Ali Cihangiroğlu 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 (düzenlendi) Murat Öngür yazdı: tartışmasız focus neden mi ? Yol tutuş , sağlamlık , kalite, konfor hepsi focusta mevcut Reanult ise bir kere 1,3 çekişi kim nederse desin sıkıntı büyük ihtimal turbo ludur küçük motorlarda turboya aşırı yük biniyor bu da normalden kısa sürede arızaya sebep oluyor. Tek artısı yakıt dır belki yol tutuş tamam ama megan geri kalmaz, ki bunu diyen azılı Fordçu benim sağlamlık aynılar,kalite megan daha kalite, konfor yine megan, motora gelince evet küçük sayılır ama kendini kanıtlamış bir motordur, kimler kullanıyor sanırım bakmadın, arızalarınıda araştırman lazım.... focusun tek + sı ne yazıkki az daha iyi olan yol tutuşu.... Focus son kasa ve üst paket olsaydı o zaman tamam derdim, motorda güçlü olacak ama (1.5turbo motorlu küçük hacimli turbo oda, hani bozulur dediğin küçük hacimlilerden).... 9 Ağustos 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 (düzenlendi) İlanda Megane joy paketmiş kendisi birçok ekstra yaptırmış belli de iç aydınlatmayı filan şahsen beğenmedim ben. Bendeki araçta Megane Icon gerçekten beğendim aracı. Joyu da gördüm Touch paketi de Touch yine iyiydi de joy paketler gerçekten boş. Renault alacaksanız Icon olsun, orijinal olarak neredeyse her türlü özellik dahil olarak geliyor. Ben sonradan yapılan eklentileri pek hoş karşılamıyorum araçlarda. İyi yerde yaptırmıştır sorunsuzdur bilemem ama bana her an sıkıntı çıkaracakmış gibi gelir özellikle elektronik aksamdaki oynamalar. Focus klasik focus her şeyiyle taş gibi araç. Al bin tepe tepe kullan. Fikrim şu arkadaşların da genelinin dediği gibi yeni olan her zaman daha iyidir. Bu nedenle Megane diyorum Turbo benzinli olması da bir diğer artısı 1.6 atmosferikten her halükarda daha güçlü bir motor bu. Ekstraları nerede nasıl yaptırmış iyi öğrenin arkadaki hasarlı yeri de iyice inceletin kafanıza yatarsa alın. Ali Cihangiroğlu yazdı: yol tutuş tamam ama megan geri kalmaz, ki bunu diyen azılı Fordçu benim sağlamlık aynılar,kalite megan daha kalite, konfor yine megan, motora gelince evet küçük sayılır ama kendini kanıtlamış bir motordur, kimler kullanıyor sanırım bakmadın, arızalarınıda araştırman lazım.... focusun tek + sı ne yazıkki az daha iyi olan yol tutuşu.... Focus son kasa ve üst paket olsaydı o zaman tamam derdim, motorda güçlü olacak ama (1.5turbo motorlu küçük hacimli turbo oda, hani bozulur dediğin küçük hacimlilerden).... Focus 2021 olsaydı direkt focus derdim ben Ali abi. Duruşu ayrı motoru ayrı güzel Megane a göre Aşırı pahalı olması tek sorunu Fordun.. Yol tutuş olayına gelirsek Megane gerçekten başarılı bu konuda focus kadar. Focusa göre en büyük handikabı iç malzemesi daha kaliteli Fordun. Megane belli 7-8 yıl sonra dökülecekmiş gibi bir hissi var. 2015 focusum hala sıfır gibidir mesela. Renault genel olarak kalite yönünden Forda göre geride. Yoksa yol tutuş hız motor güç olarak yakaladılar geri değiller. 9 Ağustos 2021 tarihinde Muhammet Ali Deli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 (düzenlendi) Şuan Focus alayım deseydim bakalım neymiş duruma bakıyorum..... buldum bana uyanı.... motor 3 silindir (pek sevmem ama hadi olsun) St-Line 1.0 otomatik 120 hp 382 bin tl. unu böyle boş almam, ilave opsiyon eklerim kesin kesnlikle Co-Pilot 360 eklerdim kesin: 382+17= etti 399 ses siteminde ekle = 406 bin Geliştirilmiş Adaptif Hız Kontrol Sistemi, Dur& Kalk(Stop&Go) Özellikli (8 İleri Otomatik Sanzıman) Adaptif Hız Kontrol Sistemi (EcoBlue Manuel motor-şanzıman) Çarpışma Önleme Yardımcısı (Yaya ve Bisikletli algılama özelliği ile) Şerit Takip Sistemi, Şeritte Kalma ve Şerit Hizalama Yardımcısı Takip Mesafesi Uyarı Sistemi Acil Durum Manevra Destek Sistemi Trafik Levhası Tanıma Sistemi Sürücü Dikkat Takip Sistemi ve Otomatik Yanan Uzun Farlar bu fiyata suv a terfi ederdim... yalnız bu ayarda bir focusa rakip olacak markada azdır, vw liste dışı diyim anlayın siz.... 9 Ağustos 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Muhammet Ali Deli yazdı: Yol tutuş olayına gelirsek Megane gerçekten başarılı bu konuda focus kadar. Focusa göre en büyük handikabı iç malzemesi daha kaliteli Fordun. Megane belli 5-6 yıl sonra dökülecekmiş gibi bir hissi var. 2015 focusum hala sofor gibidir mesela. Renault genel olarak kalite yönünden Forda göre geride. Yoksa yol tutuş hız moto güç yakaladılar geri değiller. Hocam benim araç 13 yaşında ve tüm gün güneş altındadır. Ne gölge yer ararız ne de cam altı yansıtıcı vb koyuyoruz. İç aksamda henüz ne leke ne soyulma hiçbirşey yok. Ali abi mıncıkladı arabayı referansım o ona sorabilirsin 5 6 yılda dökülmüyor. 13 oldu daha birşey yok. Akşama foto çeker atarım olmazsa 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 (düzenlendi) Muhammet Ali Deli yazdı: Focus 2021 olsaydı direkt focus derdim ben Ali abi. Duruşu ayrı motoru ayrı güzel Megane a göre Aşırı pahalı olması tek sorunu Fordun.. Yol tutuş olayına gelirsek Megane gerçekten başarılı bu konuda focus kadar. Focusa göre en büyük handikabı iç malzemesi daha kaliteli Fordun. Megane belli 7-8 yıl sonra dökülecekmiş gibi bir hissi var. 2015 focusum hala sıfır gibidir mesela. Renault genel olarak kalite yönünden Forda göre geride. Yoksa yol tutuş hız motor güç olarak yakaladılar geri değiller. Katılıyorum, o zaman bende Focus derdim, yalnız İcon megan konusu geçen focustan daha kaliteli iç malzemeye sahip, yalıtımda sanırım yine megan iyidir.... Uzun dönem dayanma konusunda evet bunada katılıyorum Ford sağlamdır, rakibi markalardan daha sağlam, hatta kaza yapsam Ford içinde olmayı yeğlerim diyim sen anla..... Yalnız adam gibi kullanırsan Meganda dökülmez, ilkayın araba örnek, bu arada bizim şantiyede İlkayın megandan vardı, canına okudular senelerce, yinede alt takım falan ayrı gövde bütünlüğünde sorun yoktu, ben renoyu sevmediğim halde bu aracı baya kullandım, uzun yolda özellikle megan 2 dizelle rahat ettiyidim, motor pis zaten, bastınmı nasılsa uçuyor yav bunun dizeli, birde bassamda yakmıyor meret yinede senin kastettiğin manada ve uzuun vadede Ford u seçerdim sağlamlık açısından... 9 Ağustos 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 İlkay BAŞARAN yazdı: Hocam benim araç 13 yaşında ve tüm gün güneş altındadır. Ne gölge yer ararız ne de cam altı yansıtıcı vb koyuyoruz. İç aksamda henüz ne leke ne soyulma hiçbirşey yok. Ali abi mıncıkladı arabayı referansım o ona sorabilirsin 5 6 yılda dökülmüyor. 13 oldu daha birşey yok. Akşama foto çeker atarım olmazsa Fotoya gerek yok doğrudur kullanım şekli de önemli sürekli kullanılıyor mu önemli. Bende öyle bir his oluşturdu yılların Fordçusu olarak malzemesi bir tık kalitesiz geldi 20 sene binen de vardır inanırım ama gün içinde sürekli aktif kullanılıyor mu bence önemli bu konuda. Benim bindiğim araçlar da garajda durmuyor gün boyu Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Muhammet Ali Deli yazdı: Fotoya gerek yok doğrudur kullanım şekli de önemli sürekli kullanılıyor mu önemli. Bende öyle bir his oluşturdu yılların Fordçusu olarak malzemesi bir tık kalitesiz geldi 20 sene binen de vardır inanırım ama gün içinde sürekli aktif kullanılıyor mu bence önemli bu konuda. Benim bindiğim araçlar da garajda durmuyor gün boyu Haftanın 5 günü sabah işe gider akşam gelir eşim. 55 km git gel. Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: Katılıyorum, o zaman bende Focus derdim, yalnız İcon megan konusu geçen focustan daha kaliteli iç malzemeye sahip, yalıtımda sanırım yine megan iyidir.... Uzun dönem dayanma konusunda evet bunada katılıyorum Ford sağlamdır, rakibi markalardan daha sağlam, hatta kaza yapsam Ford içinde olmayı yeğlerim diyim sen anla..... Abi yalıtımda bence aynılar. Hız da yaptım bana pek farklı gelmedi ama 2021 focusu bilmiyorum ayırdedecek kadar binmedim. Yalıtım olayı lüks araçlarda belirgin iyi Mercedes BMW filan bunlarda. Diğer normal markalarda c segmentlerin hepsinin yalıtımı aşağı yukarı aynı. Her marka araca binmişimdir bunu gözlemleyecek kadar uzun yolda filan bu böyle.. Bence tabi. Renault da özellikle eski kasalarda bir sıkıntısı da trim sesi olayı çoktu biliyorum ama araç yeni olduğundan şimdilik bir şey yok. İnşallah olmaz da kulak takıldı mı sinir olurum. Sen bayadır biniyorsun var mı bir şey? Yorum bağlantısı
Murat Öngür 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 (düzenlendi) Ali Cihangiroğlu yazdı: yol tutuş tamam ama megan geri kalmaz, ki bunu diyen azılı Fordçu benim sağlamlık aynılar,kalite megan daha kalite, konfor yine megan, motora gelince evet küçük sayılır ama kendini kanıtlamış bir motordur, kimler kullanıyor sanırım bakmadın, arızalarınıda araştırman lazım.... focusun tek + sı ne yazıkki az daha iyi olan yol tutuşu.... Focus son kasa ve üst paket olsaydı o zaman tamam derdim, motorda güçlü olacak ama (1.5turbo motorlu küçük hacimli turbo oda, hani bozulur dediğin küçük hacimlilerden).... Katılmıyorum abi bende ford kullanırım senelerdir bir ranault un ford dan iyi olacak bir özelliği olduğuna yakıt haricinde inanmıyorum , hele hele sağlamlık ve yol tutuşu kesinlikle katılmıyorum. tabi ben böyle düşünüyorum herkesin düşüncesi farklıdır saygı duyarım 9 Ağustos 2021 tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 genelde şuan her marka aynı gibi oldu zaten, ufak tefek farklar var sadece, Ford sürüş zevkinde hala en iyilerden ama, bu açıdan hala ilk tercihlerimden birisi yine Ford olurdu mesela, tabii bunun yanında başka şeylerde lazım, artık bir sürü şeyi tartar olduk, helede deli seviyelere çıkan bu fiyatlara kılıkırk yarıp araba seçmekte zor, alması dert seçmesi dert, sıkıldım vallahi bune arkadaş... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: genelde şuan her marka aynı gibi oldu zaten, ufak tefek farklar var sadece, Ford sürüş zevkinde hala en iyilerden ama, bu açıdan hala ilk tercihlerimden birisi yine Ford olurdu mesela, tabii bunun yanında başka şeylerde lazım, artık bir sürü şeyi tartar olduk, helede deli seviyelere çıkan bu fiyatlara kılıkırk yarıp araba seçmekte zor, alması dert seçmesi dert, sıkıldım vallahi bune arkadaş... Birer tane O 302 alıp karavan yapalım abi. Mis turbo falan da yok karadüzen. Bas kızartma yağını yaksın Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Çok fazla borçlanmayayım dersen Focus, bütçe yeterli dersen Megane diyorum bende. Çünkü ikisi de ortalama fiyat görünüyor. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Model ve Km avantajından dolayı Magane Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 İlkay BAŞARAN yazdı: Haftanın 5 günü sabah işe gider akşam gelir eşim. 55 km git gel. Bizim şirkette cliolar ve egealar vardır. Hepsi sıfır alınır. Gün içinde pazarlamacılar en az 200 300 km yol yapar. 1 kez inip 1. Kez de binmezler. Araçlara mal da atarlar yeri gelir numuneydi oydu buydu. Araca da gün içinde en az 10-15 kez iner binerler eşek niyetine kullanılır. Aynı araca yeri gelir 3-4 farklı kişi biner. Klasik şirket araçlarını düşünün. 3-4 yılda bir garanti bittikten sonra hemen filo değişir genelde. Bu araçların 4-5 senede yıprandığını sizin araç bu kullanımla 15 senede ancak yıpranır. Anlatmaya çalıştığım şey bu. Ford'un 5 senede eskimesiyle hele renonunki aynı değil. Siz olayı kişisel algıladınız sanırım daha da eklemeyeceğim bir şey iyi günler. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 (düzenlendi) Muhammet Ali Deli yazdı: Abi yalıtımda bence aynılar. Hız da yaptım bana pek farklı gelmedi ama 2021 focusu bilmiyorum ayırdedecek kadar binmedim. Yalıtım olayı lüks araçlarda belirgin iyi Mercedes BMW filan bunlarda. Diğer normal markalarda c segmentlerin hepsinin yalıtımı aşağı yukarı aynı. Her marka araca binmişimdir bunu gözlemleyecek kadar uzun yolda filan bu böyle.. Bence tabi. Renault da özellikle eski kasalarda bir sıkıntısı da trim sesi olayı çoktu biliyorum ama araç yeni olduğundan şimdilik bir şey yok. İnşallah olmaz da kulak takıldı mı sinir olurum. Sen bayadır biniyorsun var mı bir şey? meganı denemedim açıkcası yorumlardan ve eski megana göre konuşuyorum, kendi aracıma bakarsam yani kilyoya Fiestamdan iyi hemde baya baya iyi, üstelik fiestaya baya ses yalıtımı için uğraşmıştım, yinede lastik sesi alıyor ama öyle kafa şişiren seviyede değil, genel manada sessiz, özellikle motor yüksek devir harici sıfır seste .... ama benim istediğim sessizlik seviyesi dediğin gibi merso da falan var oda üst modellerde, onlarda zaten hayal, megandı şuydu buydu seviyesinde orta direk araçlarda hemen hemen hepsi aynı gibi, hepsi ses alıyor yok öyle süper sessizi, o yüzden pek takılmıyorum bakmıyorum bu konuya, Ford da değişti aslında, benim 2006 fiestama göre imdiki fiesta çok daha sessiz mesela, daha konforlu rahat ve daha iyi yolda tutuyor, kısaca bu sınıfta hepsi aynı gibi, artık alanlar donanım motor şanzıman üçlüsüne göre bakıyor sanırım, gerisi zevk meselesi zaten... 9 Ağustos 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: genelde şuan her marka aynı gibi oldu zaten, ufak tefek farklar var sadece, Ford sürüş zevkinde hala en iyilerden ama, bu açıdan hala ilk tercihlerimden birisi yine Ford olurdu mesela, tabii bunun yanında başka şeylerde lazım, artık bir sürü şeyi tartar olduk, helede deli seviyelere çıkan bu fiyatlara kılıkırk yarıp araba seçmekte zor, alması dert seçmesi dert, sıkıldım vallahi bune arkadaş... Ford istiyordum çok uçuk fiyatı. Bu Megane'ı aldık üstüne biraz daha koyup bi tane de Clio aldık şirkete. Focus parasına.. Focusun full paketi hele aşırı uçuk.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 (düzenlendi) Muhammet Ali Deli yazdı: Renault da özellikle eski kasalarda bir sıkıntısı da trim sesi olayı çoktu biliyorum ama araç yeni olduğundan şimdilik bir şey yok. İnşallah olmaz da kulak takıldı mı sinir olurum. Sen bayadır biniyorsun var mı bir şey? valla şuan 4000 küsürde araba, şimdilik trim sesi çıtır pıtır ses yapmadı, memnunum, malzeme kalitesi güzel o yüzden iconda icon diyorum zaten, rahat sessiz hızlı yeterince iyi yol tutuyor, az yakıyor frenler güzel şanzıman motor zaten seçme sebebim, genel anlamda memnumum.... sevmediğim yanı renk fazla dikkat çekiyor yoksa güzel renk tabii ve arkadaşlarında dediği gibi boyası hassas, seramik vs. şart renoya bence..... bakalım 4 sene daha kesn bende Allah izin verirse, tepemi attıracak birşey yaparsa direk yolcu olur zaten 9 Ağustos 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Muhammet Ali Deli yazdı: Bizim şirkette cliolar ve egealar vardır. Hepsi sıfır alınır. Gün içinde pazarlamacılar en az 200 300 km yol yapar. 1 kez inip 1. Kez de binmezler. Araçlara mal da atarlar yeri gelir numuneydi oydu buydu. Araca da gün içinde en az 10-15 kez iner binerler eşek niyetine kullanılır. Aynı araca yeri gelir 3-4 farklı kişi biner. Klasik şirket araçlarını düşünün. 3-4 yılda bir garanti bittikten sonra hemen filo değişir genelde. Bu araçların 4-5 senede yıprandığını sizin araç bu kullanımla 15 senede ancak yıpranır. Anlatmaya çalıştığım şey bu. Ford'un 5 senede eskimesiyle hele renonunki aynı değil. Siz olayı kişisel algıladınız sanırım daha da eklemeyeceğim bir şey iyi günler. Kişisel neden algılayayım alt tarafı araba hakkında konuşuluyor. Bu tarzda konuşacaksan ekleme zaten iyi olur. Mesajların denk geldikçe okuyorum hep bi sert taraftasın. Biraz sakin. Burada herkes birbirini tanır. Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: valla şuan 4000 küsürde araba, şimdilik trim sesi çıtır pıtır ses yapmadı, memnunum, malzeme kalitesi güzel o yüzden iconda icon diyorum zaten, rahat sessiz hızlı yeterince iyi yol tutuyor, az yakıyor frenler güzel şanzıman motor zaten seçme sebebim, genel anlamda memnumum.... sevmediğim yanı renk fazla dikkat çekiyor yoksa güzel renk tabii ve arkadaşlarında dediği gibi boyası hassas, seramik vs. şart renoya bence..... bakalım 4 sene daha kesn bende Allah izin verirse, tepemi attıracak birşey yaparsa direk yolcu olur zaten Bendeki klasik beyaz. Şansıma 3 paket vardı bayide baktım inceledim iyice, icon bariz ağzına kadar dolu abi. Parasını fazlasıyla hak ediyor. Renolar zaten tam F/P araçları ne oldurur tam ne öldürür. Şaka bir yana şahsen gerçekten beğendim ama büyük konuşmamak lazımmış renoya binmem hayatta diyordum biniyoruz şimdi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Muhammet Ali Deli yazdı: Ford istiyordum çok uçuk fiyatı. Bu Megane'ı aldık üstüne biraz daha koyup bi tane de Clio aldık şirkete. Focus parasına.. Focusun full paketi hele aşırı uçuk.. imkanım olsaydı Puma st line +tekno paket+konfor paket+açılır cam tavan alacaktım, ne yazıkki deli fiyat farkı çıkıyordu, boşuda beni kesmedi, full olacakki içine bindiğimde fiesta kuga corurirer focu transit görnümlü konsolunu gözardı edebileyim dediydim olmadı.... Fordun gıcık tarafları: sağlam vs. yol tutuşu vs süper tamam amaaaa yanlış motor şanzıman seçimleri her modelinin içinin birbirine benzemesi tatmin etmeyen trim kalitesi st line yazıpta aslında vw haylayn gibi aslında boşlayn oluşu opsiyon diye sizi ütmeleri gibi etmenler can sıkıyor Ford da, bende böyle enazından, fiyatta pahalı ama malum rakibine göre aynı sayılır yinede pahalı... Muhammet Ali Deli yazdı: Bendeki klasik beyaz. Şansıma 3 paket vardı bayide baktım inceledim iyice, icon bariz ağzına kadar dolu abi. Parasını fazlasıyla hak ediyor. Renolar zaten tam F/P araçları ne oldurur tam ne öldürür. Şaka bir yana şahsen gerçekten beğendim ama büyük konuşmamak lazımmış renoya binmem hayatta diyordum biniyoruz şimdi ya ben azılı Fordçu oldu Kilyocu 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: yapacak birşey yok, sıfırlar böyle... egea cross lounge 1.0 100 hp manuel verelim abime o zaman, 280 bin tl. hadi bakalım... egeamı meganmı.... https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-11-yillik-sahibinden-duzenli-bakimli-bayi-cikisli-full-dolu-e200-936467597/detay Bu abi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Murat Sahın yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-11-yillik-sahibinden-duzenli-bakimli-bayi-cikisli-full-dolu-e200-936467597/detay Bu abi eski kardeş eski, sıfırcıyız biz şaka bir yana araba tabii, 2. el olacaksa bunlara vereceksin zaten 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Muhammet Ali Deli yazdı: 2015 focusum hala sıfır gibidir mesela. Benim fiesta 2015 model hala sıfır kokusu var içinde. İçtrim dersen hala ilk günki gibi. Ne bir eskilik ne bir kötü ilk bakış etkisi yok. 97 model fordumda dipdiriydide çok mıncıklanmışına denk geldik o sıralar Dediğin gibi yeni herzaman yenidir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 (düzenlendi) Fatih Sarıkaya yazdı: Benim fiesta 2015 model hala sıfır kokusu var içinde. İçtrim dersen hala ilk günki gibi. Ne bir eskilik ne bir kötü ilk bakış etkisi yok. 97 model fordumda dipdiriydide çok mıncıklanmışına denk geldik o sıralar Dediğin gibi yeni herzaman yenidir. ya benim meşhur 2006 fiestam nasıldı, yıkayıp servise gittiğime abi öne koyma dükanı kapama içeri koy baride sıfır diye satalım diyorlardı hele çekin şu fiestaları geriye bakarız diyordum bende 86 Taunusumuzda taş gibindi, hey gidi günler heyy, Ford sağlamdır her daim... ama dediğin gibi yeni yenidir ve yenilerde eskisi gibi değiller artık... 9 Ağustos 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Murat Sahın yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-11-yillik-sahibinden-duzenli-bakimli-bayi-cikisli-full-dolu-e200-936467597/detay Bu abi yaşıyoruz bu hayatı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts