Çetin Serhat 5 Temmuz 2021 Paylaş 5 Temmuz 2021 Merhaba arkadaşlar, SEAT ARONA ECO TSI 1.0 XCELLENCE PAKET nasıl bir araçtır artıları eksileri genel bilgileri olan arkadaşlar paylaşabilir mi? Saygılarımla Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Temmuz 2021 Paylaş 5 Temmuz 2021 Bende Style Plus baktım ama bulamadım bayilerde galeriler hep kapmış. Kullanan forumda yok ama Crosland X 2008 gibi rakipleri arasında en dolusu diye öğrendim. Boyutları diğer rakiplerinden daha küçük ama iç mekan olarak daha kullanışlı. Baz donanıma göre ekstrası on park sensoru arka led stoplar otomatik park krom ön tampon izgara deri on göğüs diye hatırlıyorum. Bana göre baz donanımdan eksiği 16 jant. Baz donanımda 17 jant var. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 5 Temmuz 2021 Paylaş 5 Temmuz 2021 (düzenlendi) İbizanın yükseltilmiş hali. Bagajı sizi tatmin ediyorsa alınabilir. 5 Temmuz 2021 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Temmuz 2021 Paylaş 5 Temmuz 2021 yolda çok şirin gözüküyor derli toplu bir şey. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 5 Temmuz 2021 Paylaş 5 Temmuz 2021 Nisan ayında Avukat arkadaşım aldı... 0 km Araçla sürüş yapmadım ama kalitesini beğendim, fiyat olarak iyi... 2 kişi için yerden yüksek ideal bi araç... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 5 Temmuz 2021 Paylaş 5 Temmuz 2021 Çetin Serhat yazdı: Merhaba arkadaşlar, SEAT ARONA ECO TSI 1.0 XCELLENCE PAKET nasıl bir araçtır artıları eksileri genel bilgileri olan arkadaşlar paylaşabilir mi? Saygılarımla İbiza ile iç ölçüleri nerdeyse aynı. Bagajda "azıcık" fazlalığı var, (yine de Clio'nun bagajı ile aynı nerdeyse) Xcellence donanım ama halojen far ve manuel el freni ile ile geliyor. Bu pakette full led, elektrikli el freni, apple car play vb. olmasını beklerdim açıkçası. Bagaj kapasitesi önemli ise C sınıfı bakmanızı, değilse daha uygun fiyata İbiza almanızı öneririm. Yorum bağlantısı
Emrah Altun 5 Temmuz 2021 Paylaş 5 Temmuz 2021 (düzenlendi) Bu tür bir araç arıyorsanız yeni Hyundai Bayon'da bakabilirsiniz. Fiyatı uygun, bagajı geniş. Malzeme kalitesi nasıldır bilmiyorum yakından görmedim. 5 Temmuz 2021 tarihinde Emrah Altun tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 5 Temmuz 2021 Paylaş 5 Temmuz 2021 Arona kullanmadım ancak yerden yüksek ibiza olarak düşünebiliriz, güncel ibiza kullandım.Eski kasa ibizamda vardı. B suvlar C hb alternatifi gibi , Aronanın bagajı 400 lt benim kullandığım c segment Leonun bagajı 380 lt. Mutlu edecektir, bir bayide binin iç yaşam alanı ve kalitesi sizin için yeterli ise sorun yok. Motor canlı, tüketim makul. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Temmuz 2021 Paylaş 5 Temmuz 2021 hyundai için bazı benzetmeler başladı 2 3 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 5 Temmuz 2021 Paylaş 5 Temmuz 2021 Hyundai beyon (okunuşu öyle imiş) baz paket dışı rakamlar 300 binin üzerinde. İlla sıfır denmiyorsa o rakamlara güzel arabalar alınır. Sıfır deniyorsa bütçe belirlenir altı üstü tanımlanır. Bayii ye gidiler. Beğenilir alınıp gelinir. Yorum bağlantısı
Çetin Serhat 5 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2021 Hüseyin Sönmez yazdı: Geyik testleri efsane. O ne demek acaba? Oğulcan Akıncıoğlu yazdı: Arona kullanmadım ancak yerden yüksek ibiza olarak düşünebiliriz, güncel ibiza kullandım.Eski kasa ibizamda vardı. B suvlar C hb alternatifi gibi , Aronanın bagajı 400 lt benim kullandığım c segment Leonun bagajı 380 lt. Mutlu edecektir, bir bayide binin iç yaşam alanı ve kalitesi sizin için yeterli ise sorun yok. Motor canlı, tüketim makul. Motor canlı ne demek acaba? Emrah Altun yazdı: Bu tür bir araç arıyorsanız yeni Hyundai Bayon'da bakabilirsiniz. Fiyatı uygun, bagajı geniş. Malzeme kalitesi nasıldır bilmiyorum yakından görmedim. Bayon bagaj kaç litre? Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 5 Temmuz 2021 Paylaş 5 Temmuz 2021 Çağlar Bayur yazdı: ...benzetmeler başladı Aaa ben 😂 Niyeyse su filmi izleyen herkes bana aynı sen demişti 😒 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Temmuz 2021 Paylaş 5 Temmuz 2021 (düzenlendi) Çetin Serhat yazdı: O ne demek acaba? Motor canlı ne demek acaba? Bayon bagaj kaç litre? yol tutuş güzel demek motor idare eder demek (turbo olanı tercih ederdim şahsen) bagaj 411 lt, Clio dan az hallice demek, sınıfına göre güzel yani 5 Temmuz 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emrah Altun 5 Temmuz 2021 Paylaş 5 Temmuz 2021 Çetin Serhat yazdı: Bayon bagaj kaç litre? 411 litre bagaj var. Baz paket 282 bin tl. Bayi biraz daha indirim yapabilir. Baz paket çok da boş değil. Youtube da otomobil günlüklerim kanalı var orada incelemesi vardı. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Temmuz 2021 Paylaş 5 Temmuz 2021 411 litre bagaj var. Baz paket 282 bin tl. Bayi biraz daha indirim yapabilir. Baz paket çok da boş değil. Youtube da otomobil günlüklerim kanalı var orada incelemesi vardı. Kampanya vardı 231 bin lira idi 1.0 Ecotsi DSG? Yine mi zam gelmiş? Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 5 Temmuz 2021 Paylaş 5 Temmuz 2021 Kampanya vardı 231 bin lira idi 1.0 Ecotsi DSG? Yine mi zam gelmiş?282 bin lira, style plus paketli olan.Excellence ve FR 302 bin.Artışlara yetişemiyoruzki, kredi çeksen çıkana kadar bir 50 daha çek diye ararlar. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Temmuz 2021 Paylaş 5 Temmuz 2021 282 bin lira, style plus paketli olan.Excellence ve FR 302 bin.Artışlara yetişemiyoruzki, kredi çeksen çıkana kadar bir 50 daha çek diye ararlar.Vallahi şaşkınım şimdi baktım. Bizim iş yalan oldu. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Temmuz 2021 Paylaş 6 Temmuz 2021 Metin Akbal yazdı: Oğulcan Akıncıoğlu yazdı: 282 bin lira, style plus paketli olan. Excellence ve FR 302 bin. Artışlara yetişemiyoruzki, kredi çeksen çıkana kadar bir 50 daha çek diye ararlar. Vallahi şaşkınım şimdi baktım. Bizim iş yalan oldu. Vergi dilimine girdi demek ki 😠 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 6 Temmuz 2021 Paylaş 6 Temmuz 2021 Selçuk Bakış yazdı: Vergi dilimine girdi demek ki 😠 Bende bir ay önce aynı durumdaydım. Altından yüzde 30 kar etmeme rağmen araç fiyatlarına yetişemiyordum. Son olarak istediğimin bir alt segmentini almak zorunda kaldım. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Temmuz 2021 Paylaş 6 Temmuz 2021 Serkan Maden yazdı: Bende bir ay önce aynı durumdaydım. Altından yüzde 30 kar etmeme rağmen araç fiyatlarına yetişemiyordum. Son olarak istediğimin bir alt segmentini almak zorunda kaldım. Arabayı büyütelim derken küçüldük 😀 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 6 Temmuz 2021 Paylaş 6 Temmuz 2021 Selçuk Bakış yazdı: Arabayı büyütelim derken küçüldük 😀 Öyle bence c den b segmente düştüm. Bidakine a segmente düşmem inşallah 😆 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Temmuz 2021 Paylaş 6 Temmuz 2021 fiyatlar efsane yalnız, işin sonunu merak ediyorum, kim dediydi, sanırım Mehmet Hocaydı, en tırt arabada 500 bin tl fiyatlara alışın diyordu bir ara, bende aynını diyordum fakat bu kadar hızlı gelişeceğini tahmin edememiştim, millet sıfır alacak güçteyse hala yangından mal kaçırır gibi birini alayımda geçeyim derdinde, sonrası alamayacağını biliyor artık, bende bu şekilde aha tren kaçıyor diyip atlamıştım, neyseki ucundan tam istediğim olmasada yakaladık birşeyler, yoksa hala aynı araca devamdı Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Temmuz 2021 Paylaş 6 Temmuz 2021 Vergi dilimine girdi demek ki [emoji34]Artık nereye ne oldu bilmiyorum da neyse. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts