Alişan YILMAZ 12 Temmuz 2021 Paylaş 12 Temmuz 2021 Merhabalar, Mondeo mk4 2.0 TDCI sonrasında Kuga 2.0'a geçtim. Bundan sonra da Mondeo Mk5 düşünüyorum yalnız bindiğim araçlar hep 2.0 hacminde motorlardı. Turbo beslemeli benzinli mondeoları 4.kasada da kullanma fırsatım olmadı 5.kasada da kullanma şansım olmadı. Bütçem doğrultusunda 2.0TDCI zorluyorum yalnız çok fazla araç çıkmıyor maalesef karşıma. Otomatik tercih ettiğim için 1.6TDCI eliyorum direkt listeden. 1.5 Ecoobost'lar kafamı çok karıştırıyor Yakıt olarak çok fazla olmamakla beraber performansı tatmin eder mi aklımda soru işaretleri oluştu. Siz değerli otoclubtürkiye ailesinin fikirleri benim için çok önemli Eğer tecrübeleriniz varsa bunlardan yararlanmak isterim. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Temmuz 2021 Paylaş 12 Temmuz 2021 1.5 lerde bir devirdaim borusu kaynaklı sorun vardı sanki? bana aldımamışlardı 1.5 kugayı. @Servet Aydın 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 12 Temmuz 2021 Paylaş 12 Temmuz 2021 Yakıt tüketimi olarak 10 litre altı ortalama hayal gibi.Ama konfor olarak çok iyidir. Ben 4.5 sene 1.6 tdci olanını kullandım.Performans harici her konuda tatmin eder. En dandik kısmı bagaj kapağı çok basit yapılmış.Bagaj amortisörü olmayışı bunda etken. Bagajı 550 litre civarına çıkartılabiliyor. Amortisör konforu 17 orjinal lastikleri ile birlikte gayet tatminkar. Yakıt sizin için çok önemli değilse alın keyfine bakın. 1 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 12 Temmuz 2021 Paylaş 12 Temmuz 2021 Yakıt tüketimi şehir içi 12 13 uzun yolda 8 lt. gibi belirtiliyor. Tüketim bana yüksek geldiği için 1.6 dizel almıştım. Onun dışında kusursuz bir araç. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Aygün 12 Temmuz 2021 Paylaş 12 Temmuz 2021 Ben de sizin gibi aynı motor kombinasyonlu mondeo düşünüyordum ama fordcu bir arkadaşım o motorların çok sorunlu olduğunu ve uzak durmamı söyledi. Detayını hatırlamıyorum mutlaka bilen birileri vardır. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Temmuz 2021 Paylaş 12 Temmuz 2021 1.5 i bilmiyom da 1.6 larda su hortum ile ilgili çok problem yaşayan var. Motor yaptırmaya kadar gidiyor patlarsa zamansız. Kontrol etmek lazım sık sık 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 12 Temmuz 2021 Paylaş 12 Temmuz 2021 2.0 motorun rahatlığı ve gücünü hiçbir 1,5 veremez, imkan varsa 2.0tdci alınır, keyifle yollarda sürülür. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 12 Temmuz 2021 Paylaş 12 Temmuz 2021 1.5 2015 modelini sıfır almış 12.000 km kullandım. Gerçekten muhteşem bir araç. Yakıtı şehir içi 9-10 lt çivarı şehir dışı 7-8 lt tabi bu hız kuralları dahilinde olan yakıt tüketimi. Tek satma nedenim arsasını ben mondeoya biniyorum diye vermeyen bir dayı yüzünden. Satıp 5.20 d almıştım. Mondeo Tavsiye edeceğim bir araçtır. Bagajı hafif olsun diye magnezyumdan yapılmadır. Arka camları kalındır ses İzalasyonu on numaradır bu yüzden. Ben kullanırken en ufak sorun yaşamadım. 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Temmuz 2021 Paylaş 12 Temmuz 2021 Arda Bülent Güzel yazdı: satma nedenim arsasını ben mondeoya biniyorum diye vermeyen bir dayı yüzünden. Satıp 5.20 d almıştım. müteahhit komşumuz vardı, merso su pırl pırıl yatardı, satın alımlara giderken kullanırdı. 2 2 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 12 Temmuz 2021 Paylaş 12 Temmuz 2021 Arda Bülent Güzel yazdı: Tek satma nedenim arsasını ben mondeoya biniyorum diye vermeyen bir dayı yüzünden. Satıp 5.20 d almıştım. Abi dayi 520d sonrasi verdi mi arsayi 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 12 Temmuz 2021 Paylaş 12 Temmuz 2021 Abi dayi 520d sonrasi verdi mi arsayi Gittim yanına arabayı gördü. Bu sefer ben almam arsanı dedim. Dayıda zaten araba senin değilki dedi. Kiralık yada birinden aldın geldin dedi [emoji4] 2 8 Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 13 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2021 Teşekkürler yorumlarda çok güldüm iki yıl kugaya devam edip 2.0 TDCİ mondeo mk5 almaya karar verdim 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 13 Temmuz 2021 Paylaş 13 Temmuz 2021 Ben bir kaç kere niyetlendim de nasip olmadı, 2.0 tdci iyidir ama. 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 15 Temmuz 2021 Paylaş 15 Temmuz 2021 Güzeldir, Ford'un üzerinde çok çalışığı bir araçtır, bazı testlerde D değil E segment ayarında degerlendiriliyor. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 Bu arabanın şanzımanını çok gömüyorlar. Klasik bir 6 ileri tork konvertörlü mü yoksa daha mı kötü? 1 Yorum bağlantısı
Erman Uzun 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 1.5 ler tam otomatik şanzımandan sorun olmaz bence de ustam 2.0 tdci al 1.5 ler üzer dedi aksi gibi 2.0 da da power shift var keşke onda da tam otomatik olsaydı ama aklımda olan araçlardan 2.0 dizel otomatik bu sınıf araçlara 2.0 veya üstü motor şart 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Temmuz 2021 Paylaş 26 Temmuz 2021 Dogan Arsiray yazdı: 1.5 lerde bir devirdaim borusu kaynaklı sorun vardı sanki? bana aldımamışlardı 1.5 kugayı. @Servet Aydın 1.6 olanlar. 1.5 kuga ortağımda 5 yıldır var. Tık yok. Tüketimi çok iyi 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 26 Temmuz 2021 Paylaş 26 Temmuz 2021 Yakıtı fazla gelebilir. Zaten fakirler Mondeo'ya binmesin. Bunun dışında başka bir sıknıtısı olan araba değildir. Buna bağlı olarak her D sınıfının markus talihi olan 2. elde değer kaybını yaşar. SUV'dan sonra arabaya bindiğinizi hisseceksiniz. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Temmuz 2021 Paylaş 26 Temmuz 2021 Selim Bilgin yazdı: Bu arabanın şanzımanını çok gömüyorlar. Klasik bir 6 ileri tork konvertörlü mü yoksa daha mı kötü? tork konvertörlü gelişik bir aisin. Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 9 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2021 Hüseyin Sönmez yazdı: Yakıtı fazla gelebilir. Zaten fakirler Mondeo'ya binmesin. Bunun dışında başka bir sıknıtısı olan araba değildir. Buna bağlı olarak her D sınıfının markus talihi olan 2. elde değer kaybını yaşar. SUV'dan sonra arabaya bindiğinizi hisseceksiniz. Yakıt için sorunum yok, Sorento 13 Litre yakıyor, Kuga ortalama şehir içi 9-10 litre yakıyor Zaten önceki aracım Mondeo MkIV olduğundan D sınıfını uzun bir süre kullandım. Aracı kar etmek amacıyla almayacağım o yüzden 2.el değer kaybını da göze alıyorum. Kafamda netleşti 2.0 TDCI alacağım, alışmışlığı bozmayalım 1 Yorum bağlantısı
Erman Uzun 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Mondeo da 2.0 yakışır zaten bende yıllardır D segment araç kullanıyorum ancak şu sıralar suv bakıyorum kardeşim ve ben cekincem acaba D segment sonrası suv binmek bagaj genişlik dışında tatmin eder mi yoksa keşke yine D segment alsaydın denilir mi Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 3 Eylül 2021 Yazar Paylaş 3 Eylül 2021 Erman Uzun yazdı: Mondeo da 2.0 yakışır zaten bende yıllardır D segment araç kullanıyorum ancak şu sıralar suv bakıyorum kardeşim ve ben cekincem acaba D segment sonrası suv binmek bagaj genişlik dışında tatmin eder mi yoksa keşke yine D segment alsaydın denilir mi Valla hocam ben mk4 2.0 TDCI mondeodan sonra Kugaya geçtim özellikle böyle dağ tepe v.s gezerseniz çok güzel oluyor yani öyle çok fark ettirmedi, yol tutuşu güzel awd olması da güzel 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts