İçeriğe Yönlendir

Döküm Kaynak Yapılır Mı?

Erhan Doruk

Recommended Posts

Erhan Doruk

Güncelleme paylaşayım. Yeni petek 450 Eur + işçilik de 1500 TL dediler. Peteğin çıkmasına hiç bakmadım , ustalar da çıkma için dönüş yapmadı. Kazandaki ufak deliği sunffiz tarzı bir yapıştırıcı ile kapatmayı planlıyorum. Özellikle esnek ve ısıya dayanıklı bir ürün araştıracağım. Çünkü sertleşen yapıştırıcı ile döküm malzemenin ısı genleşme katsayıları fakrlı olduğundan ilk ısınmada birbirini bırakacaklarını düşünüyorum. Kaynak da da aynı sorun oluyor.

Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu

Konuda geçtimi veya araştırdınızmı bilemiyorum ama soğuk kaynak işinizi görmezmi yapan yer az tabi.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Erhan Doruk yazdı:

Güncelleme paylaşayım. Yeni petek 450 Eur + işçilik de 1500 TL dediler. Peteğin çıkmasına hiç bakmadım , ustalar da çıkma için dönüş yapmadı. Kazandaki ufak deliği sunffiz tarzı bir yapıştırıcı ile kapatmayı planlıyorum. Özellikle esnek ve ısıya dayanıklı bir ürün araştıracağım. Çünkü sertleşen yapıştırıcı ile döküm malzemenin ısı genleşme katsayıları fakrlı olduğundan ilk ısınmada birbirini bırakacaklarını düşünüyorum. Kaynak da da aynı sorun oluyor.

selsil'in ürünlerine bakmanızı öneririm. Fabrikalarını biliyorum, arge'si kimsede yoktur herhalde.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Erhan Doruk

Bir güncelleme paylaşayım. Bu kışı idare etsin diye kaçağın olduğu yeri biraz zımparalayıp sunfix tarzı hamur gibi olan yapıştırcıdan kullandım. Isıya dayanıklıymış  . 3 haftadır kazan çalışıyor , henüz kaçak olmadı. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...