İçeriğe Yönlendir

Rolls Royce- Lotus Servis Tecrübesi.

Cem Işık

Recommended Posts

Cem Işık

Aksilikler peşimizi bırakmıyor. Dün eşim hastaneye gitti diş dolgusu için. Hastane otoparkında arabayı parketmiş, tam inecekken sol tarafından geçip park etmeye çalışan bir mercedes jip , tampona sürterek stop lambasını kırmış. 
geçmiş olsun faslından sonra , adam titrek r ses tonuyla beni aradı, eşinizin aracına dokundum istemeden, servisim var, aracı ister servisimde yaptırayım, ister siz yaptırıp faturayı bana verin ödemesini yapayım dedi. Hanımın yanına gittim, araçları değiştik. Kazalı araçla Adamın Servisini görmek için gittim ki… Rolls royce -lotus yetkili servisi..  

Dün öğleden sonra saat 15:00 gibi aracı bıraktım, bugün saat 13:00 gibi hazır, adres verin teslim edelim diye aradılar.. Kaderde rolls royce servisinde araba tamir ettirmek varmış:)

727C2A09-0A7E-4D3A-B5DF-50A0A2ABB37D.jpeg

58402CC0-D4EB-4AE7-8676-B33931B16CAD.jpeg

529190FE-9D1C-4B15-B523-CF00E451E1C9.jpeg

• Beğen 22
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Tampon boyandı, stop değişti. Güzelce çözüldü mevzu. Tramerle vs uğraşmadık. Kazanın bile hayırlısını versin Allah.. kasko işine girsek muhtemel hala exper bekliyor olacaktık. 

• Beğen 13
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Yedek aracım BMW me, özel hastanede Mercedes çarptı . Tamit için Roysroysa götürdüm, kaderimizde roys roys serviside varmış  :D Bizim xsara , ters yönden gelen çingene kamyoneti çarptı , çamurluk yamuldu, 200 verip kaçtı :D . Sanayiye bile sokamadık arabayı :D, Sanayi 750 tl para istiyor :D

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
  • Mutlu 13
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Eşinizde bir şey olmadığına göre göreceğiniz varmış diyelim. Geçmiş olsun, sağlık olsun, beleş servis de böyle olsun. 

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Ali Darbaz yazdı:

Yedek aracım BMW me, özel hastanede Mercedes çarptı . Tamit için Roysroysa götürdüm, kaderimizde roys roys serviside varmış  :D Bizim xsara , ters yönden gelen çingene kamyoneti çarptı , çamurluk yamuldu, 200 verip kaçtı :D . Sanayiye bile sokamadık arabayı :D

Can sağlığı olsun, cana gelmesin de gerekirse vuruk da gezeriz:)

İkame araç vereyim galerimden dedi. Galerisine baktım da bende o araçlarla dolaşacak yürek olmadığından kibarca reddettim:)

• Beğen 8
  • Mutlu 13
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık

Geçmiş olsun abi. 

Servisin önünde öz çekim yok mu hani 😅

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

RR servisi ama ML Mercedes e biniyor, değişik bi durum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Cem hocam çok geçmiş olsun öncelikle. Arkadaşlar yazmış Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz diye. Ben de geçen gün siz kediye iyilik yaptınız kedi de bu iyiliğe karşılık verdi diye düşünüyorum.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Hasan Karabekiroglu yazdı:

RR servisi ama ML Mercedes e biniyor, değişik bi durum.

Şöför rr ‘u getireyim mi diye sormuş hastaneye gelirken, çıkışta şilede yazlığa gideceğim yıldızı getir demiş adam. Garip bir dünya:)

Oğuzkan Erışık yazdı:

Geçmiş olsun abi. 

Servisin önünde öz çekim yok mu hani 😅

Akşama aracı alırken yaparım Kardeşim:)

• Beğen 1
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Cem Işık yazdı:

Garip bir dünya

Kartvizit i bıraktın mı abiye. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Zengin kazasıda böyle oluyor demek ki... :D 

En büyük kazanız bu olsun abi... :) 

Yorum bağlantısı
Arif Aykın

Geçmiş olsun valla zenginler nasıl hayat yaşıyor böyle :D Gerçi arabanın sanayii de orjinal parçalarla tamiri 20 bin tutsa adam 40 bin ödemiştir o servise :) Neyse yarın birgün arabayı satarken havası olur arabanın.

Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

Bak kedicik uğurlu geldi. arabana rolls royce tamiri yapıldı. Satarken yazarsın, değeri  eksilmez artar. Geçmiş olsun.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

vay anasını :) Bize anca beyaz şahin çarpar, sonra da suçlu biziz, bu adam nasılsa cıngar çıkarır diye sopayla 3 kişi iner arabadan :) Abi geçmiş olsun. En büyük kazanız bu olsun inşallah. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin

Allah gecinden versin en büyük kazanız bu olsun. Geçmiş olsun. 

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

En büyük kazanız bu olsun.

Şansa bak be. Bize vursalar(Allah korusun) kaçarlar kesin.

Kedinin durumu nedir bu arada? Yazıldı mı görmedim.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bizim pasata da el arabası çarpsın anasını satayım

• Beğen 1
  • Mutlu 10
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Servet Aydın yazdı:

Bizim pasata da el arabası çarpsın anasını satayım

Vur de vuralım abi. 

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Geçmiş olsun abi.

Abinin kartını telefonunu iyice alsaydın, RR bize gelmezd e bakarsın Lotus filan alırız lazım olur. :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...