Cem Işık 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 Aksilikler peşimizi bırakmıyor. Dün eşim hastaneye gitti diş dolgusu için. Hastane otoparkında arabayı parketmiş, tam inecekken sol tarafından geçip park etmeye çalışan bir mercedes jip , tampona sürterek stop lambasını kırmış. geçmiş olsun faslından sonra , adam titrek r ses tonuyla beni aradı, eşinizin aracına dokundum istemeden, servisim var, aracı ister servisimde yaptırayım, ister siz yaptırıp faturayı bana verin ödemesini yapayım dedi. Hanımın yanına gittim, araçları değiştik. Kazalı araçla Adamın Servisini görmek için gittim ki… Rolls royce -lotus yetkili servisi.. Dün öğleden sonra saat 15:00 gibi aracı bıraktım, bugün saat 13:00 gibi hazır, adres verin teslim edelim diye aradılar.. Kaderde rolls royce servisinde araba tamir ettirmek varmış:) 22 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 25 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2021 Tampon boyandı, stop değişti. Güzelce çözüldü mevzu. Tramerle vs uğraşmadık. Kazanın bile hayırlısını versin Allah.. kasko işine girsek muhtemel hala exper bekliyor olacaktık. 13 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 (düzenlendi) Yedek aracım BMW me, özel hastanede Mercedes çarptı . Tamit için Roysroysa götürdüm, kaderimizde roys roys serviside varmış Bizim xsara , ters yönden gelen çingene kamyoneti çarptı , çamurluk yamuldu, 200 verip kaçtı . Sanayiye bile sokamadık arabayı , Sanayi 750 tl para istiyor 25 Mayıs 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 5 13 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 Eşinizde bir şey olmadığına göre göreceğiniz varmış diyelim. Geçmiş olsun, sağlık olsun, beleş servis de böyle olsun. Yorum bağlantısı
Cem Işık 25 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2021 Ali Darbaz yazdı: Yedek aracım BMW me, özel hastanede Mercedes çarptı . Tamit için Roysroysa götürdüm, kaderimizde roys roys serviside varmış Bizim xsara , ters yönden gelen çingene kamyoneti çarptı , çamurluk yamuldu, 200 verip kaçtı . Sanayiye bile sokamadık arabayı Can sağlığı olsun, cana gelmesin de gerekirse vuruk da gezeriz:) İkame araç vereyim galerimden dedi. Galerisine baktım da bende o araçlarla dolaşacak yürek olmadığından kibarca reddettim:) 8 13 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 Geçmiş olsun abi. Servisin önünde öz çekim yok mu hani 😅 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 RR servisi ama ML Mercedes e biniyor, değişik bi durum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 Cem hocam çok geçmiş olsun öncelikle. Arkadaşlar yazmış Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz diye. Ben de geçen gün siz kediye iyilik yaptınız kedi de bu iyiliğe karşılık verdi diye düşünüyorum. 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 25 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2021 Hasan Karabekiroglu yazdı: RR servisi ama ML Mercedes e biniyor, değişik bi durum. Şöför rr ‘u getireyim mi diye sormuş hastaneye gelirken, çıkışta şilede yazlığa gideceğim yıldızı getir demiş adam. Garip bir dünya:) Oğuzkan Erışık yazdı: Geçmiş olsun abi. Servisin önünde öz çekim yok mu hani 😅 Akşama aracı alırken yaparım Kardeşim:) 1 4 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 Cem Işık yazdı: Garip bir dünya Kartvizit i bıraktın mı abiye. 2 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 Zengin kazasıda böyle oluyor demek ki... En büyük kazanız bu olsun abi... Yorum bağlantısı
Arif Aykın 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 Geçmiş olsun valla zenginler nasıl hayat yaşıyor böyle Gerçi arabanın sanayii de orjinal parçalarla tamiri 20 bin tutsa adam 40 bin ödemiştir o servise Neyse yarın birgün arabayı satarken havası olur arabanın. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 Bak kedicik uğurlu geldi. arabana rolls royce tamiri yapıldı. Satarken yazarsın, değeri eksilmez artar. Geçmiş olsun. 2 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 vay anasını Bize anca beyaz şahin çarpar, sonra da suçlu biziz, bu adam nasılsa cıngar çıkarır diye sopayla 3 kişi iner arabadan Abi geçmiş olsun. En büyük kazanız bu olsun inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 Allah gecinden versin en büyük kazanız bu olsun. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 En büyük kazanız bu olsun. Şansa bak be. Bize vursalar(Allah korusun) kaçarlar kesin. Kedinin durumu nedir bu arada? Yazıldı mı görmedim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 Bizim pasata da el arabası çarpsın anasını satayım 1 10 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 Servet Aydın yazdı: Bizim pasata da el arabası çarpsın anasını satayım Vur de vuralım abi. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 Geçmiş olsun abi. Abinin kartını telefonunu iyice alsaydın, RR bize gelmezd e bakarsın Lotus filan alırız lazım olur. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts