Emre Demir 24 Nisan 2021 Paylaş 24 Nisan 2021 (düzenlendi) https://www.youtube.com/watch?v=GrIyhkM-GgM Baya eğlenceli bir video ve teknik açıdan değerlendirilmeli. manifoltda yüzde 25 su vermeli bişeyler 24 Nisan 2021 tarihinde Emre Demir tarafından düzenlendi . 4 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 24 Nisan 2021 Paylaş 24 Nisan 2021 Emre Demir yazdı: https://www.youtube.com/watch?v=GrIyhkM-GgM Baya eğlenceli bir video ve teknik açıdan değerlendirilmeli. manifoltda yüzde 25 su vermeli bişeyler Bu adam şu afrikada köylülerin su sorunlarını çözen adam değil mi ya? 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 24 Nisan 2021 Yazar Paylaş 24 Nisan 2021 Sanayi savaşları trt de çıkıyordu su bulmasını bilmiyorum Yorum bağlantısı
Murat Sahın 24 Nisan 2021 Paylaş 24 Nisan 2021 Emre Demir yazdı: Sanayi savaşları trt de çıkıyordu su bulmasını bilmiyorum https://www.google.com/search?q=su+savaşları+hakan&sxsrf=ALeKk00hsslxrJejlZbnMOlChLxh_U-_-A:1619275079758&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiuobDfjZfwAhUHgf0HHdtSAksQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1366&bih=625 Evet, buldum. Tam olarak kendisiymiş Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 24 Nisan 2021 Paylaş 24 Nisan 2021 (düzenlendi) Hakan abi uygulamalarını yıllardır forumlarda yazar çizer. Bu araç daha önce SC idi, sonra biturboya çevirdi. Üzerindeki turbo da Insignia 2.0 CDTI'lardaki biturbo. Haricen yaptığı daha bir çok uygulama vardır. 24 Nisan 2021 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Demir 24 Nisan 2021 Yazar Paylaş 24 Nisan 2021 Ne termodinamik bilgim var ne de benzin hava karışımı hariç yanıcı olmayan 3. bir madde eklenmesi durumunda ; sistemin mevcut yapısından daha verimli , daha performanslı çalışacağına inancım var Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 24 Nisan 2021 Paylaş 24 Nisan 2021 Ülkedeki en değerlilerden... Yaşayan efsanelerin yanyana geldiğini görmek ne güzel olurdu.. Dünya çapında işler yapmak , gururlanmak Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Nisan 2021 Paylaş 24 Nisan 2021 Emre Demir yazdı: Ne termodinamik bilgim var ne de benzin hava karışımı hariç yanıcı olmayan 3. bir madde eklenmesi durumunda ; sistemin mevcut yapısından daha verimli , daha performanslı çalışacağına inancım var manifolda su enjektenin amacı ani ısı düşürmek, intercooelr gibi düşünelim yani, buradaki su miktarı da 0.01 ml falan, parfüm fısfısı gibi. Eski döküm v8 lerde falan çok kullanıldı, zira ileri düzeyde verimsiz makinalar idi. videodaki işlemler zaten detayın detayı olarak düşünülmüş ve teorileri hayata hayata geçirilmiş şeyler, herhangi bir işe yaramasa da vakum pompası tasarlanmış mesela, hayyallleri hayata geçirmek önemli olan. caponda olmazsa olmaz olan yağ yakalama tankını hep yapmak isterdim mesela hoşuma gidiyor 2 Yorum bağlantısı
Emre Demir 24 Nisan 2021 Yazar Paylaş 24 Nisan 2021 Çağlar Bayur yazdı: manifolda su enjektenin amacı ani ısı düşürmek, intercooelr gibi düşünelim yani, buradaki su miktarı da 0.01 ml falan, parfüm fısfısı gibi. Eski döküm v8 lerde falan çok kullanıldı, zira ileri düzeyde verimsiz makinalar idi. videodaki işlemler zaten detayın detayı olarak düşünülmüş ve teorileri hayata hayata geçirilmiş şeyler, herhangi bir işe yaramasa da vakum pompası tasarlanmış mesela, hayyallleri hayata geçirmek önemli olan. caponda olmazsa olmaz olan yağ yakalama tankını hep yapmak isterdim mesela hoşuma gidiyor Abi yağ yakalama tankı lpg kullanılan araçlarda önerilmiyor sanırım , eser miktarda yağ buğarı iyi olur , yoksa bulaşık telinden boya kutusundan birer tane yapalım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Nisan 2021 Paylaş 24 Nisan 2021 Emre Demir yazdı: Abi yağ yakalama tankı lpg kullanılan araçlarda önerilmiyor sanırım , eser miktarda yağ buğarı iyi olur , yoksa bulaşık telinden boya kutusundan birer tane yapalım havalandırmadan tanka falan girilmiş motorda lpg olmaz zaten, ferrari ile saman taşımaya benzedi olmaz yani 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 24 Nisan 2021 Yazar Paylaş 24 Nisan 2021 Çağlar Bayur yazdı: havalandırmadan tanka falan girilmiş motorda lpg olmaz zaten, ferrari ile saman taşımaya benzedi olmaz yani Sıralı sistem abi mixer kabından lpg boşaltma değil 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Nisan 2021 Paylaş 24 Nisan 2021 Hakan bey efsanedir. Mazdaclubtr’de godless commie nicki ile çok güzel yazıları vardır. burada en güzel cümle, japonlar çok namuslu otomobil yapabiliyorlar olmuş. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 25 Nisan 2021 Paylaş 25 Nisan 2021 bende doğukan mançonun reklam çekiminde kamera aracı olarak gördüğümde merak etmiştim aracı, video çekmişler çok iyi oldu Yorum bağlantısı
Recommended Posts