İçeriğe Yönlendir

Fiesta Kilit Sorunu

Veysel Gündüz

Recommended Posts

Veysel Gündüz

Merhaba arkadaşlar

Benim sorunum 2004 Fiesta da kapıları kilitliyorum . 2 dk sonra tekrar kendi  kilitleme calisyor ve saatlerce böyle 2 dk bir kilitleme sesi geliyor hiç durmadan devam ediyor. Gece bıraktım sabah gitigimde hala kapılardan ses gelmeye devam ediyordu. 2 tane kilitciye götürdüm sorunu bulamadılar. Elektirikcide bulamadi. Yolda giderken bı anda kapı açık lambası yanıyor sonra düzeliyor. Kapıları kilitleyince bazen dortluler yanmıyor ama kapılar kilitleniyor. Bazen hiç kilitlenmiyor içeriden kendim kilitlemek zorunda kalıyorum. Allah riza için bunu nasıl duzeltirebilirim.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

kilit mekanizmaları sökülüüp dışarıda açılıp temizlenip yağlanacak. ön kapılar. çoğunzmaan bu şekilde düzeliyor

kitlendiğini anlayamıyor kendisinin

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Bu arıza sırasında tavan lambası yanıyor mu ? Araç bir şekilde kapılar açılmadan kilit uzaktan kumandayla yanlışlıkla açıldı zannedip kendisi kilitlemeye çalışıyor gibi duruyor. Bagaj kilidi en kolay bozulandır..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Doğukan Çoktay

gövdeden kapıya bağlanan elektrik soketlerinde kopukluk olabilir. zamanla kablolar sertleşip kırılıyor.

Yorum bağlantısı
Veysel Gündüz
Serkan Toker yazdı:

Bu arıza sırasında tavan lambası yanıyor mu ? Araç bir şekilde kapılar açılmadan kilit uzaktan kumandayla yanlışlıkla açıldı zannedip kendisi kilitlemeye çalışıyor gibi duruyor. Bagaj kilidi en kolay bozulandır..

Tavan lambası yanıyor. Ama bagaj lambası yanmıyor. Bagajda sorun yok. Yedek anahtar kumandasız onunla kilitledigimde de aynı sorun devam ediyor

Çağlar Bayur yazdı:

kilit mekanizmaları sökülüüp dışarıda açılıp temizlenip yağlanacak. ön kapılar. çoğunzmaan bu şekilde düzeliyor

kitlendiğini anlayamıyor kendisinin

Kilitleri sokturdum bir sorun yok dediler

Doğukan Çoktay yazdı:

gövdeden kapıya bağlanan elektrik soketlerinde kopukluk olabilir. zamanla kablolar sertleşip kırılıyor.

Sürekli olmuyor 2 gün normal çalışıyor sonra birden sorun devam ediyor . Sonra gene düzeliyor.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Veysel Gündüz yazdı:

Kilitleri sokturdum bir sorun yok dediler

derler... döner dolaşır orada biter, land rover ile aynı parçadır, onlarda da aynı

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...