Hamza Bayram 26 Haziran 2021 Yazar Paylaş 26 Haziran 2021 Arkadaşlar merhaba, galerinin karşısında ki exper e gitme konusunda haklısınız fakat amcaya enişteye söz geçmeyince geçmiyor işte. Bu gün uzun yol öncesi aracımın bakımlarını yaptırmak için Ford yetkili servisine gittim. Usta 4000 TL fiyat çıkardı bunun 3500 TL si parça fiyatları dedi. Büyük ihtimalle aracın ağır bakım zamanı gelmiş. Şimdi aşağıya değişecek parça (Aralarında değişmeyip onarılacak parça var mı bilmiyorum.) listesini yazıyorum. Sizin düşünceleriniz nedir, fiyat uygun mu, ne yapayım? -Triger -Devirdayım -ön disk -ön balata -sağ motor takozu -sağ salıncak -antifiriz -motor yağı -yağ filtresi -hava filtresi -mazot filtresi -polen filtresi -v kayışı -yağ pompası Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 onarılacak parça yok da yağ pompası ciddi bir parça, sorunu nedir motorun? Hamza Bayram yazdı: Bu gün uzun yol öncesi aracımın bakımlarını yaptırmak uzun yoldan hemen önce böyle bir bakımı hiç sevmem, en ufak bir aksaklıkta yolda perişan olunur 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 Çağlar Bayur yazdı: onarılacak parça yok da yağ pompası ciddi bir parça, sorunu nedir motorun? uzun yoldan hemen önce böyle bir bakımı hiç sevmem, en ufak bir aksaklıkta yolda perişan olunur Kesinlikle katılıyorum... Yıl 2013 arkadaşım hevesle Renault Broadway aldı.Almışken İzmirde bakımını yaptırıp Nevşehirde babasına teslim edecek sapasağlam sorunsuz kullansın diyor.Motor ve Şanzıman yağı ile filtreler değişiyor yola çıkıyor Uşakta şanzıman dağılıyor.Çoluk çocuk perişan mecburen Sanayide çıkma şanzıman bulup hallettiriyor. Çıkan şanzımana bakıyorlar tapası yok yağ kalmamış. Yorum bağlantısı
Hamza Bayram 26 Haziran 2021 Yazar Paylaş 26 Haziran 2021 Çağlar Bayur yazdı: onarılacak parça yok da yağ pompası ciddi bir parça, sorunu nedir motorun? uzun yoldan hemen önce böyle bir bakımı hiç sevmem, en ufak bir aksaklıkta yolda perişan olunur Hocam motorda yağ kaçağı varmış. Tabi exper alt kapağı söküp bakmadığı için yağ kaçağını bize söylememiş. Hocam direkt olarak uzun yola çıkmayacağız bir süre kullanacağız aracı. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts