Ümit Türk 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: 14 nisanı bekleyiniz Genişlet O ne demek ? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Ümit Türk yazdı: Şuanda 77500 TL Ali abinin arabası. düşmek istemiyor :):):):) Genişlet Ülkenin önde gelen 😛 kalite kontrolcüsünden araba alacak adam kesenin ağzını açacak. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: 6 Aydır biniyorum. Kronik denen sorunların hiç birini yaşamadım çok şükür. @Fatih Evcinabim benden uzun süredir biniyor bir sorun yaşamadı. Temizine denk gelmediğimiz bir araç illaki sorun çıkaracaktır sürekli. Bakımları düzgün zamanında ve doğru parçalarla yapıldıktan sonra sorun yaşanacağını düşünmüyorum. Genişlet Maalesef herkes her konu hakkında bilgisi olmasa da fikrini söylüyor. Megane 2 araçları 2 versiyon şeklinde faz1deki ufak tefek sorunları faz2de çözmüşler ama bunu kullanan bilirrrr Kaldı ki çözülemeyecek hiç bir sorunu olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta 8-10 sene üretilmiş bir araçtan bahsediyoruz. 3-4 farklı Facebook grubu var yoğun bilgi kirliliği olsa da tecrübeli arkadaşlar da var . Oralara da bi bakmanızı tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 10 Mart 2021 Yazar Paylaş 10 Mart 2021 Hah şimdi oldu, bakalım konumu kim ne zaman sulandıracak, sabote edecek diyordum. Merhaba memleket... Çıkın kardeşim benim konumdan, başka yerde cilveleşin.... Ayhan Asil yazdı: Hah şimdi oldu, bakalım konumu kim ne zaman sulandıracak, sabote edecek diyordum. Merhaba memleket... Çıkın kardeşim benim konumdan, başka yerde cilveleşin....Bir Murat Dere eksik o da gelsin tam olsun. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 10 Mart 2021 Yazar Paylaş 10 Mart 2021 Ayhan Asil yazdı: Hah şimdi oldu, bakalım konumu kim ne zaman sulandıracak, sabote edecek diyordum. Merhaba memleket... Çıkın kardeşim benim konumdan, başka yerde cilveleşin....Bir Murat Dere eksik o da gelsin tam olsun. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 10 Mart 2021 Yazar Paylaş 10 Mart 2021 Ümit Türk yazdı: Ayhan abi konu cilvesi olmalı [emoji4] Gitsinler başka bahçede oynasınlar. Yoksa toplarını keserim. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Ayhan Asil yazdı: Gitsinler başka bahçede oynasınlar. Yoksa toplarını keserim. Genişlet Tamam konuyu toparlayalım. Satılık dacia var 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 10 Mart 2021 Yazar Paylaş 10 Mart 2021 Ümit Türk yazdı: Tamam konuyu toparlayalım. Satılık dacia var [emoji4] Bana bunlarla gelin... Ne kadar Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: 6 Aydır biniyorum. Kronik denen sorunların hiç birini yaşamadım çok şükür. @Fatih Evcinabim benden uzun süredir biniyor bir sorun yaşamadı. Temizine denk gelmediğimiz bir araç illaki sorun çıkaracaktır sürekli. Bakımları düzgün zamanında ve doğru parçalarla yapıldıktan sonra sorun yaşanacağını düşünmüyorum. Genişlet Kronik sorunlarının ne olduğunu bilmiyorsundur o zaman. Arabaya kötü demiyorum zaten neden savunma moduna geçtiğini de anlamadım? Bir şeyin sadece iyi yönleri anlatılmaz tavsiye isteyen kişiye her yönünden bahsedilir. Megane 2'ye ben de bindim senelerdir binen arkadaşım da var. Severek kullanıyor adam ufak tefek masrafları oluyor yaptırıyor devam. Bindiğin aracı senden daha iyi biliyorum. Ayrıca aç bak reno forumlarına renocular kendisi laf ediyor gelmiş 2 kişi bir olmuş bana laf yetiştiriyorsunuz. http://www.renaultfanclub.com/megane-2-fan-club-megane-2-kulubu/92745-megan-2-pismanliktir-2.html Tamam kardeş en kralı seninkisi sen temizine biniyorsun Muhammet Ali Deli yazdı: Dolu hasarı muhabbetine kesinlikle inanmamanı tavsiye ediyorum. Kaza geçirmiştir tramere işletmeden yaptırmıştır cebinden. Bu tip araçlarda ileride karşına ne çıkacağını bilemezsin. Geçen yıl bir haber vardı dolu hasarlı ama tramersiz araç alıyor adam kaza geçiriyor airbagler açılmadığı için ağır yaralanıyor. Linki bulursam atarım. Uyanıklar airbag ışığını da iptal ediyorlar sorun yoktur diye kafa rahat binersin. Allah korusun canınla ödersin. Megane 2 bol kronik sorunu olan araç 6 ay bindim kuzenimde var hala biniyor ben olsam almam. Ha binilir mi binilir. Bence 5 bin 10 bin fazla ver temizini al ama bu megane 2 lerin temizi pek yok piyasada. Olan da satmıyor biniyor. Genişlet Şu mesajda binilecek araba ama 5-10 fazla ver temizini al diyorum sonda. İyi algılayabilmek önemli. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Ayhan Asil yazdı: Bana bunlarla gelin... Ne kadar Genişlet 77.500 ilanımda. Güzelliğimiz olur elbet. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Muhammet Ali Deli yazdı: Kronik sorunlarının ne olduğunu bilmiyorsundur o zaman. Arabaya kötü demiyorum zaten neden savunma moduna geçtiğini de anlamadım? Bir şeyin sadece iyi yönleri anlatılmaz tavsiye isteyen kişiye her yönünden bahsedilir. Megane 2'ye ben de bindim senelerdir binen arkadaşım da var. Severek kullanıyor adam ufak tefek masrafları oluyor yaptırıyor devam. Bindiğin aracı senden daha iyi biliyorum. Ayrıca aç bak reno forumlarına renocular kendisi laf ediyor gelmiş 2 kişi bir olmuş bana laf yetiştiriyorsunuz. http://www.renaultfanclub.com/megane-2-fan-club-megane-2-kulubu/92745-megan-2-pismanliktir-2.html Tamam kardeş en kralı seninkisi sen temizine biniyorsun Şu mesajda binilecek araba ama 5-10 fazla ver temizini al diyorum sonda. İyi algılayabilmek önemli. Genişlet Başta konu sahibi Ayhan abime sonra forumda bulunan herkese karşı saygım olduğundan bu konuyu kirletmemeye çalışacağım. Konuyu baştan beri okuduysanız sadece iyi yönlerini anlatmadığımı görürsünüz. Kimin neyi ne kadar bildiğini forum üyeleri zaman zaman görüp tanık olmuşlardır. Kalkıp da kimseye senden iyi biliyorum sen bunu bilmiyorsun diyecek bir konumda değilsiniz karşımda. Ama ne kendime olan saygım ne burada olan büyüklerime/küçüklerime olan saygım seninle polemiğe veya tartışmaya girmeme müsaade etmiyor. Lütfen bana cevap yazmayın. 6 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 10 Mart 2021 Yazar Paylaş 10 Mart 2021 Ümit Türk yazdı: 77.500 ilanımda. Güzelliğimiz olur elbet. De hele nekaaa güzellik... Zaten konumu da vıcık vıcık yaptınız. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Ayhan Asil yazdı: De hele nekaaa güzellik... Zaten konumu da vıcık vıcık yaptınız. Genişlet O özel herkese söylenmez kaçıran olursan Oğuzkan alacak 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 10 Mart 2021 Yazar Paylaş 10 Mart 2021 Ümit Türk yazdı: O özel herkese söylenmez kaçıran olursan Oğuzkan alacak [emoji4] Aramızda kalsın bu Oğuzkan varya yaramaz adam. Sen bana SAT 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Ayhan Asil yazdı: Aramızda kalsın bu Oğuzkan varya yaramaz adam. Sen bana SAT Genişlet Reis parayı veren düdüğü çalar 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 10 Mart 2021 Yazar Paylaş 10 Mart 2021 Ümit Türk yazdı: Reis parayı veren düdüğü çalar pardon ya sen demi burdaydın, bende seni ne çok sevdiğimi söylüyordum. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Ayhan Asil yazdı: pardon ya sen demi burdaydın, bende seni ne çok sevdiğimi söylüyordum. VIA_A1_1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişlet Casper güzel marka 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Ayhan Asil yazdı: Aramızda kalsın bu Oğuzkan varya yaramaz adam. Sen bana SAT Genişlet Vallah ben yaramaz değilem. Kim olduğunu söylersem babam duymaz galiba 😀 @Ümit Türkabi benim işim 2 aydır belli değil nisanda sonuçlanacak. sonra devir teslim parayı ayarla vs 1 ay daha sürer. Sen Ayhan abime satışı ver. Noteriniz benden olsun. Kimseyi bekletmeyelim 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Vallah ben yaramaz değilem. Kim olduğunu söylersem babam duymaz galiba 😀 @Ümit Türkabi benim işim 2 aydır belli değil nisanda sonuçlanacak. sonra devir teslim parayı ayarla vs 1 ay daha sürer. Sen Ayhan abime satışı ver. Noteriniz benden olsun. Kimseyi bekletmeyelim Genişlet Ya rekabet ortamı yaratmaya çalışıyorum garıştırma gaç urdan. 1 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 10 Mart 2021 Yazar Paylaş 10 Mart 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Vallah ben yaramaz değilem. Kim olduğunu söylersem babam duymaz galiba [emoji3] [mention=86170]Ümit Türk[/mention]abi benim işim 2 aydır belli değil nisanda sonuçlanacak. sonra devir teslim parayı ayarla vs 1 ay daha sürer. Sen Ayhan abime satışı ver. Noteriniz benden olsun. Kimseyi bekletmeyelimBen demedim mi bu çocuğun üstüne yok diye. :-) noter parası mı dedin, en sevdiğim 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Ayhan Asil yazdı: Ben demedim mi bu çocuğun üstüne yok diye. :-) noter parası mı dedin, en sevdiğim Genişlet Noter parası benden. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Ayhan Asil yazdı: Ben demedim mi bu çocuğun üstüne yok diye. :-) noter parası mı dedin, en sevdiğim Genişlet Yoo demedin abi 😀 Sana kurban olsun valla hiç gözüme gelmez. Ama @Ümit Türk büyüğümdür onun lafının üstüne laf olmaz :D 1 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Yoo demedin abi 😀 Sana kurban olsun valla hiç gözüme gelmez. Ama @Ümit Türk büyüğümdür onun lafının üstüne laf olmaz Genişlet Eyvallah dostum 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 10 Mart 2021 Yazar Paylaş 10 Mart 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Yoo demedin abi [emoji3] Sana kurban olsun valla hiç gözüme gelmez. Ama [mention=86170]Ümit Türk[/mention] büyüğümdür onun lafının üstüne laf olmaz Ya Ümit indirim kotaracak, sen de noteri halledesün. Yorum bağlantısı
Recommended Posts