Gökhan DOĞAN 2 Temmuz 2021 Paylaş 2 Temmuz 2021 Merhabalar herkese.. 2003 fiesta benzinli sahibiyim.. yaklaşık 5 yıl önce aracima ön amortisör degistim sachs marka.. şu an aracimin süspansiyon acayip sert en ufak 3cm lik asfalt çatlağına veya logar kapağından geçsem bile araç yıkılıyor hissi veriyor.. amortisörler miyadini doldurmuş mudur aracimda 195 55 15 jant hankook marka lastik kullanıyorum. Önler 31ps arka 29ps.. bu doğrultuda hangi amortisör almam gerekli maksimum konfor için gazlı mi yağlı mi sachs Monroe marka mi? Teşekkürler Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Temmuz 2021 Paylaş 2 Temmuz 2021 tüm amortisörler yağ+gazlıdır. artık sachslar yerli üretim tam takoz gibiler. en iyisi yedek parça satanlara danışın şu an ithal amortisör işi çok zor, tse den dolayı 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 2 Temmuz 2021 Paylaş 2 Temmuz 2021 Malzemeden kaynaklı diye düşünüyorum. ilave olarak fiestanın süspansiyonları genelde serttir. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan DOĞAN 2 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2021 Çağlar Bayur yazdı: tüm amortisörler yağ+gazlıdır. artık sachslar yerli üretim tam takoz gibiler. en iyisi yedek parça satanlara danışın şu an ithal amortisör işi çok zor, tse den dolayı Orijinal motorcraft ön takımı 950 TL civarında dediğiniz gibi abi araştırıp makul bulacağım artik Ümit Türk yazdı: Malzemeden kaynaklı diye düşünüyorum. ilave olarak fiestanın süspansiyonları genelde serttir. Malzemeden kasıt amortisör mu yoksa diğer ön takım elemanları mi. Fiesta sert yapıda olduğuna hem fikiriz fakat son dönemlerde o sert yapısından daha fazla öne çıkmış gibi esneme sıfır hiç bir şekilde amortisör görev yapmıyor gibi. Dedim ya 3cm olan bir asfalt catlagindan geçince bu kadar mı rahatsız edici durum olabilir resmen amortisör kilitlemiş kendini sanki Yorum bağlantısı
Ümit Türk 2 Temmuz 2021 Paylaş 2 Temmuz 2021 Gökhan DOĞAN yazdı: Orijinal motorcraft ön takımı 950 TL civarında dediğiniz gibi abi araştırıp makul bulacağım artik Malzemeden kasıt amortisör mu yoksa diğer ön takım elemanları mi. Fiesta sert yapıda olduğuna hem fikiriz fakat son dönemlerde o sert yapısından daha fazla öne çıkmış gibi esneme sıfır hiç bir şekilde amortisör görev yapmıyor gibi. Dedim ya 3cm olan bir asfalt catlagindan geçince bu kadar mı rahatsız edici durum olabilir resmen amortisör kilitlemiş kendini sanki Dedikleriniz olabilir. Çağlar abi malzeme marka konusunda yorumda bulunmuş malzeme kötü o belli. Belki amortisör görevini yapmıyor. Ford yedek parçacı ile görüşmenizde yarar var. Yorum bağlantısı
Onur Bulut 2 Temmuz 2021 Paylaş 2 Temmuz 2021 Bende ön arka sachs kullanıyordum. Kütük gibiydi. Degişimde önleri Maysan Mando Arkaları Magneti Marelli aldım. 195.45.16 Eibach Prokit yay ile bile degişimde fark bariz hissediliyordu. Maysan daha yumuşak Magneti sachstan daha sert çıktı. Bilseydim arkayıda Maysan alırdım. Sizin aracınızda yumuşaklık daha iyi hissedilir. Üst takozları degişmeyide ihmal etmeyin. Yorum bağlantısı
Adem KIRAÇ 3 Temmuz 2021 Paylaş 3 Temmuz 2021 Ümit Türk yazdı: Malzemeden kaynaklı diye düşünüyorum. ilave olarak fiestanın süspansiyonları genelde serttir. aynen bence de malzeme kalitesinden kaynaklanıyor. Yorum bağlantısı
Gökhan DOĞAN 3 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2021 Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.. bugün maysan mando marka aldım ön 2 adet.. bariz bir şekilde yumuşaklık hissi geldi ve aracın ön tarafı 3 cm kadar yükseldi.. daha önce de bir konu açmıştım ön tekerler üstten içe doğru eğik duruyordu. Bu değişimden sonra o eğiklik de ortadan kalktı lastikler düz şekilde yere basiyor 3 Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 3 Temmuz 2021 Paylaş 3 Temmuz 2021 Gökhan DOĞAN yazdı: Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.. bugün maysan mando marka aldım ön 2 adet.. bariz bir şekilde yumuşaklık hissi geldi ve aracın ön tarafı 3 cm kadar yükseldi.. daha önce de bir konu açmıştım ön tekerler üstten içe doğru eğik duruyordu. Bu değişimden sonra o eğiklik de ortadan kalktı lastikler düz şekilde yere basiyor Maysan iyidir hayırlı olsun.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Temmuz 2021 Paylaş 4 Temmuz 2021 Gökhan DOĞAN yazdı: Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.. bugün maysan mando marka aldım ön 2 adet.. bariz bir şekilde yumuşaklık hissi geldi ve aracın ön tarafı 3 cm kadar yükseldi.. daha önce de bir konu açmıştım ön tekerler üstten içe doğru eğik duruyordu. Bu değişimden sonra o eğiklik de ortadan kalktı lastikler düz şekilde yere basiyor amortisör yükskeliğe etki etmez, üst takoz vs. değişti ise etki eder. Yorum bağlantısı
Recommended Posts