Doğukan İpekçi 29 Temmuz 2021 Paylaş 29 Temmuz 2021 Selamlar, aracım 1800-2000 devir arası 1. ve 2. viteste tekliyor ama şu şekilde 1 de hızlı kalkıp 2 ile devam dersem tekleme yok. Yavaş yavaş hızlansam da tekleme yok ama 2. viteste 1700-1800 devirde biraz gittikten sonra hızlanıp üçe atmak istersem 2-3 kere tekliyor sonra açılıyor diğer vitesler de bir problem yok. Bahsettiğim arıza enjektör pisliği ve kurumlardan kaynaklı olabilir mi? Şehir içi ve sakin kullanılan bir araç genelde? Bu sorun hakkında ne yapabilirim? Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 29 Temmuz 2021 Paylaş 29 Temmuz 2021 Bence normal. Araç biraz ağır. Devirli kullanımda daha bi keyifli olur.. Yorum bağlantısı
Doğukan İpekçi 29 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2021 Alpay Sumer yazdı: Bence normal. Araç biraz ağır. Devirli kullanımda daha bi keyifli olur.. Teklemeden kastım benzinli araçtaki buji arızası gibi içerde beni ufak sarsıyor. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 29 Temmuz 2021 Paylaş 29 Temmuz 2021 Doğukan İpekçi yazdı: Teklemeden kastım benzinli araçtaki buji arızası gibi içerde beni ufak sarsıyor. Kesik kesik mi davranıyor.. Gaz ister gibi mi? ben gaz ister gibi olduğunu düsündüm. Yorum bağlantısı
Doğukan İpekçi 29 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2021 Alpay Sumer yazdı: Kesik kesik mi davranıyor.. Gaz ister gibi mi? ben gaz ister gibi olduğunu düsündüm. Evet kesik kesik denebilir. Tam betimleyemedim de kusura bakmayın 🙂 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 29 Temmuz 2021 Paylaş 29 Temmuz 2021 Yakıt kaynaklı olabilir. Son depoda farklı marka veya kötü yakıt almıs olabilirmisiniz? Yorum bağlantısı
Ali Gök 29 Temmuz 2021 Paylaş 29 Temmuz 2021 arıza lambası yakıyormu ? Alpay Sumer yazdı: Yakıt kaynaklı olabilir. Son depoda farklı marka veya kötü yakıt almıs olabilirmisiniz? yakıt kaynaklı olsa sadece belli bir devirde veya 2 den 3 e atmak yerine devamlı olurdu sanki Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 29 Temmuz 2021 Paylaş 29 Temmuz 2021 Aracın güç beklentisiyle alakalı olabilir.. Diğer alternatifler daha belirgin sorunlar yapardı bence.. Yine de map temizliği enjektor bakımı yapılabilir.. Hata kodu var mı baktınız mı? Yorum bağlantısı
Ali Gök 29 Temmuz 2021 Paylaş 29 Temmuz 2021 gaz pedalı bunlarda ara sıra temizlik gerektiriyor. ondanda yapabilir bende astra varken arıza lambası yakıp koruma moduna alıyordu temizlendi ve düzelmişti onada bakmak lazım Yorum bağlantısı
Doğukan İpekçi 31 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2021 egr, boğaz temizliği ve map sensörü temizliğine gideceğim yakın zamanda. Kurum bağlayan parçalardan kaynaklı olması bana da muhtemel geliyor. Aracım şehir içi ve devirsiz kullanılıyor çoğunlukla. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 31 Temmuz 2021 Paylaş 31 Temmuz 2021 Doğukan İpekçi yazdı: egr, boğaz temizliği ve map sensörü temizliğine gideceğim yakın zamanda. Kurum bağlayan parçalardan kaynaklı olması bana da muhtemel geliyor. Aracım şehir içi ve devirsiz kullanılıyor çoğunlukla. Bakım iyidir. Hata kodu var mı baktın mı? Yorum bağlantısı
ömer can çolak 20 Kasım 2021 Paylaş 20 Kasım 2021 1.3dizel otomatik yeni aldım, aynısı bende olıyor şehir içersinde vitesi erken atıyo ve devir saatide 1500kadar geriliyor 1800 çıkana kadar titreme yapıyor bildiğimiz dizelin devirsiz sürme gibi titriyor, benim sorun şu ilk defa dizel yarı otomatik opel kullanıyorum kullanıcıdan kaynaklı bi olay mı ? Gaz ayarı gibi bişey oluyo bunlarda vitesi şu aralıkta değiştirsin gibi bişey varmı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts