Fikret Güngören 28 Mart 2021 Paylaş 28 Mart 2021 https://youtu.be/HCOOBQtSqDc Tamir Videomuz linkte... Siz olsanız ne Yapardınız.... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mart 2021 Paylaş 28 Mart 2021 başlıktan başlayalım: USTA hatası ne idi , ve bu hata hangi sebep ile conta yaktırdı? birkaç gün sürecek gibi şimdiden yazayım sorularım Yorum bağlantısı
Fikret Güngören 28 Mart 2021 Yazar Paylaş 28 Mart 2021 Çağlar abi araç bildiğiniz rölantide yağ su karıştırdı hiç zorlama felan görmedi hemen stop edildi ve o durumda bile teklemesiz tek marş çalışır durumdaydı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Mart 2021 Paylaş 28 Mart 2021 Fikret Güngören yazdı: Çağlar abi araç bildiğiniz rölantide yağ su karıştırdı hiç zorlama felan görmedi hemen stop edildi ve o durumda bile teklemesiz tek marş çalışır durumdaydı yağ soğutucu delinmesi olamaz mı? Fikret Güngören yazdı: https://youtu.be/HCOOBQtSqDc Tamir Videomuz linkte... Siz olsanız ne Yapardınız.... videoyu izleyip hit yaratmamız gerekiyorsa ona göre arkadaşlara da gönderelim Yorum bağlantısı
Fikret Güngören 28 Mart 2021 Yazar Paylaş 28 Mart 2021 Çağlar abi bir kaç sorum olabilir mi size fikrinize ve bilginize ihtiyaç var.. silindir kapak saplaması teki kopuk diye tek değişir mi bunlar takım olarak komple değişmesi gerek değil mi mantıklı kabul edilebilir bir açıklaması olabilir mi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mart 2021 Paylaş 28 Mart 2021 motor mekanik bir parçadır zorlanmaz üşümez darılmaz gücenmez. başlıktaki usta hatası nedir, bunu hala anlamadım? video ieçriğine gireceğiz de işimiz uzun bu video daki yorum ve işçilik ile, vesile ile videodan bağımsız, bu işlmeleri yapan yer japon motorlarına aşina gibi geldi tahminim? soru şu: usta hatası ne imiş? nesıl tespit edildi bu hata Yorum bağlantısı
Fikret Güngören 28 Mart 2021 Yazar Paylaş 28 Mart 2021 Mehmet abi otomatik araç radyatörden yağ soğutmalı teşhiş net silindir kapak saplama kopması ve oradan kaçırması ve soru işareti kopan saplamamın takım değilde tek olarak değişmesi ve bunun kabul edilecek bir mantığı var mı Fikret Güngören yazdı: teşhiş net silindir kapak saplama kopması ve oradan kaçırması ve soru işareti kopan saplamamın takım değilde tek olarak değişmesi ve bunun kabul edilecek bir mantığı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mart 2021 Paylaş 28 Mart 2021 Fikret Güngören yazdı: teşhiş net silindir kapak saplama kopması ve oradan kaçırması saplamanın başı kopmuş orası beeli ancak ne zaman koptu? sıkarken kopsa idi? elle geri sökebilen süperman olur ancak? 1. saplama başı analize gider ve teknik sonuç o şekilde çıkar, el göz ile teşhis olmaz 2. elle geri sökebildiği saplama aşırı sıkılarak kopmuş demek mantık dışı 3. video sonlarında eski saplamaları geri taktığını gördüm: yanlış. motor saplaması en fazla 2 defa takılabilir, bu motor daha önce de söküldüüğüne göre o saplamlar en az 2 veya daha çok defa kullanılmış oldu. Başlık kronik sanayideki ustanın, kendi yapmadığı işe çamur atması. Zamanında 8 boyacı ile çalışıyoruz, filo arabaları tamiri, çarpışan araba gibi gidiyor geliyor aynı arabalar, kısaca: kendi yaptığı arabayı daha sonra bir boyacıya yine yolladım, ne biçim boyamışlar diyor, eski boyayana laf atıyor, kayıtları gösterdim, kendisi boyamıştı.. soru 2. kapağı sökerken boşta duran egr yi tanımayan usta kimdi? Yorum bağlantısı
Fikret Güngören 28 Mart 2021 Yazar Paylaş 28 Mart 2021 Çağlar abi ne diyeceğimi bilemedim sözün bittiği yer fiyatta bugatti parası parça bsg aman aman şimdiden lok lok diye ses yapmaya başladı aracımda şuanda dip gazda o eski güç vites düşürüp devir yükseltecek güç yok değişik durumlar sabah ola hayrola bakalım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mart 2021 Paylaş 29 Mart 2021 Fikret Güngören yazdı: Çağlar abi ne diyeceğimi bilemedim sözün bittiği yer fiyatta bugatti parası parça bsg aman aman şimdiden lok lok diye ses yapmaya başladı aracımda şuanda dip gazda o eski güç vites düşürüp devir yükseltecek güç yok değişik durumlar sabah ola hayrola bakalım videodaki araç sizin mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts