Fatih Evcin 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 Merhaba, Aracımın bagajını kullanamayacağım için ekstra bagaja ihtiyacım var ; iki seçeneğim var. 1- Port bagaj. 2- Araç üstü tavan çantası. Kullanan yada farklı fikri olan arkadaşlardan yardım talep ediyorum. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 Fatih Evcin yazdı: Merhaba, Aracımın bagajını kullanamayacağım için ekstra bagaja ihtiyacım var ; iki seçeneğim var. 1- Port bagaj. 2- Araç üstü tavan çantası. Kullanan yada farklı fikri olan arkadaşlardan yardım talep ediyorum. Ben 4 sene kadar kullandım. Port bagajdan daha pratik oluyor. İşiniz bitince katlayıp kaldırabilirsiniz. Bağlantı kemerlerini iyi bağlamanız gerekiyor. Birde çantayı tavan üstüne koyanlar var, yapmayın. Ara atkıların üstüne koyun, altından hava geçebilsin. Bunlara dikkat ettiğiniz sürece dediğim gibi port bagajdan daha pratik. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 26 Nisan 2021 Yazar Paylaş 26 Nisan 2021 Cihat Küçükay yazdı: Ben 4 sene kadar kullandım. Port bagajdan daha pratik oluyor. İşiniz bitince katlayıp kaldırabilirsiniz. Bağlantı kemerlerini iyi bağlamanız gerekiyor. Birde çantayı tavan üstüne koyanlar var, yapmayın. Ara atkıların üstüne koyun, altından hava geçebilsin. Bunlara dikkat ettiğiniz sürece dediğim gibi port bagajdan daha pratik. Ara atkı almadan olmaz mı ? Atkı da maliyet yüksek orijinal üründe. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 Fatih Evcin yazdı: Merhaba, Aracımın bagajını kullanamayacağım için ekstra bagaja ihtiyacım var ; iki seçeneğim var. 1- Port bagaj. 2- Araç üstü tavan çantası. Kullanan yada farklı fikri olan arkadaşlardan yardım talep ediyorum. Niye bagajı kullanamayacaksın ben 4 yıl kullandım tüp puset yedek lastik ile. uzun yola çıkarken yedek lastiği ön koltuğun arasına alıyordum. hepsi o kadar onun dışında gayet yeterli bir bagaj var araçta. yoksa kamp malzemeleri ile mi dolu olacak bagaj Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 26 Nisan 2021 Yazar Paylaş 26 Nisan 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Niye bagajı kullanamayacaksın ben 4 yıl kullandım tüp puset yedek lastik ile. uzun yola çıkarken yedek lastiği ön koltuğun arasına alıyordum. hepsi o kadar onun dışında gayet yeterli bir bagaj var araçta. yoksa kamp malzemeleri ile mi dolu olacak bagaj Aynen öyle abi, aracı kamper yapma niyetim var , öyle olunca malzemelerim açıkta kalacak. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 (düzenlendi) Fatih Evcin yazdı: Ara atkı almadan olmaz mı ? Atkı da maliyet yüksek orijinal üründe. Ara atkı olmadan kullanmıştım ilk seferinde. Sürüş sırasında rüzgar yedim, 80 km üstüne çıkamadım. Dengesiz bir sürüş deneyimi yaşattı bana, o yüzden tavsiye etmiyorum. Birde üstüne yakıt tüketiminiz artar. Bunlar önemli değil derseniz kullanabilirsiniz. Aracınızı bilmiyorum ama aşağıdaki gibi bir ürün işinizi görecektir. Ara atkı 26 Nisan 2021 tarihinde Cihat Küçükay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 26 Nisan 2021 Yazar Paylaş 26 Nisan 2021 Cihat Küçükay yazdı: Ara atkı olmadan kullanmıştım ilk seferinde. Sürüş sırasında rüzgar yedim, 80 km üstüne çıkamadım. Dengesiz bir sürüş deneyimi yaşattı bana, o yüzden tavsiye etmiyorum. Birde üstüne yakıt tüketiminiz artar. Bunlar önemli değil derseniz kullanabilirsiniz. Aracınızı bilmiyorum ama aşağıdaki gibi bir ürün işinizi görecektir. Ara atkı 2011 HB focus aldım geçen hafta. Böyle ucuz malzeme işimi görecekse ara atkı da alırım benim de içim rahat eder. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 Fatih Evcin yazdı: Aynen öyle abi, aracı kamper yapma niyetim var , öyle olunca malzemelerim açıkta kalacak. o da ne, arkasına tak küçük bir çekici be istiyorsan onu yap ne için var arabanın bagajında. https://www.bauhaus.com.tr/oto-seyahat-urunleri-port-bagaj-ve-romorklar/m550-oto-romork-12650061 bir de onun üstüne çadır yaptın mı tamam içte alsana karavan http://www.pinoromork.com/urun/kamp-romorku-34 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: https://www.bauhaus.com.tr/oto-seyahat-urunleri-port-bagaj-ve-romorklar/m550-oto-romork-12650061 Reklam aracı da çok manidar 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 26 Nisan 2021 Yazar Paylaş 26 Nisan 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: o da ne, arkasına tak küçük bir çekici be istiyorsan onu yap ne için var arabanın bagajında. https://www.bauhaus.com.tr/oto-seyahat-urunleri-port-bagaj-ve-romorklar/m550-oto-romork-12650061 bir de onun üstüne çadır yaptın mı tamam içte alsana karavan http://www.pinoromork.com/urun/kamp-romorku-34 Daha az maliyetli bir şeyler bakıyorum abi. Çeki demiri vs. yükseltiyor bi hayli maliyetleri. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 Metin Akbal yazdı: Reklam aracı da çok manidar O resme hiç bakmadım art niyet yok 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 Fatih Evcin yazdı: Daha az maliyetli bir şeyler bakıyorum abi. Çeki demiri vs. yükseltiyor bi hayli maliyetleri. Hem maliyet açısından, hem de lazım olmadığında kolay sökülüp toplanıp bagaja koyulabilmesi açısından çanta portbagajdan daha işlevsel üstat. Cihat beyin dediği gibi, ara atkı kullanın muhakka bu arada. Hem hava direnci açısından, hem mini titreşimlerle tavanda kılcal çizikler oluşturmaması için hem de yolda yağmur geçişleri olduğunda tavanla arada su tutumaması için ara atkı olması çok daha avantajlı. Görerek (bazen online satılan malzeme göründüğü gibi olmayabiliyor) alacağınız uygun fiyatlı ara atkılar iş görür. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts