İçeriğe Yönlendir

Toyota Surf Nasıl Araba?

Turgut Hüseyn

Recommended Posts

Turgut Hüseyn

Toyota Surf nasıl araba? 1992 veya 1993 yılı toyota surf düşünüyorum. 
Nasıldır, kronik sorunları var mı, ne kadar yakar?

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Surf dediğiniz Hilux’ün kabinli olanı mı? Türkiye’de yok bence. Hangi ülkedesiniz? 

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Ben de ilk kez duydum. Böyle bir modeli mi varmış. 

Yorum bağlantısı
Turgut Hüseyn
Selim Bilgin yazdı:

Surf dediğiniz Hilux’ün kabinli olanı mı? Türkiye’de yok bence. Hangi ülkedesiniz? 

Evet. 4runner tıpatıp aynı. Azerbaycandayım burada da en fazla 50 tane var

Ayhan Asil yazdı:

Ayhan Asil yazdı:

https://hizliresim.com/628ylo

Eyüp Çetin yazdı:

Burda yoksa hiç bir yerde yoktur.

https://i.hizliresim.com/8ic2g2.jpg

Ben yurtdışındayım. Burda en fazla 50-60 tane mevcut

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Arif Aykın

Google amca da aratınca gördüm çok çekici bir araç valla hayran kaldım resmen. Kaputta bulunan aynası da enteresan güzel görünüyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu

Bir zamanlar zevkle bindiğim bir araç.  Burda 4runner olarak geçiyor. Dışardan bakınca Hilux ln106 gibidir. Hilux Surf Amerikan versiyon diye biliyorum. Hatırladığım motorları 

2.4 benzin ,3.0 benzin, 3.0 dizel 2.4 dizel

96-97 den sonra 4x2 leride var. Süspansiyonları çok iyi idi. Bendeki 2.4 benzinli idi. Kasaya göre motor zayıf dı.

Muhtemelen Azerbeycan da 2.4 yoktur.

3.0 benzinliler 150 bg diye hatırlıyorum.

İmkanım olsa şimdide alıp binmek isterim.

Hatta forumdan bir abimiz bir gece karbüratörünü tamir etmişti.:)) Hey gidi günler hey demek geldi içimden . 

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Cavit Çırakoğlu yazdı:

Bir zamanlar zevkle bindiğim bir araç.  Burda 4runner olarak geçiyor. Dışardan bakınca Hilux ln106 gibidir. Hilux Surf Amerikan versiyon diye biliyorum. Hatırladığım motorları 

96-97 den sonra 4x2 leride var. Süspansiyonları çok iyi idi. Bendeki 2.4 benzinli idi. Kasaya göre motor zayıf dı.

Hatta forumdan bir abimiz bir gece karbüratörünü tamir etmişti.:)) Hey gidi günler hey demek geldi içimden . 

sarı sitede olmayanın da bulunduğu club...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

İlk defa karbüratör tamiri yapmış o arkadaş hemde

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

İlk defa karbüratör tamiri yapmış o arkadaş hemde

deodorant ile motoru çalıştaran da vardı sani? kimdi o

Yorum bağlantısı
Turgut Hüseyn
(düzenlendi)
Cavit Çırakoğlu yazdı:

Cavit Çırakoğlu yazdı:

Sürüş zevki, komforu nasıldır?  Geçen hafta 2.5 dizel 94 bg birini bulduydum, ama bg zayıf olduğu için 15-16 litre yakıyordu. Bunu öğrenmem beni üzdü. Şimdi 3.0 dizel arıyorum.
Sizce, 3.0 dizel 140 bg ne kadar yakıt tüketir?

tarihinde Turgut Hüseyn tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Yurtdışında bu tür araçlara yaklaşılmaması gerektiğini düşünüyorum çünkü muhtemel bir sıkıntıda bu araçtan usta sayısı ya az olacak ya da hiç olmayacak. Bahsettiğiniz ülkede de tahminimce bilindik araçların ustası daha fazladır. Ve bunun dışındaki araçlara çok girmiyorlardır. Vakti zamanında yurtdışında fiestayı Türk bir ustaya götürmüştüm arıza ışığı yanıyor diye arabanın motorundan girdi yan çamurluktaki şişkinliklerden çıktı aracı sen sat bunun yerine mercedes al dedi ve ben o aracımı 5 yıl sorunsuz kullandım. Bir daha ustaya uğramadım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Turgut Hüseyn yazdı:

Sürüş zevki, komforu nasıldır?  Geçen hafta 2.5 dizel 94 bg birini bulduydum, ama bg zayıf olduğu için 15-16 litre yakıyordu. Bunu öğrenmem beni üzdü. Şimdi 3.0 dizel arıyorum.
Sizce, 3.0 dizel 140 bg ne kadar yakıt tüketir?

2.elide rakam nedir sizde? dolar hesabına vurursak?

Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu
Turgut Hüseyn yazdı:

Sürüş zevki, komforu nasıldır? 

Sürüş zevki görece olarak ben çok eğleniyordum. Ufak çocukla tek seferde Rize Ankara yapıyordum.Ağır ağır fakat keyifli gidiyordum.  İç tarafı dışardan göründüğü kadar geniş değil. Azerbeycan da muhtemelen daha yeni modelleri vardir Yakıt 3.0 dizel araç bir 12 litresi vardır şehir içinde bence.  Azerbaycan da Çağlar abinin dediği  gibi bütçeniz uygunsa g serisi ve ml serisi fiyatları ne acaba?

Yorum bağlantısı
Turgut Hüseyn
Çağlar Bayur yazdı:

2.elide rakam nedir sizde? dolar hesabına vurursak?

2-ci el ortalama fiyat 4000 dolar. 30 000 tl gibi

Cavit Çırakoğlu yazdı:

Sürüş zevki görece olarak ben çok eğleniyordum. Ufak çocukla tek seferde Rize Ankara yapıyordum.Ağır ağır fakat keyifli gidiyordum.  İç tarafı dışardan göründüğü kadar geniş değil. Azerbeycan da muhtemelen daha yeni modelleri vardir Yakıt 3.0 dizel araç bir 12 litresi vardır şehir içinde bence.  Azerbaycan da Çağlar abinin dediği  gibi bütçeniz uygunsa g serisi ve ml serisi fiyatları ne acaba?

g serisi 2000-2014 yılı olarak 40 bin dolar ila 100 bin dolar arasında değişiyor

Turgut Hüseyn yazdı:

Azerbeycan da muhtemelen daha yeni modelleri vardir Yakıt 3.0 dizel araç bir 12 litresi vardır şehir içinde bence. 

Evet yeni modeller vardır. Sizce 2.5 140 bg olan mı daha az yakar, yoksa 3.0 140 bg olan mı az yakar? Bir kullanıcıdan 8-9 litre yaktığını duymuştum. Mümkün mü?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu
Turgut Hüseyn yazdı:
Cavit Çırakoğlu yazdı:

g serisi 2000-2014 yılı olarak 40 bin dolar ila 100 bin dolar arasında değişiyor

Bayağı para imiş

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Turgut Hüseyn

Cavit Çırakoğlu yazdı:

Sizce 2.5 140 bg olan mı daha az yakar, yoksa 3.0 140 bg olan mı az yakar? Bir kullanıcıdan 8-9 litre yaktığını duymuştum. Mümkün mü?

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Turgut Hüseyn yazdı:

Sizce 2.5 140 bg olan mı daha az yakar, yoksa 3.0 140 bg olan mı az yakar? Bir kullanıcıdan 8-9 litre yaktığını duymuştum. Mümkün mü?

Azerbaydan"da akaryakıt fiyatları ucuz diye hatırlıyorum. Öyle değil mi? En azından bizden ucuzdur. :)

Yorum bağlantısı
Turgut Hüseyn
Erhan Doruk yazdı:

Azerbaydan"da akaryakıt fiyatları ucuz diye hatırlıyorum. Öyle değil mi? En azından bizden ucuzdur. :)

evet sizden ucuz, aynı zamanda asgari ücret de az) Fiyatdan ziyade hiç kimse sürekli akaryakıt istasyonuna girmek istemez :)

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Turgut Hüseyn yazdı:

evet sizden ucuz, aynı zamanda asgari ücret de az) Fiyatdan ziyade hiç kimse sürekli akaryakıt istasyonuna girmek istemez :)

Azerbaycan da asgari ücet 571 Manatmış. O da 2763 TL ye denk geliyor. Aslında pek bir farkı yokmuş. 1 litre benzin 1 manatmış. o da 4,84 TL ediyor. Siz 1 asgari ücretiniz ile bizden daha çok benzin alabiliyorsunuz .

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Çağlar Bayur yazdı:

deodorant ile motoru çalıştaran da vardı sani? kimdi o

Ben değilim :vroom:

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...