Onur Bulut 1 Eylül 2021 Paylaş 1 Eylül 2021 Kendi aracımdada özel ön cam filmi var. Muayneden geçtim. Çevirmede sorun olmuyor benim için Çok koyu olmadıgı sürece sorun yok. 3 numara film atıyor bazıları ön cam kaynak camı gibi siyah onu söktürüyoruz zaten uygulama noktasında. Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 1 Eylül 2021 Paylaş 1 Eylül 2021 bir ara serbest bırakıldı ancak bir kaç hafta sonra yasaklandı tepki gelince olan oldu.millet de emniyet de tuvturk de yaydı 😀 .filmli araçlar kusursuz geçiyor çoğu zaman Yorum bağlantısı
Murat Sahın 1 Eylül 2021 Paylaş 1 Eylül 2021 Ümit yasağını falan bilmem kardeşim ama, yan cam filmleri sebebiyle gece binamın otoparkına girerken aynalardan bir şey göremiyorum, camları açıyorum. Ön cam için, gece görüşü kısıtlayacak her türlü uygulamaya karşıyım. UV filtreli şeffaf film olabilir, camın üst kısmına bant gibi çekilen bir karışlık filmler var, ondan olabilir, ama ön cama yapılacak diğer filmler gece hem görüşü azaltacak hem gözü yoracaktır. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Eylül 2021 Paylaş 1 Eylül 2021 Murat Sahın yazdı: Ümit yasağını falan bilmem kardeşim ama, yan cam filmleri sebebiyle gece binamın otoparkına girerken aynalardan bir şey göremiyorum, camları açıyorum. Ön cam için, gece görüşü kısıtlayacak her türlü uygulamaya karşıyım. UV filtreli şeffaf film olabilir, camın üst kısmına bant gibi çekilen bir karışlık filmler var, ondan olabilir, ama ön cama yapılacak diğer filmler gece hem görüşü azaltacak hem gözü yoracaktır. Bende 2 numara llumar var. Zifiri karanlıkta bile yan aynalarımdan kaldırıma çok rahat yanaşıyorum. Cam açık gibi yani. Kaldı ki ben gözlüklüyüm. Filmin kalitesi alakalı bu konu bence 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 1 Eylül 2021 Paylaş 1 Eylül 2021 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: bence araba camları orijinal renkli olmalı. Uv almamalı. Sürücü içeride güneşten sakınmalı. Böyle yapsınlar, ben film takmazdım. Film takma sebebim tamamen güneş. Dışarıdan içerisinin gözükmesini seven birisiyim. Arabada özel şeyler yapmıyoruz yani Ön cam hariç bütün camlarım filmlidir... Bütün arabalarimida öyle kullandim... Filmsiz arabaya bindigimde bende kendimi çıplak gibi hissediyorum sanki herkes bana bakiyor zannediyorum... Hele ki yoğun trafikte isem filmsiz arabada çok rahatsız oluyorum... Birde heleki yoğun trafikte yanimda bir otobüs durdu ise aman yarabbim sanki sınıfa öğretmen gelmis, kendime çeki düzen veriyorum falan acayip bi şey yani... Ama ön cam filmi kırmızı çizgimizdir yani... 1 Eylül 2021 tarihinde Erkut Uysal tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Eylül 2021 Paylaş 1 Eylül 2021 Ümit Türk yazdı: Yasak olması dışında bir sebebi var mı? var. ölüm riski Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 1 Eylül 2021 Paylaş 1 Eylül 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bende 2 numara llumar var. Zifiri karanlıkta bile yan aynalarımdan kaldırıma çok rahat yanaşıyorum. Cam açık gibi yani. Kaldı ki ben gözlüklüyüm. Filmin kalitesi alakalı bu konu bence Film kalitesi çok önemli... Opele çarptilar servise gitti tamire, dedim Corollayi alayım babamin onda da 2 numara cam filmi var fakat eskimis solmus yani... Göturdum cam filmi yapan arkadasa dedim ben tatile gidicem babamin arabayla, bunun filmlerini degistir... Filmci Samet "Tamam kanka o iş bende rahat ol " dedi sen sabah arabayi birak isin bitince aksama gel dedi... Aksam üzeri bir gittim ki arka ve yan camlar 4 numara, sürücü, yolcu 3 numara... Bırak dışardan içerinin görünmrsini, içerden de dışarısı gözukmüyo... Gece dikiz aynasına küçücük bir ışık hüzmesi vuruyo onun dışında hiç bir görüntü yok, park ederken değil sağa sola dönüşlerde bile camı açıyorum... Gündüz hele arabanın içi mor bir renkte... 3 Gün dayanabildim sonra söktürüp 2 numara tekrar yaptırdım... 4 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 2 Eylül 2021 Yazar Paylaş 2 Eylül 2021 Erkut Uysal yazdı: Film kalitesi çok önemli... Opele çarptilar servise gitti tamire, dedim Corollayi alayım babamin onda da 2 numara cam filmi var fakat eskimis solmus yani... Göturdum cam filmi yapan arkadasa dedim ben tatile gidicem babamin arabayla, bunun filmlerini degistir... Filmci Samet "Tamam kanka o iş bende rahat ol " dedi sen sabah arabayi birak isin bitince aksama gel dedi... Aksam üzeri bir gittim ki arka ve yan camlar 4 numara, sürücü, yolcu 3 numara... Bırak dışardan içerinin görünmrsini, içerden de dışarısı gözukmüyo... Gece dikiz aynasına küçücük bir ışık hüzmesi vuruyo onun dışında hiç bir görüntü yok, park ederken değil sağa sola dönüşlerde bile camı açıyorum... Gündüz hele arabanın içi mor bir renkte... 3 Gün dayanabildim sonra söktürüp 2 numara tekrar yaptırdım... en son 3 biliyordum. 4 temi varmış Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Eylül 2021 Paylaş 2 Eylül 2021 Ümit Türk yazdı: en son 3 biliyordum. 4 temi varmış Körlük seviyesi. Genelde civic’lere yapıyorlar 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 2 Eylül 2021 Yazar Paylaş 2 Eylül 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Körlük seviyesi. Genelde civic’lere yapıyorlar Abi ne gerek var ya 2 numara bile iş görür gündüz yanına gelmedikten sonra içerisi bile görünmüyor. Geceyi zaten söylemiyorum. 2 numara zaten yaptıracam o kesin. Ön cam için önümüzdeki sene nisanda muayenesi var. Geçemezsek verdiğimiz paraya yazık. Şimdilik askıya aldım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Eylül 2021 Paylaş 2 Eylül 2021 Ümit Türk yazdı: Abi ne gerek var ya 2 numara bile iş görür gündüz yanına gelmedikten sonra içerisi bile görünmüyor. Geceyi zaten söylemiyorum. 2 numara zaten yaptıracam o kesin. Ön cam için önümüzdeki sene nisanda muayenesi var. Geçemezsek verdiğimiz paraya yazık. Şimdilik askıya aldım. Bence şöyle yap. Ben yapmadığıma pişman oldum. Arka yan camlara 2 numara yap. Arabayı güneşe çıkar bak. Koyu gelirse ön yan camlara 1 yaparsın. Ben bunu yapmadım. Hepsine 2 çekince dışarı çıkınca anladım koyu olduğunu 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 2 Eylül 2021 Paylaş 2 Eylül 2021 Ümit Türk yazdı: en son 3 biliyordum. 4 temi varmış Varmiş bende o zaman ogrendim... Aksam uzeri arabayı almaya gittim kapinin onune cekmisler uzaktan yaklasiyorum arabaya içimden de diyorum ki "Ulan ön cama neden film çekmiş bu " Meğer ön camda film yokmuş diğer yapilan filmlerden ön camdan bakinca bile karanlık içerisi... 3 Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 3 Eylül 2021 Paylaş 3 Eylül 2021 Aracı aldık cam filmine gönderdik. Yanlar 3 arka 2 ön 1 Çevirmede filan bir şey yaşamadık polis amcalarla. İstanbul'da her gün mutlaka çevirme denk geldiği halde. Akşam vakti çevirmeye denk gelince iç aydınlatmayı açın film olsa da olmasa da polisler için +1 oluyorsunuz direkt. Araç içini görmeleri çok önemli. Gözünüze ışık tutmuyorlar böyle olunca. Ön cama 1 numara dediler de özel bir film takıldı diğerlerinden daha pahalı bir şey. Güneşe karşı sürünce hiç rahatsız etmiyor. Film önemli. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Eylül 2021 Paylaş 4 Eylül 2021 Kavşaklarda şehiriçinde tehlikeli sürücülerin birbirini görmesini engelliyor. İnşallah i yakın gelecekte AB uyumlu hale geliriz. Nasıl milletiz evlerin bahçesine duvar arabalara perde… Not : hayırlı olsun aracı tanıttın mı kaçırdım 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Eylül 2021 Paylaş 4 Eylül 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Kavşaklarda şehiriçinde tehlikeli sürücülerin birbirini görmesini engelliyor. İnşallah i yakın gelecekte AB uyumlu hale geliriz. Nasıl milletiz evlerin bahçesine duvar arabalara perde… Not : hayırlı olsun aracı tanıttın mı kaçırdım O yasalarda camların uv geçirgenliği ve ışık yansıtma yüzdesi ile ilgili de bir şeyler olmalı. Ab bu. İnsan sağlığı önemli sonuçta. Güneş altında klima açık giderken bir yanda. Terleyince hasta oluyoruz hocam 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 5 Eylül 2021 Yazar Paylaş 5 Eylül 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Kavşaklarda şehiriçinde tehlikeli sürücülerin birbirini görmesini engelliyor. İnşallah i yakın gelecekte AB uyumlu hale geliriz. Nasıl milletiz evlerin bahçesine duvar arabalara perde… Not : hayırlı olsun aracı tanıttın mı kaçırdım Evet hocam era aldım konusunu açmıştım. Muhammet Ali Deli yazdı: Aracı aldık cam filmine gönderdik. Yanlar 3 arka 2 ön 1 Çevirmede filan bir şey yaşamadık polis amcalarla. İstanbul'da her gün mutlaka çevirme denk geldiği halde. Akşam vakti çevirmeye denk gelince iç aydınlatmayı açın film olsa da olmasa da polisler için +1 oluyorsunuz direkt. Araç içini görmeleri çok önemli. Gözünüze ışık tutmuyorlar böyle olunca. Ön cama 1 numara dediler de özel bir film takıldı diğerlerinden daha pahalı bir şey. Güneşe karşı sürünce hiç rahatsız etmiyor. Film önemli. Muayene sorun olmayacak mu ön için soruyorum. Yanlar bir şekilde geçiyor zaten. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2021 Paylaş 5 Eylül 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Nasıl milletiz evlerin bahçesine duvar arabalara perde… motoru 1 gece duvar dışına park edince çalınmış ama, halk ne yapsın? 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Eylül 2021 Paylaş 5 Eylül 2021 Ümit Türk yazdı: Evet hocam era aldım konusunu açmıştım. Muayene sorun olmayacak mu ön için soruyorum. Yanlar bir şekilde geçiyor zaten. Şu an uygulamada esneklik var. Muayene ve polis kontrollerinde %95 geçiyor. Görevini hakkıyla yapan polise ve tüvtürk görevlisine denk gelirseniz ön camdan söktürürler Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 5 Eylül 2021 Paylaş 5 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: motoru 1 gece duvar dışına park edince çalınmış ama, halk ne yapsın? Oda bi şey mi abi, Askerde benim diş fırçamı çalmışlardı... Yorum bağlantısı
Celal Aydın 6 Eylül 2021 Paylaş 6 Eylül 2021 Çukurova bölgesinde filmsiz araca binmek, şemsiyesiz şezlonga uzanmaya benzer. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Eylül 2021 Paylaş 7 Eylül 2021 Erkut Uysal yazdı: Oda bi şey mi abi, Askerde benim diş fırçamı çalmışlardı... Askerde spor ayakkabı aldım, 45 numara. Yere bir şey düştü, eğildim aldım, ayakkabı 44 numara olmuş. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts