Mert Emre ŞAMCI 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Eşim 06.07.2021 tarihinde Samandıra kartal e-5 yolunda sol şeritte öndeki araca arkadan tamamen kusurlu olarak kaza yaptı. Son anda sağa geçmeye çalışmış sanırsamki sol önden oluşan bir hasar. Vurduğu astrada ise sağ arka çamurluk ile arka tampon değişen olacak. Belki çamurluk boya ile kurtarılabilir. Eşimin vurduğu araç autoland' e ait filo aracı. Autoland ile görüştüğümde biz yetkili servis ile çalışmıyoruz onlara arac bırakınca 3 günlük işi 10 günde yapıyorlar anlaşmalı servisimizde tamirat görür dedi. Bize yattı parası vs. yansıyıp yansımayacağı ile alakalı hiç net bilgi alamadım ancak yansıyacak diye bekliyoruz. Araç astra en kötü 2-3 gün yatsa 600-1000₺ arası bir şey yansır diye tahmin ettim. Karşı tarafın hasarı tahminen 6-10k çıkar diye düşündüm. Trafik sigortamız 43.000₺ ye kadar karşılıyor. Ancak aracımızda kasko yok. Kaza: Astra hasar: Fiesta hasar: Fiesta hasar: Fiesta hasar: Fiesta hasar: Podye ucu: Podye ucu onarım: Podye ucu onarım: Sol podye ucunda çok hafif bir onarım var. Usta sadece ufak bir onarım olduğunu ciddi bir şey olmadığını kazanında ciddi bir kaza olmadığını söylüyor. Podye ucundaki işlem aracın satış değerini çok etkiler mi? Aracımda sol ön çamurluk, davlumbaz, ön tampon ve sol ön far değişti. İşçilik: 2200₺ Parçalar: 1600₺ tuttu. Ön takıma daha baktıramadım orada sorun var mı tam bilmiyorum. Kaputta çok minik bir göçük oldu. Onuda lokal ile hallettik. Motor iç aksamda herhangi bir sorun yok. Etkilenen bir parça yok. Sadece araç bir miktar yağ eksiltmiş ancak kaçak göçek göremedim. 2 çizginin tamamına yakınken şuan ortanın hafif altında. Bu yağ nereye gitti onu çözemedim. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Çok geçmiş olsun. Podye etkileyebilir satışta rakamı. Bence astra çamurluğu değişime gitmez. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Çok geçmiş olsun. Satışı etkiler mi orası sizin ikan etmenize bağlı. Az da olsa etkiler. Benim fiestanın arka şasi ucunda ezilme olduğunu söylemişti expertiz. en kritik parça olan kaput ve tavan İki parça orjinal gerisi boyalı veya değişenli idi. Tabi alıcı bunu bilerek aldı. Aracın şaside en ufak sorun yoktu. Çok geçmiş olsun. Satışı düşünmeyin her malın bir alıcısı vardır derler. En fazla 2-3 puan kırarsınız. Tekrar geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI 9 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Çok geçmiş olsun. Podye etkileyebilir satışta rakamı. Bence astra çamurluğu değişime gitmez. Teşekkür ederiz. Düşündüğüm fiyattan en fazla 2k indirmeyi düşünüyorum. Çünkü aracın yapısını bozan bir kaza değil. Ustada söyledi zaten. Bunu sorun eden adam olursa satma zaten diye. Çok minik podye ucu bir onarım. Tabi işin içindekilerden de yorum alırsak onlarında görüşüne danışmış oluruz. Ümit Türk yazdı: Çok geçmiş olsun. Satışı etkiler mi orası sizin ikan etmenize bağlı. Az da olsa etkiler. Benim fiestanın arka şasi ucunda ezilme olduğunu söylemişti expertiz. en kritik parça olan kaput ve tavan İki parça orjinal gerisi boyalı veya değişenli idi. Tabi alıcı bunu bilerek aldı. Aracın şaside en ufak sorun yoktu. Çok geçmiş olsun. Satışı düşünmeyin her malın bir alıcısı vardır derler. En fazla 2-3 puan kırarsınız. Tekrar geçmiş olsun. Abi teşekkürler. Düşüncem 2k civarı düşmede. Experde çıkma ihtimalide var. Çıkmama ihtimalide. Ama ben yinede belirteceğim. Sol podye ucunda küçük bir işlem var diye. Kötü yanı satışa koyacağım gecenin sabahında böyle bir kaza yaşamamız oldu. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Mert Emre ŞAMCI yazdı: Abi teşekkürler. Düşüncem 2k civarı düşmede. Experde çıkma ihtimalide var. Çıkmama ihtimalide. Ama ben yinede belirteceğim. Sol podye ucunda küçük bir işlem var diye. Kötü yanı satışa koyacağım gecenin sabahında böyle bir kaza yaşamamız oldu. Vardır bir hayır kötüye yormayın. Cana gelmemiş en önemlisi bu. Fiyatını yaz sonrası gelir. Dediğin gibi expertiz bile çözemeyebilir işi ama siz belirtin. Yarın bir gün çıkar ah almayın. Vicdanınız rahat olur. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Geçmiş olsun, çok sıkıntı görünmüyor ama satışa etkisi maalesef olur, alacak kişiye resimleri göstermek yeterli olacaktır. Kimsenin zarar görmemesi sevindirici kısmı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 geçmiş olsun. bu kaza ile ilgili foto, belge, şimdiki trafik sigortanız ne varsa saklayın, dosyalayın , uyanık karşı taraf, yıl lar geçer size borç harç icra vs. kağıdı yollar ise hazırlıklı olursunuz. trafiğiniz bu olaya yeter kafidir. podye falan nedir bilmem de, sizdeki tamir olan yer üst traers (şase) bölgesi. buradan birşey olmaz, tamriciniz çok güzel söylemiş. şase dönmüş ilşlemli falan denen yer aşağıdadır, motorun bağlandığı, amortsisör kule sacının bağlandığı yer. şehir içi hasarı bu. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 2 bin liradan fazla düşürür gibi. 2 bin tl için tüfek sacı işlemli yazan arabayı alacak adam sayısı çok azdır. Bununla geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin Yorum bağlantısı
Hamit inan 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 (düzenlendi) Geçmiş olsun . Buna şükür. Arkadaş filo aracına çarpmıştı. Bir tek tampon hasarı. Aradan uzun bir zaman geçti mahkeme kağıdı ile 20 gün araç yattı deyip kira bedeli aldılar. Buna dikkat edin. 9 Temmuz 2021 tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Deniz Kom 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Sigortanızla anlaşmalı servise gitmelerinde ısrarcı olun. Benim aracıma da tam aynı yerden çarptıklarında bagaj sacı da eğilmişti. Tamponda varsa park sensörleri de değişiyor ki para eden kısım o. Bu kazada bir de sağ arka far yazarlar gibi geliyor. Çok geçmiş olsun. Belirtildiği gibi bütün tutanakları mutlaka saklayın. Sizden tamir hariç, aracın yatma bedelini de icra ile isteyeceklerdir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 filoda (çoğunda balon) kasko vardır,tüm dosyalar oradan açarlar, sonra rucü eder firmalar. zaten karşı tarafı herhangi bir yere gitmesi için ısrar edemessiniz. Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI 9 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2021 Deniz Kom yazdı: Sigortanızla anlaşmalı servise gitmelerinde ısrarcı olun. Benim aracıma da tam aynı yerden çarptıklarında bagaj sacı da eğilmişti. Tamponda varsa park sensörleri de değişiyor ki para eden kısım o. Bu kazada bir de sağ arka far yazarlar gibi geliyor. Çok geçmiş olsun. Belirtildiği gibi bütün tutanakları mutlaka saklayın. Sizden tamir hariç, aracın yatma bedelini de icra ile isteyeceklerdir. Abi eşimin çarptığı kişiyle görüştüm. Çok efendi birine benziyor. Ben asla istemem bir sorun yaşamanızı elimden ne gelirse yaparım vs. gibi konuştu. Firmada kurumsal olduğu için bu tarz merdiven altı işlere girmezler en kısa sürede aracı çıkartırlar servisten diye düşünüyorum. Çünkü autoland da görüştüğüm kişide şunu dedi. Eğer araç yürüyorsa biz parça siparişi veriyoruz parça gelince servise alıyoruz. Yetkili servise bırakmıyoruz anlasmalı oldugumuz servislerde işlem yapıyoruz dedi. Yetkili servis 3 günlük işi 10 günde yapıyor vs dedi telefonda görüstügüm autoland yetkilisi. Yorum bağlantısı
Fırat Önal 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Geçmiş olsun. Cana bir şey olmamış gerisi teferruat. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 10 Temmuz 2021 Paylaş 10 Temmuz 2021 Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Sizin aracınız bu kazadan dolayı bir değer kaybı yaşayacak gibi görünüyor. Çamurluğunuz değişmiş ve kaputunuz boyalı olacak, sol tüfek sacınızın ucunda da onarım olacak ama bu çok fazla etkilemez aracın değerini. Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI 10 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2021 Alaattin Çakıroğlu yazdı: Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Sizin aracınız bu kazadan dolayı bir değer kaybı yaşayacak gibi görünüyor. Çamurluğunuz değişmiş ve kaputunuz boyalı olacak, sol tüfek sacınızın ucunda da onarım olacak ama bu çok fazla etkilemez aracın değerini. Kaputum kaza önceside boyalıydı. Çamurluğum ise ne tesadüftür ki kaza önceside değişendi Umarım pek etkilemez satış rakamını Yorum bağlantısı
Onur Bulut 10 Temmuz 2021 Paylaş 10 Temmuz 2021 Geçmiş olsun Mert. İşçilik fiyatı bana fazla gibi geldi. Pazarlık etseydin keşke. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 11 Temmuz 2021 Paylaş 11 Temmuz 2021 Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın Cana gelmemiş ya önemli olan bu. Satış rakamı 3-5 aşağı olsun n'olacak? Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 11 Temmuz 2021 Paylaş 11 Temmuz 2021 Mert Emre ŞAMCI yazdı: Kaputum kaza önceside boyalıydı. Çamurluğum ise ne tesadüftür ki kaza önceside değişendi Umarım pek etkilemez satış rakamını O zaman bir değer kaybı yaşamazsınız. Şase de olsaydı sıkıntı olurdu. Tekrar geçmiş olsun Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Temmuz 2021 Paylaş 12 Temmuz 2021 Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 12 Temmuz 2021 Paylaş 12 Temmuz 2021 Geçmiş olsun Allah beterinden korusun Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Temmuz 2021 Paylaş 12 Temmuz 2021 Mert Emre ŞAMCI yazdı: Kaputum kaza önceside boyalıydı. Çamurluğum ise ne tesadüftür ki kaza önceside değişendi Umarım pek etkilemez satış rakamını 2004 arabada vidalı kaput çamurluk kapı vs değişir , ona bakacak olanı zaten piyasa keşfeder, motoru bitiği kastırır 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts