Umut Atılgan 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 E92 3.20D Coupe (177 HP) İlk göz ağrım, ilk arabam. Belki daha güçlü, daha konforlu çok araç vardır ancak bu araç cidden bir başka. Araç sürekli sizi tahrik ediyor, gaza getiriyor. Bu araba resmen hayata olan bakış açımı değiştirdi İlk aldığımda çok zorlandım. Hem tecrübesizlik hem de ilk arabamın BMW olması beni cidden üzdü. Zamanla alıştım, bakım ve onarımlarını yaptım. Bile bile ladese girmiştim ama bu arabadan başkasını düşünemiyordum. Araçla alakalı TR'de çekilen çok fazla video veya tanıtım yok. Yabancılarda da (yabancılar 335 ve M3 varken napsın 3.20D'yi) dizel pek tercih değil. Trafikte E92 gördükçe heyecanlanıyorum Sürekli videolar izliyorum, boşta kaldıkça arabaya camdan bakıyorum. Araç hakkında düşünceleri olanlar dilediği gibi sorabilir, tavsiye veya öneride bulunmak isteyenlere dilediği gibi darlayabilir. Mekaniğe para harcamaktan aracın dışına hiçbir şey yapamadım. Zamanla bodykit, boya ve diğer bütün dış görünüşlerini de elden geçirmem lazım. 13 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 Güle güle kullanın. Kazasız belasız sürmüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Umut Atılgan 27 Mart 2021 Yazar Paylaş 27 Mart 2021 Mehmet Yeter yazdı: Güle güle kullanın. Kazasız belasız sürmüşler dilerim. Çok teşekkür ederim, size de hayırlı sürüşler. 1 Yorum bağlantısı
İsa Erdoğan 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 Kazasız belasız masrafsız binmek nasip olur inşallah. Güzel araç👍 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 Güle güle kullanın çok güzel araba. Ama orijinal haliyle çok güzel. Bence bodykit vs hiç bir şeyini bozmadan kondisyonunu iyi tutmak en güzeli 2 Yorum bağlantısı
Umut Atılgan 27 Mart 2021 Yazar Paylaş 27 Mart 2021 Görkem Karakaş yazdı: Güle güle kullanın çok güzel araba. Ama orijinal haliyle çok güzel. Bence bodykit vs hiç bir şeyini bozmadan kondisyonunu iyi tutmak en güzeli Benden önce değiştirmişler, ondan dolayı orjinalliği pek kalmadı İsa Erdoğan yazdı: Kazasız belasız masrafsız binmek nasip olur inşallah. Güzel araç👍 Amin, inşallah. İyi sürüşler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 yansız udm salçasız iskender olmaz 2 3 Yorum bağlantısı
Umut Atılgan 27 Mart 2021 Yazar Paylaş 27 Mart 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yanlama var mı Abartmadan, dönüşlerde gaz tepkisiyle Çağlar Bayur yazdı: yansız udm salçasız iskender olmaz Valla anlamadım abi Yorum bağlantısı
Umut Atılgan 27 Mart 2021 Yazar Paylaş 27 Mart 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun, plaka özel mi? Evet, özel plaka. Aldığımda üstündeydi, değiştirmek istemedim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 Umut Atılgan yazdı: Abartmadan, dönüşlerde gaz tepkisiyle Valla anlamadım abi Terayağına batırılmış bıçağı ekmeğe sürerkenki yan çekme olayı var ya, ondan bahsediyor çağlar abi. Tabiatında var diyor Yorum bağlantısı
Umut Atılgan 27 Mart 2021 Yazar Paylaş 27 Mart 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Terayağına batırılmış bıçağı ekmeğe sürerkenki yan çekme olayı var ya, ondan bahsediyor çağlar abi. Tabiatında var diyor Vallahi öyle güzel anlattın ki hap gibi aldım, yuttum 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 Kasa olarak çok güzel ama Bu motorlarda zincir sorunu var uzama yapıp sente atlatıyor. Ses varsa ihmal etmeyin. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah Arkadaşımda aynı kasanım 2.0 benzinlisi vardı Gerçekten ruhu olan bir araba. 1 Yorum bağlantısı
Ozkan çoban 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 Hayırlı uğurlu olsun inşAllah tam genç işi aman bakımlara dikkat 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. güzel araç 1 Yorum bağlantısı
Umut Atılgan 27 Mart 2021 Yazar Paylaş 27 Mart 2021 Mert Yeldan yazdı: Kasa olarak çok güzel ama Bu motorlarda zincir sorunu var uzama yapıp sente atlatıyor. Ses varsa ihmal etmeyin. Aldığım gibi Zinciri ve Yağ pompasını değiştirdim, yine de bilgilendirme için çok teşekkürler. Ozkan çoban yazdı: Hayırlı uğurlu olsun inşAllah tam genç işi aman bakımlara dikkat Eyvallah abi, ona bakmazsak o da bize bakmaz 😉 Oğuzkan Erışık yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah Arkadaşımda aynı kasanım 2.0 benzinlisi vardı Gerçekten ruhu olan bir araba. Çok teşekkür ederim, gerçekten çok farklı bir hissiyatı var. Haluk Şentürk yazdı: kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. güzel araç Çok teşekkür ederim. Hepimize kazasız belasız kullanmak nasip olsun. 2 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 Güle güle kullanın, başka resim yok mu? İç, bagaj, motor Yorum bağlantısı
Umut Atılgan 27 Mart 2021 Yazar Paylaş 27 Mart 2021 Nihat Palolu yazdı: Güle güle kullanın, başka resim yok mu? İç, bagaj, motor Senin için hemen çekip geliyorum abi 1 Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 Hayırlı olsun güzel araba. Kazasız, belasız, arızasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Umut Atılgan 27 Mart 2021 Yazar Paylaş 27 Mart 2021 Ersin Gökdemir yazdı: Hayırlı olsun güzel araba. Kazasız, belasız, arızasız sürüşler dilerim. Amin, herkese kazasız belasız inşalllah. Nihat Palolu yazdı: Güle güle kullanın, başka resim yok mu? İç, bagaj, motor Abi sırf sen istedin diye gittim hepsini şimdi çektim 9 3 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 İç resimler gelmeyince doyurucu olmuyor. Çorbayı içip sofradan kalkmak gibi 😂 Çok beğeniyorum ku kasayı, geçmişte çok bakmıştım almak için. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Umut Atılgan 27 Mart 2021 Yazar Paylaş 27 Mart 2021 Nihat Palolu yazdı: İç resimler gelmeyince doyurucu olmuyor. Çorbayı içip sofradan kalkmak gibi 😂 Çok beğeniyorum ku kasayı, geçmişte çok bakmıştım almak için. Güle güle kullanın. Çok teşekkür ederim Elimden geldiğince güzel bakmaya çalışıyorum, daha da güzel olacak inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts