Murat Sahın 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 (düzenlendi) Ümit Türk yazdı: yaşıyoruz bu hayatı. Ümit bütçem elverse dakika düşünmem Binip bir uzun yol yaparsan sebebini anlarsın. Yakıt falan gözüne gelmez emin ol. Ali Cihangiroğlu yazdı: eski kardeş eski, sıfırcıyız biz şaka bir yana araba tabii, 2. el olacaksa bunlara vereceksin zaten Eski dediğin şu an bayiden alacağımız sıfır rönoyu gömer mi ona bakmak gerek bence 9 Ağustos 2021 tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Bence focus. Megane isteniyorsa dizel olmalı bence. Eğer baba kullanacaksa benzinli olabilir. Çok duydum 1.3lerin zorlandığında piston kolunu büktüğünü. Ne kadar doğrudur ne kadar bakımlıdır bu kıranlar bilemem ama. Sadece duyduklarım. 25binlik araçlarla takas olur demiş. Durumunu bilemem ama bu arkadaşın arabayı düzgün kullandığını düşünmüyorum şahsen. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Ben de Megane derim fakat ilandaki araç ile ilgilenmezdim. Rengi muhteşem ama. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 megane sıfır fiyat listesinde bir gariplik var. manuel ile otomatik arasında 70 bin TL fiyat farkı garip, diğer hiçbir modelinde böyle uçurum yok? ben olsam sıfırını bayiye giderek sorardım. 30-40 bin fark olursa sıfır alrıdım 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 megan Çağlar Bayur yazdı: megane sıfır fiyat listesinde bir gariplik var. manuel ile otomatik arasında 70 bin TL fiyat farkı garip, diğer hiçbir modelinde böyle uçurum yok? ben olsam sıfırını bayiye giderek sorardım. 30-40 bin fark olursa sıfır alrıdım seksen tane indirim modeli var renonun. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Bence focus. Megane isteniyorsa dizel olmalı bence. Eğer baba kullanacaksa benzinli olabilir. Çok duydum 1.3lerin zorlandığında piston kolunu büktüğünü. Ne kadar doğrudur ne kadar bakımlıdır bu kıranlar bilemem ama. Sadece duyduklarım. 25binlik araçlarla takas olur demiş. Durumunu bilemem ama bu arkadaşın arabayı düzgün kullandığını düşünmüyorum şahsen. Mercedes'le birlikte geliştirilen ve bir kaç yıldır kullanılan 1,3 tce motor mu piston kolu büküyor? Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Çağlar Bayur yazdı: megane sıfır fiyat listesinde bir gariplik var. manuel ile otomatik arasında 70 bin TL fiyat farkı garip, diğer hiçbir modelinde böyle uçurum yok? ben olsam sıfırını bayiye giderek sorardım. 30-40 bin fark olursa sıfır alrıdım Bazen bayilerde inanılmaz fiyatlar olabiliyor model ve pakete göre, bayiye uğramak faydanıza olabilir. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Murat Sahın yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-11-yillik-sahibinden-duzenli-bakimli-bayi-cikisli-full-dolu-e200-936467597/detay Bu abi Fiyata bak almanyada ki akrabalarım 2002 modelini 7000 euro + 1250 euro da ful bakım ve yeni lastıklerde bu paranın içerisinde almışlar ve araba daha 160 binde kazası belasız araç işin enteresan yanı Almanyada yaşayıp petlas lastik almışlar . 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 (düzenlendi) Murat Sahın yazdı: Ümit bütçem elverse dakika düşünmem Binip bir uzun yol yaparsan sebebini anlarsın. Yakıt falan gözüne gelmez emin ol. Eski dediğin şu an bayiden alacağımız sıfır rönoyu gömer mi ona bakmak gerek bence gömer tabii, ama eski bitti kardeş, eski eskidir adam gibi fiyata satsalar arabayı bu ilandak merso çoktan presi boylamıştı zaten, sıfırına biniyor olurduk, bakkalada renoyla giderdik 9 Ağustos 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Sahın 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Murat Öngür yazdı: Fiyata bak almanyada ki akrabalarım 2002 modelini 7000 euro + 1250 euro da ful bakım ve yeni lastıklerde bu paranın içerisinde almışlar ve araba daha 160 binde kazası belasız araç işin enteresan yanı Almanyada yaşayıp petlas lastik almışlar . Almanyadaki akrabalarınız sıfır km röno meganı kaça alabiliyor ona da bakmak lazım Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Sıfır Megane hemen hemen aynı fiyattır, ikici eller arasında uçurum var ama. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Mahmut Yıldız yazdı: Mercedes'le birlikte geliştirilen ve bir kaç yıldır kullanılan 1,3 tce motor mu piston kolu büküyor? Bir tane fotoğrafını gördüm. Bir kaç kişiden de duyduklatçrık bu şekilde. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 (düzenlendi) Oğuzkan Erışık yazdı: Bir tane fotoğrafını gördüm. Bir kaç kişiden de duyduklatçrık bu şekilde. hadi yaaa, ben hiç duyadım, varmı link falan, bende araştırayım.... baktım baya... yok kardeş böye bir dert, eski 1.2 tce lerde 1-2 olay buldum, adamlar yazılım falan karıştırmışlar işe, eee abartırsan eline alırsın motoru... neyse ne mersoda ne renoda bu konuda birşey bulamadım, 1.3 tce zaten apayrı bir motor, hadi diyelimki yazılım yaptık, o da dert değil, bu motorun 130-140-155-160 hp olanları var, yazılımda 165 e çıkıyormuş, tabi gerek yok, 160 hp olarak fabrikasyon satılan bu motorda sorun çıkmıyorsa 130 luk bendeki çerez güç gelir sanırım yani sorun olmaz, yeterki bakımları aksatma uygun mazleme kullan zalak zalak kullanma yazılım atıp zorlama, zaten bunları yaptınmı ne olsa dayanmaz.... 9 Ağustos 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: bu motorun 130-140-155-160 hp olanları var, Turbo ve bazı parçaları illaki farklıdır. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: hadi yaaa, ben hiç duyadım, varmı link falan, bende araştırayım.... baktım baya... yok kardeş böye bir dert, eski 1.2 tce lerde 1-2 olay buldum, adamlar yazılım falan karıştırmışlar işe, eee abartırsan eline alırsın motoru... neyse ne mersoda ne renoda bu konuda birşey bulamadım, 1.3 tce zaten apayrı bir motor, hadi diyelimki yazılım yaptık, o da dert değil, bu motorun 130-140-155-160 hp olanları var, yazılımda 165 e çıkıyormuş, tabi gerek yok, 160 hp olarak fabrikasyon satılan bu motorda sorun çıkmıyorsa 130 luk bendeki çerez güç gelir sanırım yani sorun olmaz, yeterki bakımları aksatma uygun mazleme kullan zalak zalak kullanma yazılım atıp zorlama, zaten bunları yaptınmı ne olsa dayanmaz.... Ali abi gördüğüm fotoğrafı aradım ama bulamadım internette. Dediğim gibi canlı şahit olmadım, duyduklarım bu şekilde. Bir iddiam yok 🙂 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Bir tane fotoğrafını gördüm. Bir kaç kişiden de duyduklatçrık bu şekilde. Eski 1,2 tce içindi galiba onlar. 1,3 tce için sorun duymadım hiç. Varsa çıkar kokusu zaten. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 10 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2021 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-pazarliksiz-bol-ekstrali-megane4-askeri-personelden-943780515/detay/ Megane yeni linki, adam 186 bin tlye indirmiş Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 (düzenlendi) Metin Uzunoğlu yazdı: Turbo ve bazı parçaları illaki farklıdır. olabilir tabii, demek istediğim aynı motorun 160 lığı sorunsuz çalışıyorsa bendeki 130 luk rahat rahat çalışır, yediği yük çok daha az, bu açıdan daha rahatım demek istediydim... Oğuzkan Erışık yazdı: Ali abi gördüğüm fotoğrafı aradım ama bulamadım internette. Dediğim gibi canlı şahit olmadım, duyduklarım bu şekilde. Bir iddiam yok 🙂 yok canım sıkıntı değil, doğruda olabilirdi, o zaman daha iyi enazından böyle bir riskten haberim olurdu ona göre davranırdım, dediğin iyi oldu anlayacağın neyseki bir soruna rastlamadım.... Mahmut Yıldız yazdı: Eski 1,2 tce içindi galiba onlar. 1,3 tce için sorun duymadım hiç. Varsa çıkar kokusu zaten. evet 1.2 ler içinmiş oda 2 tane bulabildim oda galiba aynı araçtan bahsediyorlardı, 1.3 te bulamadım hiçbirşey, bu arada içini çözeyim diye Haynes ten servis kitapçığını alıp inceleyecektim, baktımki daha çıkmamış, Mersoya sorayım hele 10 Ağustos 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: evet 1.2 ler içinmiş oda 2 tane bulabildim oda galiba aynı araçtan bahsediyorlardı, 1.3 te bulamadım hiçbirşey, bu arada içini çözeyim diye Haynes ten servis kitapçığını alıp inceleyecektim, baktımki daha çıkmamış, Mersoya sorayım hele arkadaşımın Qashgai 1,2 turbo aracında da bu motor vardı zannedersem. Benden çok servis kullandı demişti. Borcu biter bitmez satmıştı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 (düzenlendi) Metin Uzunoğlu yazdı: arkadaşımın Qashgai 1,2 turbo aracında da bu motor vardı zannedersem. Benden çok servis kullandı demişti. Borcu biter bitmez satmıştı. doğrudur, şimdilerde 1.0 3 silindir motoru koca arabalara takıyorlar, bakalım bunlar uzun vadede ne yapacak, şahsen bu motoru ancak A- hadi B de olsun ama bu sınıf araçta zorlamayla alırdım, zaten almadımda.... bendekine böyle bir soruna rastlarsam yada başıma buna benzer bir olay geldiği an satarım aracı dakika beklemem, uğraşamam, bunu kaldıracak ne bünye kaldı nede uğraşacak hal, inşallah sorunsuz gider, birde bunumu düşüneceğim, neyse şimdilik gayet memnunum motordan, bakalım bakımını vs aksatmadan kullanacağım... 10 Ağustos 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: doğrudur, şimdilerde 1.0 3 silindir motoru koca arabalara takıyorlar, Avrupa da MK5 mondeo 1.0 motor ile satılıyor... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 Metin Uzunoğlu yazdı: Avrupa da MK5 mondeo 1.0 motor ile satılıyor... büyük hata, biz 1.6 tdci yi beğenmiyoruz burada 3 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 (düzenlendi) Murat Sahın yazdı: Almanyadaki akrabalarınız sıfır km röno meganı kaça alabiliyor ona da bakmak lazım Ben ranault a bakmam zaten almamda hatta kapımdan içeri sokmam. d segmentini bile seri olarak her sene üretemeyen devamlı başka araçlar çıkaran bir marka kendi ülkesi haricinde sattığı ülke Tr ingiltere Abd de en çok arıza yapan araçlar kategorisine bile çoğu zaman almıyorlar 10 Ağustos 2021 tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts