İçeriğe Yönlendir

Yazılım Sonrası Motor Arızası

Mehmet Akan

Recommended Posts

Mehmet Akan

Arkadaşlar daha önce bu konuyu yazmıştım qracima yazilim atıldıktan sonra motor arizasi verdi 1 kac ustaya gittim işin içinden çıkmayacağını anladım aracı servise bıraktım orada 15 gün boyunca incelediler sorun beyinde dediler beyin değişecek dendi tmm dedim beyin geldi ama araçta yazilim atan kişi programdan dosyaları silmiş servis dosya silindiği için yeni beyin kabul etmiyor arac kendini kitliyor dedi yurt dışından mail olarak dosyaları gönderileceğini söylediler bunun için siz değerli yorumlarınızı alabiiirmiyim

Yorum bağlantısı
Mehmet Akan
Çağlar Bayur yazdı:

444ford hattını arayıni servisi şikayet edin, desteksiz sallamış

Abi böyle bir şey varmi anlamadım 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Akan yazdı:

Abi böyle bir şey varmi anlamadım 

gagıla otosan müşteri hizmetleri yazın, oadan linkler çıkar, bu arada servis sizden 2 anahtarı da istedi mi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Akan
Çağlar Bayur yazdı:

gagıla otosan müşteri hizmetleri yazın, oadan linkler çıkar, bu arada servis sizden 2 anahtarı da istedi mi?

Evet abi istedi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Akan yazdı:

yurt dışından mail olarak dosyaları gönderileceğini söylediler

burayı atmlamışım yani çöüzm bulundu ancak zaman alacak demek mi istedi?

Yorum bağlantısı
Mehmet Akan
Çağlar Bayur yazdı:

burayı atmlamışım yani çöüzm bulundu ancak zaman alacak demek mi istedi?

Abi programın içinden dosya silmis yazılımı yapan kişi yurt dışından dosya mail olarak gelicek ukluyecez dedi

Yorum bağlantısı
Mehmet Akan
Mehmet Akan yazdı:

Abi programın içinden dosya silmis yazılımı yapan kişi yurt dışından dosya mail olarak gelicek ukluyecez dedi

Anlamadığım nokta servisin elinde beyne atılan yazılımla yurt dışından gelen farklimi servisinde elinde yokmu o silinen dosya 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Akan yazdı:

Anlamadığım nokta servisin elinde beyne atılan yazılımla yurt dışından gelen farklimi servisinde elinde yokmu o silinen dosya 

olmayabilir, teşhis cihazı servist eorjinalde olsa, bazı işlemler yapılamaz. bir çeşit güvenlik aslında, kafayı bozan bir teknisyen cihazı yanına alıp, camı kırıp bir arabaya girip 2 dak da kodlayıp kaçabilir mesela.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Akan
Çağlar Bayur yazdı:

olmayabilir, teşhis cihazı servist eorjinalde olsa, bazı işlemler yapılamaz. bir çeşit güvenlik aslında, kafayı bozan bir teknisyen cihazı yanına alıp, camı kırıp bir arabaya girip 2 dak da kodlayıp kaçabilir mesela.

Anladım abi teşekkür edrim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fırat Önal

İnşallah sorununuz düzelir. Beyni ne kadara aldınız? 

Yorum bağlantısı
Erkan Işık
Mehmet Akan yazdı:

Arkadaşlar daha önce bu konuyu yazmıştım qracima yazilim atıldıktan sonra motor arizasi verdi 1 kac ustaya gittim işin içinden çıkmayacağını anladım aracı servise bıraktım orada 15 gün boyunca incelediler sorun beyinde dediler beyin değişecek dendi tmm dedim beyin geldi ama araçta yazilim atan kişi programdan dosyaları silmiş servis dosya silindiği için yeni beyin kabul etmiyor arac kendini kitliyor dedi yurt dışından mail olarak dosyaları gönderileceğini söylediler bunun için siz değerli yorumlarınızı alabiiirmiyim

Yazılım yükleme vw de online yükleme yapılıyo yurtıdısı okey vermeden servis yazılım yükleme yapmıyor sanırım bir nevi oto kontrol veya yükleme bası ücret alıyor vw almanya 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Akan
Fırat Önal yazdı:

İnşallah sorununuz düzelir. Beyni ne kadara aldınız? 

Yetkili serviste takılıyor 16 bin tl

Yorum bağlantısı
Erkan Işık
Mehmet Akan yazdı:

Yetkili serviste takılıyor 16 bin tl

Çıkmacıdan niye bir beyin bakmadınız çok pahalı ya

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

Geçmiş olsun. Arabanın beyni arızalansa arabayı satışa çıkarmak zorunda kalacak çok insan var. 16 bin nedir yav.

Yorum bağlantısı
Mehmet Akan

Arkadaşlar motor ariza ışığından dolayı beyin istemiştik geldi araca ben yazilim attirmistim beyindeki dosyaları silmisler 10 gün önce servisin dediği amerikadan o üretildiği tarihteki bütün bilgileri mail olarak gelicek onu yükleyeceğiz dediler 40 gün oldu arac yetkili serviste bu kadar uzunmu sürüyor bunun mail olarak atilmasi  musteri hizmetlerini arıyorum onlarda cetasi arıyor sonuç boş ne yapayım hızlandırmak için 

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

Bence sizi oyalıyorlar saçma geldi bana bütün bu süreçte yaşananlar. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Harun Kocaçalışkan yazdı:

Bence sizi oyalıyorlar saçma geldi bana bütün bu süreçte yaşananlar. 

katıldım, başta iyiydi , lakin patinaja başladı servis

Mehmet Akan yazdı:

Ne yapmamız lazım anlamadım

servis müdürne gidin açık açık konuşun, beyni yanlış mı getirmişler her ne sorun var ise açık açık anltasın, eleman yetersiz ise başka servise yönlendirsin vs.

Mehmet Akan yazdı:

amerikadan o üretildiği tarihteki

vesile ile amerikada bu arablaarın 1 civatası bile üretilmedi, detroitte amerkilaıya göstersek ne marka bu diye sorar...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
(düzenlendi)

Konuyu diğer başlıktan beri takip ediyorum ve olanları anlamakta güçlük çekiyorum , öncekinde bir tavsiyede bulunmuştum pardon bulunmuştuk belki hatırlarsınız...

16 bin fiyat çok yüksek bir rakam , sanayi sitelerinde sırf beyin tamiratı ile uğraşanlar var.Focus 2,5 çok yaygın ve yazılım uygulanan bir model mutlak daha uygun bir fiyata birşeyler yapılabilir eminim geliştirdikleri yöntemler vardır.Arkadaşlar önermiş aklın yolu bir ben olsam oda olmadı çıkma beyin  alır yürürdüm.Araca yazılım atıldıktan sonra bu hale geldi ben bir şey yapmadım demeyle olmaz Hukuki Yollara başvuracağınızdan bahsedin böyle esnaflık olmaz.Yazılım atmadan önce içindekini çekip yedeklemeliydi.

Geçmiş olsun tekrar umarım tespit nettir başka bir şey çıkmaz...

tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

2cr antalya için konuşayım, denersiniz, beğenmezseniz bi-iki hafta içinde orijinal yazılımı yükleriz gibi bir şey demişlerdi görüştüğümde. merdiven altı olmayan firmalarda böyledir genelde tahminim. siz kime yaptırmıştınız?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp

Belkide aracın bozulması tesadüftü başka bir yerde arıza var . Siz yazılım ve Beyin üstünden gidiyor olabilirmisiniz ? Abicim belki immo falan bozulmuştur. Servis bunu çözer ama fikir olsun diye söyledim.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Akan
Çağlar Bayur yazdı:

katıldım, başta iyiydi , lakin patinaja başladı servis

servis müdürne gidin açık açık konuşun, beyni yanlış mı getirmişler her ne sorun var ise açık açık anltasın, eleman yetersiz ise başka servise yönlendirsin vs.

vesile ile amerikada bu arablaarın 1 civatası bile üretilmedi, detroitte amerkilaıya göstersek ne marka bu diye sorar...

Bende anlamadım bu işten bir şey 45 gün oldu kafayı sıyiricam artık musteri hizmetlerini aradım size dönüş yapacak dediler olmadı dediğiniz gibi servis müdürüne cikicam durumu anlatıcam 

Yorum bağlantısı
Erkan Işık
Mehmet Akan yazdı:

Bende anlamadım bu işten bir şey 45 gün oldu kafayı sıyiricam artık musteri hizmetlerini aradım size dönüş yapacak dediler olmadı dediğiniz gibi servis müdürüne cikicam durumu anlatıcam 

sıkıntı zaten servis müdüründen kimi kime şikayet edeceksin ki 

Yorum bağlantısı
Mehmet Akan
Erkan Işık yazdı:

sıkıntı zaten servis müdüründen kimi kime şikayet edeceksin ki 

Servis müdürünün üstü yokmu acaba 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...