Sercan DİRİM 15 Kasım 2021 Paylaş 15 Kasım 2021 Merhaba arkadaşlar aracı aldığım günden itibaren bazı değişiklikler yaptım hepsini kendim tasarladım ve yaptım hiç bir ustadan yardım almadım sebebi ise uğraşmak istememeleri yada yüksek fiyat biçmeleri bende azimle çalıştım başardım 2 Yorum bağlantısı
Murat Ekinci 15 Kasım 2021 Paylaş 15 Kasım 2021 Emeğinize sağlık, stopları da mı siz yaptınız yoksa bu şekilde satılıyor mu ? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Kasım 2021 Paylaş 15 Kasım 2021 göstergedeki yol bilgisayar panelini siz mi ürettiniz 1 Yorum bağlantısı
Sercan DİRİM 16 Kasım 2021 Yazar Paylaş 16 Kasım 2021 Murat Ekinci yazdı: Emeğinize sağlık, stopları da mı siz yaptınız yoksa bu şekilde satılıyor mu ? Hayır ben tasarladım Çağlar Bayur yazdı: göstergedeki yol bilgisayar panelini siz mi ürettiniz Evet aslında obd cihazı idi göstergeye uyarladım 1 Yorum bağlantısı
Onur Bulut 16 Kasım 2021 Paylaş 16 Kasım 2021 Kaput ucu neden o kadar açık ? Zevkler tartışılmaz fakat emek var. Ben sade olması taraftarıyım. Buda benim düldül. 2 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 16 Kasım 2021 Paylaş 16 Kasım 2021 Onur Bulut yazdı: Kaput ucu neden o kadar açık ? Zevkler tartışılmaz fakat emek var. Ben sade olması taraftarıyım. Buda benim düldül. Jant lastik ölçüsü nedir acaba? Bir de APK plakayı nereden temiz ettiniz? Fiyatı ne kadar ve yasal olarak sorun çıkarır mı? Yorum bağlantısı
Onur Bulut 16 Kasım 2021 Paylaş 16 Kasım 2021 Süleyman Can yazdı: Jant lastik ölçüsü nedir acaba? Bir de APK plakayı nereden temiz ettiniz? Fiyatı ne kadar ve yasal olarak sorun çıkarır mı? Jant lastik ölçüsü 195/45/16 App plaka mühürlü sadece muayneye giderken orijinalleri takıyorum. Muayneden çıkınca yine App leri takıyorum. Ruhsat bilgisindeki plaka harici farklı plaka takarsanız yasal olarak sorun yaşarsınız. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 17 Kasım 2021 Paylaş 17 Kasım 2021 Onur Bulut yazdı: Jant lastik ölçüsü 195/45/16 Jant değiştirme düşüncem var, 195 50 15 ya da 195 45 16. Bu jantlar ile balonlama yapar mı acaba malum yollarimizdan dolayı. Bir de konforu çok etkiledi mi? Yorum bağlantısı
Onur Bulut 17 Kasım 2021 Paylaş 17 Kasım 2021 Süleyman Can yazdı: Jant değiştirme düşüncem var, 195 50 15 ya da 195 45 16. Bu jantlar ile balonlama yapar mı acaba malum yollarimizdan dolayı. Bir de konforu çok etkiledi mi? Bizim araçlar yapısı itibari ile zaten sert ve konforsuz. Bu jant ölçüsüne ek Eibach Prokit 3.5 cm spor yayda mevcut. Konfor yönünden tek dez avantaj çukurlara eskisi kadar rahat girememek. Biraz dikkatli kullanım istiyor tabi paldır küldür kullanmaya jantta lastikte alt takımda dayanmaz. Lastik konusunda XL ibareli lastik tercih ederseniz yanak destekli balon yapmıyor kolay kolay. Falken Ziex ze914 kullandım balon sorunum olmadı. Şuanda yine Falken Ziex Ze310 tercih ettim. Gayet memnunum. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts