İçeriğe Yönlendir

Courier ve Berlingo

Murat Kırçal

Recommended Posts

Murat Kırçal

Arkadaşlar bir arkadaşımıza araç bakıyoruz. Ben courier 1.5 dizel 95 hp diyorum. Arkadaş berlingo diyor. Bizim iş yerimizde courier 2015 model 1.5 75 hp var , 2 yıldır bizde ben memnunum. Bakımları yapılıp işlerimizi güzel bir şekilde görüyor. Arkadaşım bizim courierin motor performansından pek memnun kalmadı. Berlingo bakıyor. Ama yeni 1.5 dizel courierin  95 hp geliştirilmiş motoru var. Berlingonun bagaj hacmi filan biraz geniş bu yönde faydaları var ama bölgemizde pek berlingo servisi ve yedek parça satan yer yok.  Sizce berlingomu yoksa couriermi.

Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat

bence Berlingo, Doğan abi görünce yazacaktır hatta konusu vardı + - lerini yazmıştı kullandığı aracında 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Courrier in citroende karşılığı nemo. Connect in karşılığı ise berlingo.

Connect daha az yakar diye düşünüyorum ama berlingo daha ferah ve daha konforludur.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Binek olarak mi ticari olarak mi kullanılacak. Berlingo kaç model.

Yorum bağlantısı
Murat Kırçal
İnan Çınar yazdı:

Connect daha az yakar diye düşünüyorum ama berlingo daha ferah ve daha konforludur.

Abi courier fiorino ve nemo dan geniş. Connectlerin 2010 ve üstü modelleri konforlu.

Mustafa Tüfekçi yazdı:

Binek olarak mi ticari olarak mi kullanılacak. Berlingo kaç model.

2014 model berlingo bakıyor.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Berlingo benim 2010 C4 grand picasso ile ön kısım nerdeyse aynı. 2010 Berlingo 1.6 HDI 90 lik kullandım amcamda vardı. Konfor olarak çok iyi. Şanzıman ticari oranlı. 70 80 le vs giderken ki hiz sınırı o genelde yakıtı çekişi çok iyi süspansiyon ve sürüş otomobil gibi. Hemde yüksek. Courier Fiesta tabanlı gibi o da güzel ama Berlingo alırdım ben olsam

Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu
İnan Çınar yazdı:

Tam olarak öyle değil aslında  courrier Berlingo kadar olmazsa da geniş. Nemo, Courrier ,Berlingo ,Connect büyüklük sıralaması yapılabilir.

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

Büyük lazımsa berlingo, küçük idare ederse courier

Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu

Courrier göründüğünden daha otomobildir. Motor olarak ilk 1.5 75 ps, sonra 1.6 95 ps 2018 den sonra 1.5 kaç beygir bilmiyorum. İlk olarak çıkan 1.5 ile yeni 1,5 aynı olmayabilir.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ikisi de farklı ihtiyaç/beklentinin vasıtaları. bineğe yakın sürüş stili isteniyorsa kuriyer

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

berlingonun çamurluğuna yanlışlıkla yaslan yamuluyor. courier titanyum x 95 lik muazzam araç.tirim sesleri hariç çok iyi.görünüşü yol tutuşu v.s bana daha alınası geliyor. zevk meselesi tabi ki.böyle konularda arkadaş da olsa işine pek karışmak istemem. bir sorun olsa....

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Kurye 1.6 alin diyolar 1.5 ler cok iyi degil diye duymustum
İkiside farkli klasman da ben olsam connect bakarim

Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt

peugeot rıfter,cıtreon berlıngo yeni tasarımları çok güzel,courier'nin karşılığı değil ama değerlendirmek size kalmış...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli
İnan Çınar yazdı:

Courier'in karşılığı nemo değil kesinlikle. Hatta alakası yok. nemo fiorino bipper bunlar aynı araç zaten. Courier ne bunlar kadar küçük ne de bir doblo kadar büyük. 

Murat Kırçal yazdı:

Arkadaşlar bir arkadaşımıza araç bakıyoruz. Ben courier 1.5 dizel 95 hp diyorum. Arkadaş berlingo diyor. Bizim iş yerimizde courier 2015 model 1.5 75 hp var , 2 yıldır bizde ben memnunum. Bakımları yapılıp işlerimizi güzel bir şekilde görüyor. Arkadaşım bizim courierin motor performansından pek memnun kalmadı. Berlingo bakıyor. Ama yeni 1.5 dizel courierin  95 hp geliştirilmiş motoru var. Berlingonun bagaj hacmi filan biraz geniş bu yönde faydaları var ama bölgemizde pek berlingo servisi ve yedek parça satan yer yok.  Sizce berlingomu yoksa couriermi.

95 hp Courier öneriyorum. Bagaj hacmi olarak pek fark yok aralarında. Tabi ne amaçla kullanılacağı en önemlisi. Kimisi ticari alıp binek kullanıyor.

Ford Transit Connect imkan varsa bunu alıp rahatınıza bakın :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İnan Çınar
Muhammet Ali Deli yazdı:

Courier'in karşılığı nemo değil kesinlikle. Hatta alakası yok. nemo fiorino bipper bunlar aynı araç zaten. 

Courrier fiesta şasesi üzerine kurulu. Ticarilerde sınıf var mi bilmiyorum ama varsa eğer  Courrier B sınıfı ticari Berlingo C sınıfı ticari.

Nemodan daha geniş olabilir.  Daha kaliteli de olabilir. Ona itirazım yok. Ben sınıf açısından kiyasladim sadece.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Kırçal
Muhammet Ali Deli yazdı:

Courier'in karşılığı nemo değil kesinlikle. Hatta alakası yok. nemo fiorino bipper bunlar aynı araç zaten. Courier ne bunlar kadar küçük ne de bir doblo kadar büyük. 

95 hp Courier öneriyorum. Bagaj hacmi olarak pek fark yok aralarında. Tabi ne amaçla kullanılacağı en önemlisi. Kimisi ticari alıp binek kullanıyor.

Ford Transit Connect imkan varsa bunu alıp rahatınıza bakın :) 

Tourneo connect 90 hp güzel araç kullanıyorum şahane araç. Sınıfının birincisi diyebilirim. 340000 km de daha motordan pul sokülmedi. 2013 1.3 doblo 100000 kmde motor dağıttı. Connect silver dedim arkadaş pek yanaşmadı..

Haluk Şentürk yazdı:

berlingonun çamurluğuna yanlışlıkla yaslan yamuluyor. courier titanyum x 95 lik muazzam araç.tirim sesleri hariç çok iyi.görünüşü yol tutuşu v.s bana daha alınası geliyor. zevk meselesi tabi ki.böyle konularda arkadaş da olsa işine pek karışmak istemem. bir sorun olsa....

Evt yeni courier 1.5 95 hp güzel motor yapmışlar. Arkadaşımda sıkıntı olmaz . 2. el araç şans işi. İnşallah iyi bir şey denk gelir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...