İçeriğe Yönlendir

TT Arena’ya Güneş Paneli

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu

Ağustos ayında başlanan proje bitiyor. Yıllık 2000 hanenin tüketimine eşit enerji üretecekmiş. Avrupa’nın en büyük stadyum üstü paneli olacakmış. 40 bin m2. Yıllık 4637 mwh. Ben de bugün yoldan geçerken çatıdaki çalışanları görünce farkettim. 

EB38-BD9-D-DFB6-4447-A6-AB-BA8555-CA8761

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

bugün şunu duydum doğru mudur bilmem demirören 10 milyonluk arsasının imar planını değiştirtmiş 350 milyon (USD olabilir emin değilim) olmuş o arada bunu ziraat bankasına vermiş ziraat borcuna karşılık 350 milyon saymış. Daha sonra mahkeme bu kararı uygun görmeyip ziraat'in elindeki arsanın imar değişiklilğini iptal etmiş. Ziraat'in elinde kalan 10 milyonluk arsa ve silinen borç olmuş. Yeni haber.

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

3,2 milyar euro verecekleri dimi. 

Hiç çevreci değilsin :) 

Mehmet Göktürk yazdı:

bugün şunu duydum doğru mudur bilmem demirören 10 milyonluk arsasının imar planını değiştirtmiş 350 milyon (USD olabilir emin değilim) olmuş o arada bunu ziraat bankasına vermiş ziraat borcuna karşılık 350 milyon saymış. Daha sonra mahkeme bu kararı uygun görmeyip ziraat'in elindeki arsanın imar değişiklilğini iptal etmiş. Ziraat'in elinde kalan 10 milyonluk arsa ve silinen borç olmuş. Yeni haber.

İzmir’den sonra silivri’de buluşmak isteyenler yazsın 😁

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu
Mehmet Göktürk yazdı:

Satışa çıkarırlar almak isyen onlardan kredi çekip geri alır

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Yok.. kiralamışlar..

Yine demirören. Halen golf sahasıymış.

Yorum bağlantısı
Ersev Kaya
(düzenlendi)

Ne alıp veremediğiniz var şu pambıkörenle anlamadım.

Adam işini biliyor. Devleti (yani bizi) kaz gibi yoluyor hepsi bu.

Eski bir Türk atasözü: " Benim memurum işini bilir."

tarihinde Ersev Kaya tarafından düzenlendi
İmla hatası
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Güneş paneli kurulmasının amacı ne acaba? Elektrik satıp para mı kazanacaklar? Yılda 430 milyon tl zarar eden takım, buradan mı kar edecek? Avrupada başarıya odaklanmaları lazım. 

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Antalya Korkuteli köyünde soğuk hava deposu olan bir abimiz (elektik öğretmeni) 40 bin dolar verip 60 kW (yanlışım olabilir) panel ve inverter aksi ama onay vermedi elektrik firması. 40 demiş olamamış. Şimdi 4-5 parçaya bölüp akrabalarının evlerine takmayı planlıyor. Çevrecilik ise aha çevrecilik ona niye izin yok...

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

eski haber lakin doğru, medya daki alım için alınan kredi, akıbeti sorulamayıor zira ticari sır. borucun silinp silinmediği bilimnmiyor, hukuken silinmez

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Antalya Korkuteli köyünde soğuk hava deposu olan bir abimiz (elektik öğretmeni) 40 bin dolar verip 60 kW (yanlışım olabilir) panel ve inverter aksi ama onay vermedi elektrik firması. 40 demiş olamamış. Şimdi 4-5 parçaya bölüp akrabalarının evlerine takmayı planlıyor. Çevrecilik ise aha çevrecilik ona niye izin yok...

elektrik dağıtım firması dağıttığı elektrik kadar para alıyor. bu kuralın değişmesi şart. 

Sırf bu nedenle sabah ve akşam sokak lambalarını 1 saat fazla yakıyorlar çaktırmadan.

Sonra çocuklara diş fırçalarken suyu kapat, odadan çıkarken ışığı kapat deriz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mehmet Göktürk yazdı:

Yok yeni değil.. SP açıklamıştı çok önce :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Çağlar Bayur yazdı:

eski haber lakin doğru, medya daki alım için alınan kredi, 

Doğan grubu demi.. hani şu canlı yayında basıp almışlardı.. 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Mehmet Ozyurek yazdı:

Doğan grubu demi.. hani şu canlı yayında basıp almışlardı.. 

Abey senin değerler baya yükselmişte uzak geçmişe bayağı etkisi olmuş, fiyatlar iyice tavan yapmadan yakın gelecekte, yakın geçmişte hatırlattığım benim kasko teklifini unuttun sanırım :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Metin Akbal yazdı:

Abey senin değerler baya yükselmişte uzak geçmişe bayağı etkisi olmuş, fiyatlar iyice tavan yapmadan yakın gelecekte, yakın geçmişte hatırlattığım benim kasko teklifini unuttun sanırım :D

B12'm güzel seviyelerde bu günlerde.. ayağınızı denk alın. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...