiz döndüğünde fikrimizi söylüyoruz. Takla atmış araçta ne olacağını iyi biliyorum için rahat olsun. 10 Mart 2021 tarihinde Muhammet Ali Deli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Muhammet Ali Deli yazdı: Megane 2 bol kronik sorunu olan araç Genişlet 6 Aydır biniyorum. Kronik denen sorunların hiç birini yaşamadım çok şükür. @Fatih Evcinabim benden uzun süredir biniyor bir sorun yaşamadı. Temizine denk gelmediğimiz bir araç illaki sorun çıkaracaktır sürekli. Bakımları düzgün zamanında ve doğru parçalarla yapıldıktan sonra sorun yaşanacağını düşünmüyorum. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 (düzenlendi) Arkadaşlarımın ikisinde biri otomatik biri manual 2 adet megane II 1,5 dizel var. İki motorda hararet yaptı arızalandı. İki makinede daha yeni motor yapıldı. Otomatik olan , motor yapıldıktan sonra arabandan memnun olmadı elden çıkardı. ne kadar harcadı bilinmiyor. Manual olan ise 3000 enjektör + 12000 komle rektifiye olmak üzer son 2 ayda 15000 tl harcattı. Hararet yapmamış cruze var 100 bin tl 10 Mart 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Komşumda dizeli var çokda memnun devamlı istanbuldan sakaryaya devamlı gider gelir. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Ali Darbaz yazdı: 100 bin tl Genişlet Helal olsun Ali abi. Hiç fiyatı değiştirmiyorsun 😃 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Helal olsun Ali abi. Hiç fiyatı değiştirmiyorsun 😃 Genişlet Şuanda 77500 TL Ali abinin arabası. düşmek istemiyor :):):):) 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 (düzenlendi) @Oğuzkan Erışık arabamı hala almadın Satılık hala bilgin olsun Fiyatlarla dalga geçiyorum aşaayiii yugariiii 10 Mart 2021 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Ümit Türk yazdı: @Oğuzkan Erışık arabamı hala almadın Satılık hala bilgin olsun Fiyatlarla dalga geçiyorum aşaayiii yugariiii Genişlet 14 nisanı bekleyiniz :) 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts