İçeriğe Yönlendir

Focus İç Dikiz Aynası Mandalı Kırıldı.

Ersev Kaya

Recommended Posts

Ersev Kaya

Merhabalar.

Aracın iç dikiz aynası altındaki mandalı durduk yere kırıldı. Açmaya çalıştım ama ayna camını kırarım diye fazla uğraşmadım.

Ayna bu.  https://www.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/focus-ic-dikiz-aynasi-otosan-1998-2011-gecmeli-tip-1c1517t695aa_pdp_649754406

Öncelikle bunu nasıl tamir edebilirim sorusuna yanıt arıyorum. 

Eğer tamiri olmazsa da karartmalı iç dikiz aynası tavsiyesi istiyorum.

Forumda arama yaptığımda @Evren Barış Özbekbeyin 2009 tarihli konusunu buldum. Ama burda ayna yurtdışından getirtilmiş. Bana yurtiçi çözümü lazım.

Şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

İlandakinden vardı bende. Ama ayağının resmini görmem lazım. 

Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy

Bende ibizaninkini açmaya çalıştım kırıldı. Icide hiç bir yerde yok. Ben yan sanayi aldım, onun icini taktim ama takarken yine köşesinden kırıldı. Hiç bulasilmayacak bir is, ama dikkat edin.

Yorum bağlantısı
Umut Kaya1

Sıfır hiç kullanılmamış orjinal Toyota'nın dikiz aynası elimde var eğer uygunsa braketi yardım olayım linke baktım uyguna benziyor

Yorum bağlantısı
Ersev Kaya
Mustafa Tüfekçi yazdı:

İlandakinden vardı bende. Ama ayağının resmini görmem lazım. 

Ayağı derken, camda kalan kısmı mı?

Umut Kaya1 yazdı:

Sıfır hiç kullanılmamış orjinal Toyota'nın dikiz aynası elimde var eğer uygunsa braketi yardım olayım linke baktım uyguna benziyor

Eğer sıfır alacaksam öncelik karartmalı olacak ama onun da fiyatları yüksek olursa dönüş yapacağım size.

Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

Kararan aynaların fiyatları uçmuş. Çin'deki rakamlar bile bence yüksek. Nacizane tavsiyem, parçacıdan orijinal aynasını alın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Ersev Kaya yazdı:

Ayağı derken, camda kalan kısmı mı?

Eğer sıfır alacaksam öncelik karartmalı olacak ama onun da fiyatları yüksek olursa dönüş yapacağım size.

Evet camdaki karşılığı.

Kararan ayna değil standart focus 1 aynası. Depoya bakmam lazım ama

75 e veririm duruyorsa :) orjinal 2005 focustsn çıkma idi

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...