Aslan Kara 3 Haziran 2021 Paylaş 3 Haziran 2021 Arkadaşlar merhaba, SUV araç bakıyorum. Bir tarafta sıfır araçlar bir tarafta ikinci el üst segment araçlar var. Öneri ve görüşlerinizi merak ediyorum. Max bütçem 230.000 tl . Siz hangisini önerirdiniz ?(Listede olmayan bilmediğim araçlarda olabilir ) OPEL - 1.2 130 HP BENZİN MT 6 - ESSENTIAL - 224.900 TL SEAT - ARONA 1.0 EcoTSI 110 HP DSG Style Plus 231,000 TL NİSSAN QASHQAİ- 2014 MODEL 2015 MODEL ÇIKIŞLI - 75.000 kmde, beyaz renk,black edition premium pack paketi,manuel.1.5 dci, kazasız boyasız, tramersiz - 225,000 TL Benim için görüş ve tavsiyeleriniz çok önemli, şimdiden çok teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 3 Haziran 2021 Paylaş 3 Haziran 2021 Sıfır seat içlerinde en mantıklı olanı benceTamam bsuv Qashqai gibi csuv değil ama 6 7 yaşında dizel araç almaktan çok daha iyidir.Tabi burada ihtiyaçta göz önünde bulundurulmalı. Ben bsuv alamam çünkü sığmıyorum mesela. Csuv almak zorunda kalırım. 1 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 Haziran 2021 Paylaş 3 Haziran 2021 Donanımlı egea cross 1.0 da düşünebilirsiniz. 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 Haziran 2021 Paylaş 3 Haziran 2021 Aslan bey bekar mıyız? Bekarsanız sıfır olanlardan yana tercihte bulunabilirsiniz. Evli iseniz QQ almanızı öneririm zira o bagaj lazım olacak 1 1 1 Yorum bağlantısı
Aslan Kara 3 Haziran 2021 Yazar Paylaş 3 Haziran 2021 Evren Erakçora yazdı: Donanımlı egea cross 1.0 da düşünebilirsiniz. Yorumunuz için teşekkürler. Bence seat arona otomotik 1.0 egea manuelden daha iyidir diye düşünüyorum. Murat Sahın yazdı: Aslan bey bekar mıyız? Bekarsanız sıfır olanlardan yana tercihte bulunabilirsiniz. Evli iseniz QQ almanızı öneririm zira o bagaj lazım olacak Bekarım Yorumunuz için teşekkürler. Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 3 Haziran 2021 Paylaş 3 Haziran 2021 Quasqai derim hocam. Hem segment olarak bir üst hem de buna dayanarak daha geniş. 2. eli de hatırı sayılır. Otomatiği senelerdir ailemizde kullanılıyor hiç sıkıntı çıkarmadı. dizel+otomatik olması da artı. Dizellerin sonu yaklaşsa da ülkemizde daha gideri var. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 3 Haziran 2021 Paylaş 3 Haziran 2021 Murat Sahın yazdı: Aslan bey bekar mıyız? Bekarsanız sıfır olanlardan yana tercihte bulunabilirsiniz. Evli iseniz QQ almanızı öneririm zira o bagaj lazım olacak Aynı fikirdeyim. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Taşpınar 3 Haziran 2021 Paylaş 3 Haziran 2021 Kusura bakmaz iseniz konunuza dahil olmak isterim , bu aralar bende egea yı satıp qq bakıyorum 2015 16 civarı , yolda veya sokakta bazı qq çok heybetli dururken bazıları oyuncak gibi duruyor benim çözemedigim bi fark mı var bakıyorum jant farkı filan var ama bu kadar degistirmez galiba jant 1 Yorum bağlantısı
Alparslan Coban 3 Haziran 2021 Paylaş 3 Haziran 2021 Yakın zamanda arkadaşım seat arona fr aldı style plus donanımda aslında boş değil ihtiyacı oldukça karşılıyor özellik bakımından. Tek eleştirim aracı biraz hafif buldum sürüş esnasında hissediyorsun, onun haricinde tavsiye edebilirim sanzıman gerçekten konforlu motor hacmine nazaran turbo da kendini gösteriyor fakat kesinlikle araçları almadan önce kullanın deneyin derim. 1 Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 4 Haziran 2021 Paylaş 4 Haziran 2021 Kusura bakmaz iseniz konunuza dahil olmak isterim , bu aralar bende egea yı satıp qq bakıyorum 2015 16 civarı , yolda veya sokakta bazı qq çok heybetli dururken bazıları oyuncak gibi duruyor benim çözemedigim bi fark mı var bakıyorum jant farkı filan var ama bu kadar degistirmez galiba jantEski kasası 2012 2013 modeller biraz küçük gibi dışardan bakıncaSonrası biraz daha heybetli oldu araç doğru. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 Haziran 2021 Paylaş 4 Haziran 2021 Murat Sahın yazdı: Aslan bey bekar mıyız? Bekarsanız sıfır olanlardan yana tercihte bulunabilirsiniz. Evli iseniz QQ almanızı öneririm zira o bagaj lazım olacak Bebek arabası ile bagajı dolduranlar belli ediyor kendini @Aslan Kara Bence bu liste içinde corsa tercih edilebilir. Kalite konusuna değinmeden, arona'dan daha gösterişli ve güzel bir araba bence. 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 4 Haziran 2021 Paylaş 4 Haziran 2021 Ben de olsam Seat tercih ederdim. Göreceli olmakla birlikte tasarım olarak daha yakışıklı buluyorum. Daha elit bir havası var. 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 5 Haziran 2021 Paylaş 5 Haziran 2021 Aldınız mı birini bilmiyorum ama almadıysanız: Her şartta Nissan öneriyorum. Seata dolayısıyla dsg'ye hiç bulaşmayın derim. Kumar oynamak gibi. Sıfır alıp bir yılını doldurmadan şanzumanı dağılan çok seat çok vw gördü bu gözler. Qashqai kendini ispatlamış tutulan bir araçtır. En basit mantıkla 6 yaşındaki haliyle bahsettiğiniz sıfır araçlar aynı para aşağı yukarı. Qashqai reşat altını gibi araçtır değeri düşmez. Masraf açmaz sizi üzmez. Satarken de piyasası sağlam ve hızlıdır. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 5 Haziran 2021 Paylaş 5 Haziran 2021 Aslan Kara yazdı: Arkadaşlar merhaba, SUV araç bakıyorum. Bir tarafta sıfır araçlar bir tarafta ikinci el üst segment araçlar var. Öneri ve görüşlerinizi merak ediyorum. Max bütçem 230.000 tl . Siz hangisini önerirdiniz ?(Listede olmayan bilmediğim araçlarda olabilir ) OPEL - 1.2 130 HP BENZİN MT 6 - ESSENTIAL - 224.900 TL SEAT - ARONA 1.0 EcoTSI 110 HP DSG Style Plus 231,000 TL NİSSAN QASHQAİ- 2014 MODEL 2015 MODEL ÇIKIŞLI - 75.000 kmde, beyaz renk,black edition premium pack paketi,manuel.1.5 dci, kazasız boyasız, tramersiz - 225,000 TL Benim için görüş ve tavsiyeleriniz çok önemli, şimdiden çok teşekkürler. Bi arkadaşım arona’da fazla titreşim olduğunu söylemişti, bunu deneyip test edin. Bu bütçeyle suv zorlamak yerine b sınıfı almanızı öneririm. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Haziran 2021 Paylaş 5 Haziran 2021 Muhammet Ali Deli yazdı: Sıfır alıp bir yılını doldurmadan şanzumanı dağılan çok seat çok vw gördü bu gözler. birinin sahibi ile sohbet etmeyi çok isterim tanıdık var mı aralarında? 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 5 Haziran 2021 Paylaş 5 Haziran 2021 QQ alıp şanzıman sıkıntısından dolayı satan yakınım var.yQani demem o ki biraz şans da devrede Bende egea cross derim 1 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 5 Haziran 2021 Paylaş 5 Haziran 2021 Manuel olabilecekse peugeot 2008 active dynamic modeli var pandemi zamanı gelen modeller 230bin rakamlarında. Avrupa paket diyorlar şerit takip, tabela okuma vb dolu araçlar. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-peugeot-avrupa-paket-bakir-turuncu-925359183/detay 1 Yorum bağlantısı
Aslan Kara 6 Haziran 2021 Yazar Paylaş 6 Haziran 2021 (düzenlendi) Herkese tek tek teşekkür ediyorum. Dün bayiye gidip Seat Arona aracını inceledim ve gayet güzel. Şimdi kafalar karışık. Qashqai tasarım olarak daha şık ve güzel araç. Arona ise yeni ve tasarımı sadece bir araç.Biri dizel biri benzinli otomatik.Biri sıfır biri 2.el gerçekten kafam çok karışık. Bir yandan da bir arkadaşın önerisiyle araya Kadjar'lar girdi. Anlayacağınız işin içinden çıkamaz oldum. 6 Haziran 2021 tarihinde Aslan Kara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 6 Haziran 2021 Paylaş 6 Haziran 2021 Kaskay havası güzel bir araç bir de donanımı yüksekse albenisi çok oluyor. Yetkili servis bakımlı bir tane alıp geçerdim eğer karar verici ben olsa idim. Size kolaylıklar. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 6 Haziran 2021 Paylaş 6 Haziran 2021 İlla baba moduna girecem diyosun yani Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Haziran 2021 Paylaş 7 Haziran 2021 Muhammet Ali Deli yazdı: Aldınız mı birini bilmiyorum ama almadıysanız: Her şartta Nissan öneriyorum. Seata dolayısıyla dsg'ye hiç bulaşmayın derim. Kumar oynamak gibi. Sıfır alıp bir yılını doldurmadan şanzumanı dağılan çok seat çok vw gördü bu gözler. Qashqai kendini ispatlamış tutulan bir araçtır. En basit mantıkla 6 yaşındaki haliyle bahsettiğiniz sıfır araçlar aynı para aşağı yukarı. Qashqai reşat altını gibi araçtır değeri düşmez. Masraf açmaz sizi üzmez. Satarken de piyasası sağlam ve hızlıdır. Biraz abartmıyor muusunuz;) nissan servis aralıkları 10 bin km ve pahalı. Piyasada parçalar daha pahalı. Dizel aracın yeni nesilde dpf sorunları bitmez şanzıman sorunlarınise dsg den fazladır. nissan primera maxima dan bahsetmiyoruz. Zaten müdür de lübnana kaçtı. dağılan dsg diye birşey yok. Dur kalkta aracı kavramada tutanlar hep onlar. Ve sayıları az sesleri çok çıkıyor. benim önerim b sınıfı bir araç olur. Listeden ise seat olur 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 7 Haziran 2021 Paylaş 7 Haziran 2021 DSG hem dağılmaz, dağılsa da tamiri kolay ve yaygın. Hem de en azından çalıştığı müddetçe zevk verir. Listeden Seat en mantıklısı. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Haziran 2021 Paylaş 7 Haziran 2021 Ne olursa olsun imkan var ise bundan sonra sıfırdan şaşmam Sıfır aldım en büyük masrafını 7. yılında açtı onda da 3-4 bin lira harcadım. 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Haziran 2021 Paylaş 7 Haziran 2021 Selçuk Keleş yazdı: Bi arkadaşım arona’da fazla titreşim olduğunu söylemişti, bunu deneyip test edin. Bu bütçeyle suv zorlamak yerine b sınıfı almanızı öneririm. Nasıl titresim? 3 silindir işi mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts