Köksal Yılmaz 15 Temmuz 2021 Paylaş 15 Temmuz 2021 merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı genneşme kabını değiştirince yol bilgi ekranından sıvı seviye uyarısı almaya başladım daha önceki genneşme kabında böyle sorun yoktu değiştirdikten sonra başladı sebebi nedir eskisini takıyorum sorun kalmıyor yenisini takıyorum sıkıntı çıkıyorSu seviye sensörü vardır eskisinde Yorum bağlantısı
Murat Yıldırım20 15 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Murat Yıldırım20 yazdı: merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı genneşme kabını değiştirince yol bilgi ekranından sıvı seviye uyarısı almaya başladım daha önceki genneşme kabında böyle sorun yoktu değiştirdikten sonra başladı sebebi nedir eskisini takıyorum sorun kalmıyor yenisini takıyorum sıkıntı çıkıyor Su seviye sensörü vardır eskisinde yenisinde yok kendi üzerindeki sensörü taktım şamandıra yenisindede var eskisindede var Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Temmuz 2021 Paylaş 15 Temmuz 2021 yenisinde yok kendi üzerindeki sensörü taktım şamandıra yenisindede var eskisindede varSensörün kablosu oksitlenmiş olabilir, bilgi gitmiyor görünüyor. Bende sensör de şamadıra da yok. Şamandıra neden var orasını da anlamadım Yorum bağlantısı
Recommended Posts