Ahmet Türedi 24 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2021 Aracı bugün aldım ve baya baya hoşuma gitti ,ilk defa SUV tarzı bir araç aldım. Bakalım biraz sürelim sonra değerlendirmeleri yaparım. 2 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 Hayırlı olsun. İlerleyen zamanlarda deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bu arada Talisman kaça gitti? İstediginiz fiyata satabildiniz mi? 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 Hayırlı olsun. Arka sokakta var bir tane beyaz. Piano black detaylı. Dikkat çekiyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 Mert Gulkokan yazdı: Motor iyi ancak triger karterdeki yağa girip çıkıyor Değişim periyodunu öğrenip aracın geçmişine iyice bakın Çünkü triger parçalanıp motor yiyen 1.2 turbo 130 hp sayısı oldukça fazla zicir değil yağlı tip kayış vardı değilmi bunda? Ahmet Türedi yazdı: Aracı bugün aldım ve baya baya hoşuma gitti ,ilk defa SUV tarzı bir araç aldım. Bakalım biraz sürelim sonra değerlendirmeleri yaparım. Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 Mert Gulkokan yazdı: Ali Cihangiroğlu yazdı: Hayırlı olsun Evet kayış karterdeki motor yağına temas ediyor Hımm bu motor yeni 208 ve corsadada kullanılan 1.2 3 silindir 130 hp lik motorla aynı sanırım... Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 25 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2021 Serdar Göktaş yazdı: Hayırlı olsun. İlerleyen zamanlarda deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bu arada Talisman kaça gitti? İstediginiz fiyata satabildiniz mi? Malesef Talisman pek istenilen fiyata gitmedi .Açıkcası Grandland x Talismandan daha pahalı 280 e Talisman satıldı ,293.5 a Grandland alındı.İkiside full ama biri D sınıfı biri C Suv.Bana göre Talisman gerçekten parasına göre değerlendirildiğinde binilebilecek en iyi arabalardan biri.Ama prim yapmıyor külliyen zarar Grandland x eşimin istekleri doğrultusunda aldığım bir araç bakalım bir müddet sonra konusunu açacağım.Bİraz araç ile haşır neşir olayım.Şuan çok objektif yorum yapamayacağım. Mert Gulkokan yazdı: Ali Cihangiroğlu yazdı: Hımm bu motor yeni 208 ve corsadada kullanılan 1.2 3 silindir 130 hp lik motorla aynı sanırım... Birebir aynı abi 1.2 turbo 130 ise pejo citroen ve opelde kullanılıyor 3 silindir Bu aracın bakım periyodları ve ağır bakım gereksinimleri ile ilgili bir döküman bulamadım.Sİzde bu şekilde bir bilgi var mı? Triyer v.s bakım zamanları gibi. Rutin bakımlar 15000 km de sanırım ama ana bakımlar nasıldır bilemedim.Servise uğramam gerekecek ama ön bilgi alsam daha güzel olacak. 4 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 Ahmet Türedi yazdı: Aracı bugün aldım ve baya baya hoşuma gitti ,ilk defa SUV tarzı bir araç aldım. Bakalım biraz sürelim sonra değerlendirmeleri yaparım. Hayırlı olsun güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 Hayırlı olsun Ahmet güzel günlerde binin. 1 Yorum bağlantısı
Kutluay Selçuk 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 hayırlı olsun,bence çok güzel bir tercih 2018 den sonra üretilen 1.2 puretech 130 hp euro6-d motorlarda sorun yok,sadece her 2 bakımda bir bujilerin değişmesi gerekiyor,3 tane buji var zaten 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 Hayırlı olsun aracınız. 3 silindir olduğu için bir nebze sesli çalışır. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 25 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2021 Arda Bülent Güzel yazdı: Hayırlı olsun aracınız. 3 silindir olduğu için bir nebze sesli çalışır. Herkese teşekkürler. 3 silindir sesli çalışır diyorlardı genel olarak ama sanırım yıllarıdır dizel araçlara bindiğimiz için bana bariz sessiz ve titreşimsiz geldi Kutluay Selçuk yazdı: hayırlı olsun,bence çok güzel bir tercih 2018 den sonra üretilen 1.2 puretech 130 hp euro6-d motorlarda sorun yok,sadece her 2 bakımda bir bujilerin değişmesi gerekiyor,3 tane buji var zaten Benim araç 2017 model ama Euro 6 motor 2018 trafik çıkışlı. Pek bir sorun duymadım bu motor ile alakalı sadece forumda bir arkadaş daha yazıdı ama bilemedim. Umarım bir sorunla karşılaşmayız. Bakım için önceki sahibi özel servise gitmiş , öğretmen bir arkadaştı sahibi 5000 km falan kaldı dedi bakım için , servise gidince öğrenirim artık neler yapılması gerektiğini. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 Ahmet Türedi yazdı: Herkese teşekkürler. 3 silindir sesli çalışır diyorlardı genel olarak ama sanırım yıllarıdır dizel araçlara bindiğimiz için bana bariz sessiz ve titreşimsiz geldi Aslında o şekilde sesli çalışanlar da dizel olanlar. Mesela Polo 1.2 TDI traktör gibi ses çıkarıyor. Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 25 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2021 Eyüp Çetin yazdı: Aslında o şekilde sesli çalışanlar da dizel olanlar. Mesela Polo 1.2 TDI traktör gibi ses çıkarıyor. Olabilir ne bileyim bana baya baya sessiz geldi çünkü. 1.2 polo evet haklısınız benim arkadaşımda da var çok sesli çalışıyor,birde Ford Fiesta var o 1.4 ama traktör gibi çalışıyor. Biraz karakteristik bu motor sesleri sanırım sadece silindir olayına bakmıyor gibi. Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler.Dizelden geçenler bunun sesini duymaz. Benim gibi TSI sonrası kullananlar farkı hisseder. TSI gerçekten çok sessiz bir motor (4 silindir). Motor ısındığında yanında dikilseniz duymazsınız sesini. 1 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 Sessizlik konusunda Honda ve Toyota motorları daha önde gibi.ne zaman bu araclarinyanindan geçsem gerçekten kulak kabartiyorum çalışıyor mu diye Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 Barış AÇIL yazdı: Sessizlik konusunda Honda ve Toyota motorları daha önde gibi.ne zaman bu araclarinyanindan geçsem gerçekten kulak kabartiyorum çalışıyor mu diye Renault tce motorları da çok sessiz bu arada. Yanımdan geçen cliolar elektrikli gibi. hayırlı olsun. Keyifli sürüşler 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts