Ali Darbaz 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 Merhaba Arabanın 4 kapsıda açılırken gacır gacır acılıyor. Eve gelip kapıyı açınca tüm komşular bana bakıyor. Feci şekilde gacırdıyor. Ne alıp sürmemi tavsiye edersiniz. Saygılar Yorum bağlantısı
Cem Işık 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 Sıvı gres iyi olur. Yoksa geçici çözüm wd40 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2021 Ali Gök yazdı: wd40 sık Bunu sıkınca çok kısa sürede eski haline geldi. Cem Işık yazdı: Sıvı gres iyi olur Bunu sürünce yapış yapış oldu araba. Kir toz yapıştı. Bendeki sıvı gress shell markaydı. Bir şey varmış, adını bilemedim, sıkınca sonsuza dek sesi kesiyor diyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 Sürünce sonsuza dek sesi kesen ne ola ki;? Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 Tunap 101 sıvı gresi denemenizi tavsiye ederim. Eski punto aracımızda cam tavan kızaklarının yağlanmasında kullanırdım. Kesinlikle çok şey fark ediyor ve toz tutmuyor. aynı ürünü kapı kilidi vb bölgelerde de kullandım sonuç güzeldi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2021 Ayhan Asil yazdı: Sürünce sonsuza dek sesi kesen ne ola ki;? Arkadaımın Puntosuna sanayide sürmüşler 2 yıldır ses çıkarmıyormuş. Şu klima kalitelerine sürdükleri beyaz kremsi maddemi acaba. Yorum bağlantısı
Cem Işık 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 Sıvı olmayan bildiğimiz gres sürerdim ben eski jipe. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2021 Cem Işık yazdı: Sıvı olmayan bildiğimiz gres sürerdim ben eski jipe. Araba klimalarının klapelerine buna benzer bişey sürüyorlar. Biz bunu kapılara sürsek sonuç nasıl olur acaba . https://www.aliexpress.com/item/4000103642960.html Yorum bağlantısı
Arif Aykın 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 Silikon sprey olabilir belki aşınma sonucu oluşuyor gergilerden geliyor o ses. Kapı menteşelerine falan odaklanma. Bende de geliyordu fındık kadar sıvı gres sıktım şu an sorun yok 2 yıldır. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2021 Burak Kuşçu yazdı: Tunap 101 sıvı gresi denemenizi tavsiye ederim. Eski punto aracımızda cam tavan kızaklarının yağlanmasında kullanırdım. Kesinlikle çok şey fark ediyor ve toz tutmuyor. aynı ürünü kapı kilidi vb bölgelerde de kullandım sonuç güzeldi Şişesi çok tanıdık geldi... Ama çok pahalı imiş. Bizim servise bir sorayım.. https://urun.n11.com/diger-yaglar/tunap-mp-101-sivi-gres-400ml-P217127143 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 Wurth likit gres sur boca etme. Ha belki gergi kırılmış olabilir. O zaman gerci takır tukur ses çıkarır. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 Ali Darbaz yazdı: Arkadaımın Puntosuna sanayide sürmüşler 2 yıldır ses çıkarmıyormuş. Şu klima kalitelerine sürdükleri beyaz kremsi maddemi acaba. Bilmiyorum ki; olabilir. Kaportacılara bir sormak lazım. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 Gergilerin içinde plastik var o aşınınca da aynı ses olur. Yağlama olayında en minimal miktar sürülmeli yoksa toz toprak yapışı ve gerginin arasına gidip aşınmayı artırır Bence gergileri güzel bir yıkayıp kuduğundan emin olunca mercimekten daha az miktar gres (incesi değil o akar gider) sürüp yaydırın. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 Menteşe de ömrünü doldurabiliyor. Gres sürünce geçmemesinin sebebi bu olabilir. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 Hhs beyaz gres sürülmeli.Veya kaliper gresi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2021 Servet Aydın yazdı: Veya kaliper gresi Frenlere sıkılan grease mi. Koray Demir yazdı: Hhs beyaz gres sürülmeli. Çok paraymış 200 tl Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 Sıkılan değil sürülen. Minik tüplerde olur. Beyaz ve asitik değeri çok düşük. Gıda koteksine uygun hatta. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2021 Bu işimi görürmü beyler https://urun.n11.com/gres-yagi/bosch-superfit-to-100-gres-yagi-mineral-fren-yaglayici-100ml-P384854753?gclsrc=aw.ds&gclid=Cj0KCQjwvO2IBhCzARIsALw3ASrgdYipUvUpDuf545gdY96jdqtS8fJewqS0wceVPitKl5XIlI3I1eYaArwQEALw_wcB Yorum bağlantısı
Mert ER 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 Beyaz sprey greslerden tavsıye ederım. Hem normal greslere gore toz toplamaz ve uzun omurlu olur. Diğer ilanın paylaştıgınız urunu her yere surme sansınız olmaz. Sprey ıle tum noktalara temas etmesını sağlayabılırsınız Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 Ali Darbaz yazdı: Arabanın 4 kapsıda açılırken gacır gacır acılıyor Gıcırtı gergilerden geliyor olabilirmi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2021 Fatih Sarıkaya yazdı: Gıcırtı gergilerden geliyor olabilirmi? gergilerden geliyor. gergilere sürerim artık. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 Ali Darbaz yazdı: gergilerden geliyor. gergilere sürerim artık. Alicim o iş biraz zor. Bendede vardı. Birtürlü gıcırtıyı geçiremedim. Çeşit çeşit yağ kullandım bir müddet sonra gıcırtı tekrar hortladı. Yeni gergi alarak sesi giderdim. Eski gergileri çıkarınca merak ettim neresi gıcırdıyor diye. İçinde bilyalar var, ne demir nede pilastik gibi. Sesi onlar yapıyor. Yatağında hareket etmeyince bu ses oluyor. Adam öyle bir yapmışki, içini açınca tekrar takamıyorsun. Tekrar montaj yapsan bile gerginin eski mukavemeti kalmıyor. Fiyatlar uygunsa en çok kullandığın kapının gergisini değiştirmen daha iyi olur gibi geldi bana. Umarım sen yağlayınca düzelir, ses gelmez. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2021 Fatih Sarıkaya yazdı: Alicim o iş biraz zor. Bendede vardı. Birtürlü gıcırtıyı geçiremedim. Çeşit çeşit yağ kullandım bir müddet sonra gıcırtı tekrar hortladı. Yeni gergi alarak sesi giderdim. Eski gergileri çıkarınca merak ettim neresi gıcırdıyor diye. İçinde bilyalar var, ne demir nede pilastik gibi. Sesi onlar yapıyor. Yatağında hareket etmeyince bu ses oluyor. Adam öyle bir yapmışki, içini açınca tekrar takamıyorsun. Tekrar montaj yapsan bile gerginin eski mukavemeti kalmıyor. Fiyatlar uygunsa en çok kullandığın kapının gergisini değiştirmen daha iyi olur gibi geldi bana. Umarım sen yağlayınca düzelir, ses gelmez. Gergi tanes, 190 tl. 4 gergi almak bana çok masraflı Yorum bağlantısı
Recommended Posts