çağlar Tuncu 7 Eylül 2021 Paylaş 7 Eylül 2021 Merhabalar bu siteye 2 yil kadar once kaydoldum freelander jip sayesinde bana tek katkisi foruma kayit diyebilirim 😁bu arada servet abide bana cok yardımcı oldu isi rast gelsin bu arada bir sorum olacak 2003 bmw e 46 aracim var arac isindiktan sonra su akıtıyor alttan ama sürekli yapmiyor bi kacak veya borularda catlak vs olsa surekli yapmazmi bi yardımcı olursanız sevinirim Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Eylül 2021 Paylaş 7 Eylül 2021 Isındıktan sonra atıyorsa termosttattan sonraki bölümlere ve bence en başta termostat gövdesine bakmak lazım. Gövdede çatlak olabilir. Gövde sağlamsa ilerleyen yönlerinde hortum çatlağı veya kelepçe kısmından kaçak olabilir. Yorum bağlantısı
çağlar Tuncu 7 Eylül 2021 Yazar Paylaş 7 Eylül 2021 Bi sorum olacak kelepcelerde gevseme olsa surekli damlatma yapmaz mi bi arkadas tupden dolayida olabilir dedi de tahliyeden atiyor diye Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Eylül 2021 Paylaş 7 Eylül 2021 Ustaya göstermek lazım. Burdan ben daha fazla bir şey diyemem. Görmeden. Lpg denmiş. Lpgye de su hortumu bağlanıyoe bir yerde. Yorum bağlantısı
Behlül Baş 7 Eylül 2021 Paylaş 7 Eylül 2021 Sürekli atması gerekmez su ısındıkça kapalı sistemdeki basınç artar ve bir yerlerde bir kaçak bir çatlak varsa oradan kendini atmaya çalışır. Bence Termostat gövdesine hortum bağlantı noktalarına ve radyatöre bir baktırın 1 Yorum bağlantısı
çağlar Tuncu 8 Eylül 2021 Yazar Paylaş 8 Eylül 2021 Teşekkür ederim ustaya göstereceğim Yorum bağlantısı
Cem Işık 8 Eylül 2021 Paylaş 8 Eylül 2021 Devirdaim olabilir, termostat olabilir, kaloriferi açınca sıcak hava veriyor mu içeri? Kalorifer bağlantı hortumu olabilir seçenek çok. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Eylül 2021 Paylaş 8 Eylül 2021 servet hocam büyük bir eksik bırakmış. freelander jip değildir ki? KJ jeep dir @Servet Aydın radyatörün kenarı çatlamış olabilir. ben yaşamıştım. ısınıp basınç arttığında su kaçıyordu dışarı. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Eylül 2021 Paylaş 8 Eylül 2021 servet hocam büyük bir eksik bırakmış. freelander jip değildir ki? KJ jeep dir [mention=13526]Servet Aydın[/mention] [emoji4] radyatörün kenarı çatlamış olabilir. ben yaşamıştım. ısınıp basınç arttığında su kaçıyordu dışarı.Land Rover ciptir kj nedir? Bizi biz yapan yaşananlar ve sonsuz evrende bir nokta oluşumuzdur. Şimdi ben burada neden yazdım niçin yazdım. Yazdım da yazmadım mı dedim. Bunlar bir takım jeep lobisi uydurmaları. Land landdır ebabil bir kuştur 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Eylül 2021 Paylaş 8 Eylül 2021 landrover öyle birşeydir ki iki tane aldırır insana. @Sami Demirpaz 1 Yorum bağlantısı
çağlar Tuncu 8 Eylül 2021 Yazar Paylaş 8 Eylül 2021 Bugun kaloriferi sicaga aldim ve calistirdim sicak uflemedi ve termik sadece donuyor rolantide usta ile gorustum termikden olabilir dedi Yorum bağlantısı
çağlar Tuncu 9 Eylül 2021 Yazar Paylaş 9 Eylül 2021 Merhabalar bugün arabami ustaya götürdüm ve kalorifer hortumunda yarilma oldugunu ve tup T borusu ve termik degismesi gerektiğini söyledi ve degistirdik simdi tek sknti arac sicak hava uflemiyor nedendir acaba Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Eylül 2021 Paylaş 9 Eylül 2021 Su seviyenizi kontrol ettiniz mi? Seviye tamam mı? Havası alındı mı? 1 Yorum bağlantısı
çağlar Tuncu 10 Eylül 2021 Yazar Paylaş 10 Eylül 2021 Arac ustanin yanindan cikti koymustur heralde ve sordum suyuna vs baktin mi diye evet dedi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Eylül 2021 Paylaş 10 Eylül 2021 çağlar Tuncu yazdı: Arac ustanin yanindan cikti koymustur heralde ve sordum suyuna vs baktin mi diye evet dedi Siz de bakın mutlaka. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Eylül 2021 Paylaş 15 Eylül 2021 siz bidaha bakın en iyi usta bile atlayabiliyor Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 15 Eylül 2021 Paylaş 15 Eylül 2021 Su antifiriz kontrolu mutlaka yapın. Olmazsa araba soğuktan sonra genleşme kabının kapağını açın sabaha kadar dursun sabah eksiltme varsa ekleyin. Kapağı kapatın. Sonra ara sıra kontrol edersiniz. Ekleme yaptıktan sonra sıcak hava veriyor mu kontrol edin Yorum bağlantısı
Recommended Posts