Muharrem ZURNACI 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 (düzenlendi) Herkese merhaba, Aracım Ford Fiesta Titanium X 1.4i 5K OV. 84.000 KM'de. 1-Aracımı 83.000 km'de aldım. Önceki sahibi 75.000 km'de bakım yaptırdığını söyledi fakat ne bakımları yapıldığını bilmemekteyiz. Bir sonraki bakım periyodumuz nedir? 2-Aracı alır almak disk ve balata hiç kalmadığından değiştirdim. Bosch marka taktırdım fakat aracım fren yaparken çok aşırı bir ıslık sesi çıkartıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? 3-Triger seti değişimi ne zaman olmalı. Ford resmi sitesinde 135.000 km ya da 9 yaş yazmaktadır. Aracım 9 yaşında. Nasıl bir yol izlemeliyim? 4-Plaka, Tavan, Ayak aydınlatmalarını değiştirmek istiyorum. Arıza lambası yakmadan beyaz renk led almak istiyorum. Photon led aydınlatma önerdiler. Bilginize talibim. 5-Aracımın paspasları eski, paspas önerilerinizi istirham ederim. 6-APP Plaka yaptırdım. Bandrolü ve mührü mevcut. Muayeneden geçer dediler fakat yine de bu sayfadaki üstadların da konuyla ilgili yorumlarını rica ederim. 7-Araç içinde yer alan USB ye telefon bağladığımızda gidip geliyor devamlı şarj etmiyor. Bunu nasıl çözebilirim? 8-Siyah renk olmasından dolayı kılcal fırça çiziği çok var. İstanbul'da önerebileceğiniz kaliteli pasta cila yaptırabileceğim bir yer var mı? Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Saygılar. 10 Ağustos 2021 tarihinde Muharrem ZURNACI tarafından düzenlendi Ekleme yaptım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 Muharrem ZURNACI yazdı: Herkese merhaba, Aracım Ford Fiesta Titanium X 1.4i 5K OV. 84.000 KM'de. 1-Aracımı 83.000 km'de aldım. Önceki sahibi 75.000 km'de bakım yaptırdığını söyledi fakat ne bakımları yapıldığını bilmemekteyiz. Bir sonraki bakım periyodumuz nedir? 2-Aracı alır almak disk ve balata hiç kalmadığından değiştirdim. Bosch marka taktırdım fakat aracım fren yaparken çok aşırı bir ıslık sesi çıkartıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? 3-Triger seti değişimi ne zaman olmalı. Ford resmi sitesinde 135.000 km ya da 9 yaş yazmaktadır. Aracım 9 yaşında. Nasıl bir yol izlemeliyim? 4-Plaka, Tavan, Ayak aydınlatmalarını değiştirmek istiyorum. Arıza lambası yakmadan beyaz renk led almak istiyorum. Photon led aydınlatma önerdiler. Bilginize talibim. 5-Aracımın paspasları eski, paspas önerilerinizi istirham ederim. 6-APP Plaka yaptırdım. Bandrolü ve mührü mevcut. Muayeneden geçer dediler fakat yine de bu sayfadaki üstadların da konuyla ilgili yorumlarını rica ederim. 7-Araç içinde yer alan USB ye telefon bağladığımızda gidip geliyor devamlı şarj etmiyor. Bunu nasıl çözebilirim? 8-Siyah renk olmasından dolayı kılcal fırça çiziği çok var. İstanbul'da önerebileceğiniz kaliteli pasta cila yaptırabileceğim bir yer var mı? Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Saygılar. Hoş geldiniz, hayırlı olsun. 1 ve 3- Hemen ağır bakım. 2 Disk değişmesi gerekebilir. Balata sahte de olabilir. 4- Arıza lambası yakmaz. Photon'lar güzel. 5- 3d havuzlu şiddetle tavsiye ederim. 6- Muayeneden geçiyor ancak polis trafikte isterse ceza yazabiliyor. 9- Ben burada yaptırdım ve memnun kaldım: https://www.instagram.com/p/CPm_FnrDsZ3/?utm_source=ig_web_copy_link Yorum bağlantısı
Muharrem ZURNACI 10 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2021 Sani Gerşon yazdı: Hoş geldiniz, hayırlı olsun. 1 ve 3- Hemen ağır bakım. 2 Disk değişmesi gerekebilir. Balata sahte de olabilir. 4- Arıza lambası yakmaz. Photon'lar güzel. 5- 3d havuzlu şiddetle tavsiye ederim. 6- Muayeneden geçiyor ancak polis trafikte isterse ceza yazabiliyor. 9- Ben burada yaptırdım ve memnun kaldım: https://www.instagram.com/p/CPm_FnrDsZ3/?utm_source=ig_web_copy_link Üstadım disk ve balatalar bosch servisinde değiştirildi, rodaj nedeniyle ötüyor olabilir mi? Ağır bakımda neler yapılıyor ve maliyeti nedir? 3D havuzlu paspas için öneriniz var mı? Marka, site, satıcı vs.. Çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 boş balata öter, fıtratı o, usb de kaliteli kablo deneyin, kablo seçer. trigeri zaten değiştirin devirdaimi de ihmal etmeyin 1 Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 Bosch balatanın ötmesi için imalatta bişey kullanıyorlar herhal 1 Yorum bağlantısı
Muharrem ZURNACI 10 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2021 Çağlar Bayur yazdı: boş balata öter, fıtratı o, usb de kaliteli kablo deneyin, kablo seçer. trigeri zaten değiştirin devirdaimi de ihmal etmeyin Hocam kabloda biraz boşluk var. Deformasyon da olabilir. Ama yarın farklı bir kablo ile deneyeceğim. Orijinal kablolar ile test ediyorum. Triger tamir fiyat düzeyi nedir? Teşekkürlerimle Yorum bağlantısı
Muharrem ZURNACI 11 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 11 Ağustos 2021 Aracıma Triger+Devirdaim için Ina ve Dayco markalar için 600 TL fiyat aldım. İşçilik de 650 TL. Toplam 1.250 TL. Önerdiğiniz bir marka var mıdır? fiyat skalası nasıl? İstanbul Anadolu yakasında yönlendirebileceğiniz usta var mı? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Ağustos 2021 Paylaş 11 Ağustos 2021 Muharrem ZURNACI yazdı: Aracıma Triger+Devirdaim için Ina ve Dayco markalar için 600 TL fiyat aldım. İşçilik de 650 TL. Toplam 1.250 TL. Önerdiğiniz bir marka var mıdır? fiyat skalası nasıl? İstanbul Anadolu yakasında yönlendirebileceğiniz usta var mı? Avrupa Yakası var. Osman usta ile irtibata geçin. https://goo.gl/maps/XMdMJw7PKwLBhGs99 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Yakup ince 12 Ağustos 2021 Paylaş 12 Ağustos 2021 Muharrem ZURNACI yazdı: Hocam kabloda biraz boşluk var. Deformasyon da olabilir. Ama yarın farklı bir kablo ile deneyeceğim. Orijinal kablolar ile test ediyorum. Triger tamir fiyat düzeyi nedir? Teşekkürlerimle benim bildiğim fiestanın usb si telefon sarj etmek için değildir usb bellek vb okumak içindir istediğiniz kalitede kablo denerseniz deneyin hep kesik kesik sarj olacaktır. Yorum bağlantısı
Muharrem ZURNACI 12 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2021 Fiesta 2021 1.4 Benzin Otomatik 85.000 bakımı için hangi yağ kullanabilirim. Castrol 5W/30 Tam Sentetik mi? Mobil 1 ESP 5W/30 Tam Sentetik mi? Ya da daha kaliteli bir öneri mi? Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 12 Ağustos 2021 Paylaş 12 Ağustos 2021 Fiesta iyidir. Fiesta kral araçtır. Fiesta fiestadır festival gibidir.. binip bindirip tadına doyamadığım birkaç araçtan biridir. O ufaklığına rağmen içinin ferahlığı, sanayi yüzü görmeyişi, dağa taşa vursan da gık etmeyişi ne bileyim.. 2004, 2006 makyajsız ve 2012 kasasına bindim taş gibi araçtır. Hep dizeline bindim gerçi ama beni hiç üzmedi son birkaç senede de eşim binerdi bakımını yapar yağını suyunu verirdim yakıtını da en iyisinden koydum mu gıkını çıkarmazdı.. Şimdi yolda görüyorum bazen eski kasayı içim bir garip oluyor. Eski sattığım arabalarımın bile fotolarını silmedim öyle durur drive'da.. Hoş ilk arabamın bile fotosunu saklarım Hala gördüğüm fiestalar ne çürüktür ne çarıktır kaya gibidir. Daha 10-15 sene binilir gibi bu araçlara aynı model başka markalar çürürken Fiesta adeta zamana meydan okur. Ford nasıl üretti ne yaptıysa taştır taş bu araçlar.. Kısacası, Fiesta başka bir dünyadır. Başka markaya da binseniz Ford'un focusuna kugasına bilmem neyine de binseniz sıfır araca da binseniz görünce şöyle bir ulan bee ne bindik zamanında diyip hiç üzmedi dedirtiyor size. Ufaktır tefektir ama işinizi görür kimselere muhtaç etmez. Tabi her makine gibi bakarsan bakar sana ama iyi bakar. Öyle sağı solu patlamaz durduk yere.. Konuya dönersek, en iyisini alın gücünüz yettiğince en iyisini takın kullanın bu araçta. Üzmez sizi. Orası burası kopmaz patlamaz can sıkmaz. 2 1 Yorum bağlantısı
Emre Usta 15 Ağustos 2021 Paylaş 15 Ağustos 2021 Fiesta icin once philips puskullu model pesine stark full power suan bi led kullaniyorum.bi led harici en iyisi stark full power tavsiye ederim.philips puskullu modelin adaptoru oluyor ve isik siddeti stark full powerden dusuk.ikiside csp lede sahip karsi tarafin gozunu almaz.paraniz varsa bi lede gecin.hepsinide kullandim.benim kullanici gorusum bu sekilde.mercekli bi led bu sekilde aydinlatiyor.carlitek marka bi led 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 15 Ağustos 2021 Paylaş 15 Ağustos 2021 Mercek disari mi bakiyr benim gozdemi sikinti var [emoji16][emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Emre Usta 15 Ağustos 2021 Paylaş 15 Ağustos 2021 Resimden dolayi oyle gozukuyor [emoji23] Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 15 Ağustos 2021 Paylaş 15 Ağustos 2021 Emre Usta yazdı: Fiesta icin once philips puskullu model pesine stark full power suan bi led kullaniyorum.bi led harici en iyisi stark full power tavsiye ederim.philips puskullu modelin adaptoru oluyor ve isik siddeti stark full powerden dusuk.ikiside csp lede sahip karsi tarafin gozunu almaz.paraniz varsa bi lede gecin.hepsinide kullandim.benim kullanici gorusum bu sekilde.mercekli bi led bu sekilde aydinlatiyor.carlitek marka bi led Bu markanın yağmur performansı nasıl iyi mi ?Bir de ömrü ne kadardır siz ne kadardır kullanıyorsunuz 1 aydır sepette bekliyor şeytan dürtmeye başladı ? Yorum bağlantısı
Muharrem ZURNACI 16 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2021 Metin Taşcı yazdı: 4- photon,inwelss gibi aliexpress mallarına o kadar para kesinlikle vermeyin. philips’in arkasında fan olmayan püsküllü modeli var onu tavsiye ederim. TRY 421.28 57% Off | 2X Philips Ultinon Essential LED Kit 6000K 12V H4 H7 H11 HB2 HB3 HB4 H1R2 9003 9005 9006 9012 Headlight H8 H11 H16 LED Fog Lamps https://a.aliexpress.com/_vrqhmo Emre Usta yazdı: Fiesta icin once philips puskullu model pesine stark full power suan bi led kullaniyorum.bi led harici en iyisi stark full power tavsiye ederim.philips puskullu modelin adaptoru oluyor ve isik siddeti stark full powerden dusuk.ikiside csp lede sahip karsi tarafin gozunu almaz.paraniz varsa bi lede gecin.hepsinide kullandim.benim kullanici gorusum bu sekilde.mercekli bi led bu sekilde aydinlatiyor.carlitek marka bi led Photon marka T10 plaka, ayak aydınlatma için aldım. İstediğim gibi oldu. Fakat kısa, uzun, sis farları için philips deneyebilirim. Yorum bağlantısı
Emre Usta 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 Bu markanın yağmur performansı nasıl iyi mi ?Bir de ömrü ne kadardır siz ne kadardır kullanıyorsunuz 1 aydır sepette bekliyor şeytan dürtmeye başladı [emoji3]3 aydir kullaniyorum yagmurda iyi genel olarak.stark ise zes chip kullaniyor.aliexpresste bakabilirsiniz Yorum bağlantısı
Recommended Posts