Furkan Sumer 30 Mart 2021 Paylaş 30 Mart 2021 Herkese merhaba Sosyal medyada gezinirken yasli insanlara dovme yapildigina tanik oldum. Yorumlarina baktigimda öncüsünün sabah kuşağının tanidik ismi Müge Anlı oldugunu gordum. Alzheimer, otizm gibi hastaliga sahip olanlarin, zihinsel-fiziksel engeli olan kisilerin bileklerine, siteye kaydolarak aldiklari kodlar işleniyor. Kaybolma, kacirilma gibi durumlarda site uzerinden veya kolluk kuvvetlerinden bu kod numaralarina sahip insanlarin bilgilerine ulasilabiliyor. Uzun uzadiya isim, adres, telefon bilgileri yazilmasindansa; bir kac hane numara yazilmasi cok daha mantikli. Dovme yerine kolye bileklik (cikarip takilabilen) daha kullanisli seyler olamaz mi diye dusundum ancak bu hastaliga sahip kisilerin uzerinden duserecegi, kaybedecegi asikar. Silinmeyecek, kaybolmayacak tek cozum dovme gibi gorunuyor. Neredeyse cogu ilde, merdiven alti olmayan medikallerde bu hizmet ucretsiz olarak sunuluyor. Yukarida saydigim aciliyetler disinda keyfi yaptirmak isteyenler icin cuzi bir miktar ucreti varmis. Oldukca ragbet var bu konuda. Fikir olmasi veya ihtiyac duyabilecek kisiler icin link birakiyorum. 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Mart 2021 Paylaş 30 Mart 2021 Müge Anlı mükemmel işler çıkarıyor.. Parti kursa % 30 oy alır. 2 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 30 Mart 2021 Paylaş 30 Mart 2021 çok doğru bir yaklaşım.akıl edenleri ve emek verenleri kutluyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mart 2021 Paylaş 30 Mart 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: % 30 bıyık olmadan? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Mart 2021 Paylaş 30 Mart 2021 bıyık olmadan?Çoğundan daha bıyıklı o 8 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 30 Mart 2021 Paylaş 30 Mart 2021 Gaza gelip Erkekler 8'den sonra sokağa çıkmasın diyen değil mi Müge Abla? Yorum bağlantısı
Murat Sahın 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Çağrı Alaf yazdı: Gaza gelip Erkekler 8'den sonra sokağa çıkmasın diyen değil mi Müge Abla? Kadın tek başına memleketin kayıplarını, faili meçhullerini falan çözüyor. Gaza da gelir ipragaza da gelir valla, hakkıdır. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Bu fikrin gelistirilmesi beni çok sevindirdi... Ülke garip bi hal aldı zaten... Adaleti Müge Anlı sağlıyo, yardimlara Haluk Levent koşuyo... Çok degişik bi noktadayız yani... 2 3 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Erkut Uysal yazdı: Bu fikrin gelistirilmesi beni çok sevindirdi... Ülke garip bi hal aldı zaten... Adaleti Müge Anlı sağlıyo, yardimlara Haluk Levent koşuyo... Çok degişik bi noktadayız yani... Medeni hukuk Esra Erol da atlamayalım onu ? 1 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Murat Sahın yazdı: Kadın tek başına memleketin kayıplarını, faili meçhullerini falan çözüyor. Gaza da gelir ipragaza da gelir valla, hakkıdır. Değildir abi haklı haklı olduğu yerde haklıdır dışına çıktığında ben verir veriştiririm. Sonra şımarıp başımıza çıkıyorlar ? Bende Bu olaya tav oluyorum Polis teşkilatı yapamıyor da bu Ablamız nasıl yapıyor bu işleri komiserler yatıyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Çağrı Alaf yazdı: Değildir abi haklı haklı olduğu yerde haklıdır dışına çıktığında ben verir veriştiririm. Sonra şımarıp başımıza çıkıyorlar ? Bende Bu olaya tav oluyorum Polis teşkilatı yapamıyor da bu Ablamız nasıl yapıyor bu işleri komiserler yatıyor mu? Niye uğraşsın polis. Abla buluyor sorguluyor paketliyor polis stüdyodan alıp gidiyor ??? 4 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Tahir İlter yazdı: Niye uğraşsın polis. Abla buluyor sorguluyor paketliyor polis stüdyodan alıp gidiyor ??? Acaba bir tezgahı var mı bu işin diye durmadan açık arıyorum ? Arkadaşımın bir babası vardı cinayette adam 3 kere çatışmaya girdi mermi yedi canavar gibiydi adamın gözüne bakınca TC sini verirdi. Onlar değil de nasıl Müge Anlı? Ben televizyonda hiç bir programı takip edemiyorum sadece arada sosyal medyada denk geliyorum işte vay efendim bu dava 5 yıllık şu dava 10 yıllık çözülemedi veya bakın şu vahşete bakın şu sapığa gibi naralar atıyorlar. Demek ki bir şeylerin üstü kapanmaya müsait bir ülkeyiz ki Müge Anlı gibi kişiler iş ve prim yapabiliyor. Bu biraz gelişmiş ülke kültürüne uygun bir vizyon değil zannımca. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Müge Anlı evlenip çoçuk sahibi olamiyacak gibi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Çağrı Alaf yazdı: Bende Bu olaya tav oluyorum Polis teşkilatı yapamıyor da bu Ablamız nasıl yapıyor bu işleri komiserler yatıyor mu? Çok fazla kişiye ulaşabiliyor. Emniyet de ciddi anlamda yardımcı oluyor. Ali Darbaz yazdı: Müge Anlı evlenip çoçuk sahibi olamiyacak gibi. Müge anlının çocuğu var.. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Çok fazla kişiye ulaşabiliyor. Emniyet de ciddi anlamda yardımcı oluyor. Müge anlının çocuğu var.. Anam bana yanlış bilgi verdi o zaman. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Polis teşkilatımız Müge Anlının yaptığın yüz bin katını yaptı yapmaya da devam ediyor.. Emniyet kuvvetlerimizin yanında Müge Anlının esamesi okunmaz. Maalesef her çözdükleri olayı her gün reklam yapamadıkları için, millet Müge Anlıdan medet umar olmuş. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Çağrı Alaf yazdı: Acaba bir tezgahı var mı bu işin diye durmadan açık arıyorum ? Arkadaşımın bir babası vardı cinayette adam 3 kere çatışmaya girdi mermi yedi canavar gibiydi adamın gözüne bakınca TC sini verirdi. Onlar değil de nasıl Müge Anlı? Ben televizyonda hiç bir programı takip edemiyorum sadece arada sosyal medyada denk geliyorum işte vay efendim bu dava 5 yıllık şu dava 10 yıllık çözülemedi veya bakın şu vahşete bakın şu sapığa gibi naralar atıyorlar. Demek ki bir şeylerin üstü kapanmaya müsait bir ülkeyiz ki Müge Anlı gibi kişiler iş ve prim yapabiliyor. Bu biraz gelişmiş ülke kültürüne uygun bir vizyon değil zannımca. Burada bir olay için Müge anlı nin ekibi gelmişti 1 ay kadar ön araştırma yapıyorlar konuşuyorlar milletle bilgileri vs alıyorlar. İş reyting getirecek gibiyse veya biraz oluru varsa yürüyorlar oradan. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Çağrı Alaf yazdı: Acaba bir tezgahı var mı bu işin diye durmadan açık arıyorum ? Arkadaşımın bir babası vardı cinayette adam 3 kere çatışmaya girdi mermi yedi canavar gibiydi adamın gözüne bakınca TC sini verirdi. Onlar değil de nasıl Müge Anlı? Ben televizyonda hiç bir programı takip edemiyorum sadece arada sosyal medyada denk geliyorum işte vay efendim bu dava 5 yıllık şu dava 10 yıllık çözülemedi veya bakın şu vahşete bakın şu sapığa gibi naralar atıyorlar. Demek ki bir şeylerin üstü kapanmaya müsait bir ülkeyiz ki Müge Anlı gibi kişiler iş ve prim yapabiliyor. Bu biraz gelişmiş ülke kültürüne uygun bir vizyon değil zannımca. Biri mevzuata bağlı kalarak görevini yapıyor, gönüllerde gizli kahraman. Diğeri reytinglere oynuyor. İşini iyi yapıyor orası ayrı. Emniyet teşkilatıyla da sürekli irtibat halinde muhtemelen yoksa bu kadar rahat olmaz bu işler. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 İşin en önemli kısmı sorgu bence, canlı yayında olayın taraflarını yüzleştirme yaparak sorguladığı için açığı daha rahat buluyorlar. Emniyet birimlerimizin çok fazla desteği var, canlı yayında yönlendirme vs yaparak destek veriliyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts