Murat Ekinci 2 Ekim 2021 Paylaş 2 Ekim 2021 Aracın sol arka kapı bazen kitleniyor bazen kitlenmiyor aynı şekilde cam indirme kaldırma işlemi de sağlıklı çalışmıyor, araştırdım h kasalarda kronik kablo kopma sorunu deniyor bilgisi olan nasıl bir yol izlemem konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Ekim 2021 Paylaş 2 Ekim 2021 doğru demişler hastalık o arabada benim astrada sol arka kapı kitlenmiodu ilk aldığımda. kapının menteşenin ordaki kablo kopuyor ek yapıp bağlayınca düzeliyor . elinizden geliyorsa belki yapabilirsiniz ama standart bir opel ustası ezbere yapıyor bi baktırın derim. 2 saate yakın sürmüştü benimki camada elektirk gelmediğinden kalkmıodur 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Ekim 2021 Paylaş 2 Ekim 2021 Ali Gök yazdı: doğru demişler hastalık o arabada benim astrada sol arka kapı kitlenmiodu ilk aldığımda. kapının menteşenin ordaki kablo kopuyor ek yapıp bağlayınca düzeliyor . elinizden geliyorsa belki yapabilirsiniz ama standart bir opel ustası ezbere yapıyor bi baktırın derim. 2 saate yakın sürmüştü benimki camada elektirk gelmediğinden kalkmıodur Murat Ekinci yazdı: Aracın sol arka kapı bazen kitleniyor bazen kitlenmiyor aynı şekilde cam indirme kaldırma işlemi de sağlıklı çalışmıyor, araştırdım h kasalarda kronik kablo kopma sorunu deniyor bilgisi olan nasıl bir yol izlemem konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Ali söyleneceği söylemis.. Biraz mesakatli bir islem.. basıma gelmedi fakat o mentese kısmındaki kablo problemi cok kullanıcıda benzer sorunlar cıkardı.. İyi bir elektrikcide halledilir.. Yorum bağlantısı
Murat Ekinci 5 Ekim 2021 Yazar Paylaş 5 Ekim 2021 Ali Gök yazdı: doğru demişler hastalık o arabada benim astrada sol arka kapı kitlenmiodu ilk aldığımda. kapının menteşenin ordaki kablo kopuyor ek yapıp bağlayınca düzeliyor . elinizden geliyorsa belki yapabilirsiniz ama standart bir opel ustası ezbere yapıyor bi baktırın derim. 2 saate yakın sürmüştü benimki camada elektirk gelmediğinden kalkmıodur Alpay Sumer yazdı: Ali söyleneceği söylemis.. Biraz mesakatli bir islem.. basıma gelmedi fakat o mentese kısmındaki kablo problemi cok kullanıcıda benzer sorunlar cıkardı.. İyi bir elektrikcide halledilir.. İlk etap da soket içerisindeki kablo bağlantısına atlama yaptı usta ertesi gün aynı sorun devam edince dediğiniz gibi kapı içi sökülerek kablolar tek tek lehim yapılarak uzatıldı soket iptal edildi direk bağlantı yapıldı sorun ortadan kalktı tabi kapı sökülmediği taktirde :)) toplam 200 liraya mal oldu ama şuan kafam da kapı kikitlenmeme , cam açılmama sorunları ortadan kalkmış oldu, teşekkür ederim cevaplarınız için. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts